Звездни компромати - Май'22

• 250 837
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 070
Изгледах интервюто на Александра и ми направи впечатление момичето, което говори накрая за нея - Ивелина Чоева.
Тръгнах повече да търся коя е в гугъл и разбирам, че била новата на Сашо Кадиев. Но тръгнах да търся заради фамилията. Оказва се, че познавах баща ѝ, който е починал, когато е била на седем.
Тя има неговите очи, вероятно и физиката е от него -много слаб, висок мъж беше. Интелигентен.
И това момиче рязко ми стана симпатично заради спомена за този човек. Дори е кръстена на него.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 21:04 от проксима

# 2 071
  • Glasgow
https://www.instagram.com/reel/CeIz2ollwP4/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Азис пее, Галена му танцува. Изненада ме, че е хванала ритъма, обикновено хич не чува музиката 😄

# 2 072
  • Sofia
Не знам защо се определя като златотърсачка Александра в тази тема. За мен сериозно работещо момиче с амбиции, взело си по-мързелив и очевидно не-толкова-амбициозен мъж е далеч от тази категория. Не я следя никъде, но тя видимо здраво работи, за да има стандарт на живот, а не лежи на някой чичко-паричко. С тази физика със сигурност е имала възможност да си подсигури живота с някой богаташ, вместо това е обикнала този смешник (съжалявам за квалификацията, но много ми е антипатичен, не го познавам и него, но още от предаването на Милен Цветков го помня с лошо).
Дали е простовата не знам, но златотърсачка не е. Дано бързо го преживее и си намери сериoзен мъж.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 20:55 от NBM

# 2 073
https://m.youtube.com/watch?v=UYTnsBJ0b_8&feature=youtu.be

Новата песен на Маги Джаварова.

Личи си болката в текста, заради това че ѝ е изневерил бившия ѝ приятел.

Интересен клип, много звезди събрани. Изненадах се да видя Десислава.

Жасмина рекламира Пепко. Не изглежда много ентусиазирана Joy
Скрит текст:

И тя е  в Милано заради Абаут ю. Заедно с Велина Узунова.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 18:49 от alethea

# 2 074
Наистина не изглежда ентусиазирана Grinning

# 2 075
Жасмина рекламира Пепко?!
Това е компромат!!!!

# 2 076
Тя рекламира Cardio Bunny, което ще се продава в Пепко..Има тънка разлика Simple Smile

# 2 077
Това е марката на Пепко за спортни дрехи (която се продава поне от 1 година при нас)  т.е тя рекламира Пепко.

Ама не разбирам, толкова ли са ѝ свършили парите, че до тях вече опря?

# 2 078
Cardio Bunny е полска марка за спортни дрехи, която се продава И в Пепко. Продава се и на много други места. Вероятно от бранда са я наели.
https://answear.bg/m/cardio-bunny

# 2 079
Иво Карамански младши е с нова ръка, след като миналата година загуби своята в катастрофа.
Скрит текст:
Поздравления за Сано!

# 2 080
Хубави думи на Сано.

# 2 081
  • София
Стефания Колева с дъщеря си, която е абитурентка.
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Мери Джей Блайдж с майка си
Скрит текст:
Хелън Мирън и Анди Макдауъл
Скрит текст:

# 2 082
  • In The Middle Of Nowhere
Дъщерята на Стефания Колева сякаш е взела назаем роклята от реквизита на някой куклен театър.

# 2 083
Сано е невероятно свестен, а и талантлив човек!

# 2 084

Мери Джей Блайдж с майка си
Скрит текст:
Хелън Мирън и Анди Макдауъл
Скрит текст:

Мама Блайдж някакви пластмасови ромбове е скрила в бузите си.

А Анди Макдауъл да вземе накрая да я боядиса тая коса, че изглежда по-стара от Хелън Мирън, дето е близо 15 години по-възрастна от нея.  Ами не ти отива, жено.

Общи условия

Активация на акаунт