Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 780
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 180
Кло,мерси за темата.
Попи, честито и да се оправя Малечка!
Бобчи не я видях,но вярвам,че е мацка и половина Wink
Панди,аз сама си пуках ечемици,като малка.Чуквах ги и те след минути се пукаха или до сутринта ги нямаше.
Вкъщи има мухъл.Днес чистих и прах и пръсках..Мрън.

Седнах да практикувам отдавна забравено хиби- рисуване.Исках да направя подарък на приятел,но детето ме срази.Каза" Става.Можеш и по- добре".Явно няма да я бъде...
Отивам да хлопам тенджери.Хубав ден!

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 15:36 от umi zoomi

# 181
Сиси,защо не изчакаш още малко?Едва миналата седмица се раздели с биберона.Много скоро ми се вижда да се случва друга голяма за нея промяна.

# 182
  • Euskal Herria
Ако имаме именици в темата, да са честити!
Днес ми е никакъв ден, а е още до половината.

# 183
  • София
Какъв ден е днес?

# 184
  • Варна

Бойко, Борис, Боряна са именници, нещо такова мярнах.

# 185
  • Euskal Herria
Днес празнуват всички, които носят имената Борис, Боряна, Борислав, Борислава, Борил.

https://www.vesti.bg/lyubopitno/dnes-imen-den-praznuvat-vsichki- … ite-imena-6142459

# 186
Еми, който си е заспа, заспа си е! два пъти е намигнала Бобчи и двата пъти я изтървах.
Сглобих още един часовник. Сега го дебна вярно ли работи.
Мид, чудни сте!
Попи, поздравления за изпита!
Отивам аз да се изкъпя и после ще си налея едно питие и ще хвана книжката. Утре пак на тръстиката. Не ги усетих тези 3 дни.

# 187
Еми, който си е заспа, заспа си е! два пъти е намигнала Бобчи и двата пъти я изтървах.
И аз двойна заспа.

# 188
Ренко,лесно ми се получи с биберона и затова се реших на следващата голяма крачка. Може би сега е момента за промени?! Вече е на 2 години и 3 месеца,разбира много неща. Ще опитам,пък ако не става ще изчакам пак.
Панди,и аз така процедирам,ама нямаме още резултат!
Преди малко се прибра баща й! Оплака му се от мен,гушна го и отидоха да спят 😂

# 189
  • София
Видях Бобчи 😍.
Попи, честито и да се оправя детето вече.
Сисун, ще се научи.

# 190
Сис, няма не научило се дете. Ще стане, но и аз си мисля, че трябваше малко да изчакаш след биберона.

# 191
Аз изчаках месец след биберона за памперса,а и да се стопли разбира се.Но пък щом е топло и сега имаш повече време опитай,ако е готова ще си покаже.Оплаквам се от времето,банално ама ни валя,излязохме на слънце,откъде се появи този дъжд?!Добре че имах дъждобран за количката,ама с баткото се понамокрихме.

# 192
И аз пак изпуснах Бобчето, ама тя пък като стрела прелита.
Хубавица е, виждала съм я и преди, но четох, че ще сменя фасона, а съм голям фен на късите коси и голите вратове. Затова ми се искаше да видя какво е измислила този път.

# 193
Сигурно сте прави,бързам,ама наистина не знам дали ще имам време и нерви за това, когато започна и новия курс. Също така взе да ми понамирисва неприятно вече, когато е напикана,а и се съпротивлява при сменянето на памперса все по-често. Гащичките ги хареса, даже не искаше памперса за сън ,искаше си пак тях 😁. Дано успеем този път,втори опит ще ни е!

# 194
Сиси, ако детето е готово, става буквално за 2-3 дни. Ако не е, пак за толкова ще стане, но преди това ще сте си изпилили нервите взаимно

Общи условия

Активация на акаунт