Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 777
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 165
Кой е бил хабил, Кло?
За концерта, Епика се раздадоха на макс. Разцепиха се, все едно бяха пред 10 000 души. Но...за пръв път в живота си попадам на полупразен стадион. Короната и зверската инфлация таковаха таковата на концертите. Много обезкуражаващо за артистите. И за нас. Та, затова респект за абсолютно професионалното им поведение. За безобразията с коктейли и наргилета след полунощ няма да разказвам. Историята ще мълчи. Simple Smile

# 166
Закачам се за поста на Панди, да ви кажа "здрасти", а на Кло - "благодаря за темата". Още реанимирам от концерта. Тва, прибирането в 4 сабахлем и ставането в 7 сутринта не е за дъртунгели, да знаете.
Знаем, знаем, ама грам съчувствие за теб. Тц.

# 167
  • София
Уиш, подсети ме за Епика. Благодаря! От много време не се бях сещала да си ги пусна и сега ги слушам цяла сутрин в офиса с голям кеф. Леко ти завидОх за концерта!

Ери, водила съм я на очен миналата година. За пръв път й изби през март миналата година. От тогава вече няколко пъти се появява. Очните казаха, че е ОК с очите и вероятно избиват при паднал имунитет. Аз си знам, че в момента имунитета й не е ОК, защото цяла зима се разби от боледуване това дете.

Мисте, притеснявам се заради чесъна, защото очните лекар ми казаха, че от замърсяване също се получава и когато я водих сами подхванаха темата за разните бабини илачи от рода на търкане със златен пръстен и т.н. Категорично забраниха всякакви подобни "лечения", защото с тях може да й вкарам някоя бактерия . Дори ми разказаха за техни пациенти, които след подобни самолечения са си усложнили ситуацията и пристигнали при тях да ги оправят в доста сериозно състояние на очите.

# 168
Панди, давай адрес на офиса. Идвам да врещим заедно под съпровод на Епика. Eeeeeeeternal sileeeeeeence crieeeees oooooooout ! Simple Smile Cry foooor the Mooooooon! ОК, ОК, млъквам. Няма да пея.

# 169
  • Пловдив
Панде бе, ам мноу ясно, че доктор няма да те прати при баячка Simple Smile
Аз съм действала с пръстен и потупване по пръст/почва....няколко пъти така предотвратявам на синко. Оня ден нещо го засърбя и търках само с халката, която не нося.

П.п ти си знаеш най-добре.

Наготвих една камара неща..да има, то са само 3 дни, де, че се каним да пътуваме, а тъпото време май няма да е с нас Confused

# 170
Мисти, от а будала е. Снощи пак вдигна t, смъкна я и през нощта пак вдигна.  Сега крайниците започнаха да изстиват, та очаквам пак да започне да вдига.  Пуснахме кръвни преди малко, чакаме резултати. Иначе кашлицата е намаляла до някъде, въпреки че още кърти. През нощта се преборих да спи на висока възглавница и спахме на отворен прозорец, та не кашля много.

# 171
Операция "Сваляне на памперс" започна!
Вдигнах килимите ,минах с парочистачката и обух на Беболина гащички. През около 10 мин я питам иска ли пиш и посочвам гърнето. За около два часа пишка три пъти,от които 0 в гърнето 🤦. Ще е много ли срамно ако започна да спортувам от обяд?

# 172
Попи,честито!

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 15:05 от Bobchita

# 173
Сис, като мине малко време от последното пиш, ако можеш да я прилъжеш да седне на гърнето и да я позанимаваш с нещо (книжка, телефон, рисунка), за да докарате до попадение. Ключово е, за да последва бурната радост. Също може и в банята да отидете с гърнето и да пуснеш течаща вода, от звука може да ѝ се допишка.

# 174
  • София
Убавица❤️
Сиско, рилакс, аз изчакай да стане на 3 и се случи.

Попи, гадост. Кажи като излязат изследванията.

# 175
  • Пловдив
Аууу, Бобчи, увавица си! Пу-пу! Heart Eyes Косата ти изглежда все едно е вързана, не къса. Пътувате ли вече?

Попи, ай веч да минава, а на теб браво за оценката!

Сиско, търпение!

# 176
Бобчи, супер си, много ми харесва прическата!
Попи, поздравления за изпита, да го полееш подобаващо. Дано всичко е наред с изследванията на малката!
Мисте, къде ще пътувате, ако не е тайна?

Трябва да намажа косата с боя. Сега видях, че съм взела друг цвят. Бива, бива да съм толкова загубена, ма чак пък толкова не бива.

# 177
  • София
Сис, трябва време. Поне няколко дни я пробвай. Аз Пантата когато се напишка в гащите веднага я слагах на гърнето и обяснявах, че следващия път трябва да седне на него, а не да пишка в гащите. При попадение в гърнето бяха ръкопляскания, възклицания и т.н. от моя страна. Схвана доста бързо, но може би просто съм уцелила точния момент. Ако сега не стане, по-натам пробвай отново. В един момент ще се получи.

# 178
  • Пловдив
Бърд, около язовир Кърджали.

Ени къде е?

# 179
  • София
На Студен кладенец съм била, супер е.
Ивайловград също.

Общи условия

Активация на акаунт