Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 787
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 195
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моя син сам си махна памперса, на 2,6 години, обяви, че е голям, и ще носи гащи като тати. Преди това опитвах, тц, не и не.
Иначе голямата нужда си я вършеше в гърне, казваше си, сваляше памперса, но пишкането беше проблемно.
 Директно почна да спи с бельо, не съм ползвала преходни гащички, или нощен памперс, и най хубавото беше, че почти не е имало "аварии".

# 196
  • Наблизо
Сиси,моето е по-голямо...и не е готово.Не стига,че не иска да го сменям,ами не му и пречи като е пълен памперса.Ниакъв шанс да го махнем сега.А едно време...имах хиляди теории и ''Как може толкова голямо дете с памперс''.Ето,може.
Много съжалявам Пийк..значи все пак продадохте??
Кайсийка,знам го твоят сайт и аз често поръчвам оттам,на нашите също.Само че е малко трудно да стане бизнес според мен,защото ще ти трябва превозвач за стоката до България и това много оскъпява нещата..

# 197
Ау мола ви съ, лозенцето не е голямо, това около него са други лозенца на други хора. Просто излизаш извън селото и виждаш лозя и лозя и лозя и лозя...

Сводка:
1. супа със свинско - 3 буркана
2. Супа с лапад - 3 буркана
3. Домашно кисело мляко /бля/ - 3 буркана
4. Свински пържоли с гриловани зеленчуци
5. Огретен някъф зеленчуков
6. Бисквитена торна /половин/

# 198
Бюти,и аз така казвах 😂🤦! Ма как такова голямо дете,а с памперс или в количка! Очертава се и двете да ми се случат 😂. Гърците имат такава поговорка  Ο,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι και Ο,τι κρίνεις σου συμβαίνει - буквално не се превежда,но в общи линии означава,че на каквото се подиграваш или съдиш ще ти се случи 😢

# 199
  • София

Много съжалявам Пийк..значи все пак продадохте??

Пийк ли е писала? Да не е изтрила? Аз не виждам поста й. Ще ми бъде приятно, ако се е върнала в темата.

О, и аз колко теории имах за възпитаването и гледането на дете! После се роди Пантичката и ми показа, че съм била много объркана. Laughing Сега единствената ми теория е, че всяко дете е отделен свят , в който работят индивидуални подходи.

# 200
Не, Панди, Бюти обърка темите 😁!

# 201
Малееее, Мързе! Супа от лапад 😢 Смили се и прати един буркан. 🤗 Няма да върна и супа със свинско, ако е като староселската, съвсем.

# 202
Излязоха изследванията. Не виждам нищо притеснително. Само разпределението на левкоцитите е леко извън норма, но общо са ОК. И хемоглобинът ѝ е висок, но реф.ст-ст за нейната възрст е по-висока, отделно не беше пила много вода и ръцете ѝ бяха бая студени, едва събраха материал. Утайка, ЦРП, всичко е към долната граница. Засега няма и t. Ще видим как ще изкараме тази нощ.

# 203
Аре,цоп и язе у майската тема!
Комшу, благодарско,че се грижиш да ни е уютно!🍀
Два дни жуля тапети у свекито,а мм шпаклова, междувременно решихме да ремонтираме и нашия хол,мм е назначен на заплата от 8 до 17ч.,а язе ще бачка и приема обекта😃!А банковата ми карта ще се цупи,ама каквото такова!
Отървах Бобчи!Пусни пак фотка,плийс!

# 204
Попи, тая нощ, ще е спокойна. Стига вече, да минава.

Утре на тръстиката, пфффф.

# 205
Бюти,и аз така казвах 😂🤦! Ма как такова голямо дете,а с памперс или в количка! Очертава се и двете да ми се случат 😂. Гърците имат такава поговорка  Ο,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι και Ο,τι κρίνεις σου συμβαίνει - буквално не се превежда,но в общи линии означава,че на каквото се подиграваш или съдиш ще ти се случи 😢
Както обичам да казвам аз" Квот мразиш,туй газиш"

# 206
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Попи, тая нощ, ще е спокойна. Стига вече, да минава.

Утре на тръстиката, пфффф.
И на мен утре ми е работен ден, след три седмици болничен. Не ми се мисли какво е на моята тръстика...

# 207
Мисте,тука съм,ама сме все навън и нямам време да чета много. 🤗

# 208
  • София
А, си пуснах отпуск🥃

# 209
За памперса бях чела,че понякога детето не е усъвършенствало "стискането" и още пишка неволно.Ако се махне без да е готово ,може да се появи "вторична нощна енуреза",две седмици или месец след махане.Тази енуреза ще влоши съня и ще доведе до още проблеми.
Биба и памперс толкова скоро е бързо според мен
Звери е на две с биба за нощен сън и памперс денонощно 🤷🤷🤷 С гърнето имах успехи,после рев и трепереше цялата.
Абе на памперс и биба никой не е останал.

Общи условия

Активация на акаунт