Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 766
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 150
Звери един път беше лапнала нож.Направо изтръпнах.

# 151
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Звери един път беше лапнала нож.Направо изтръпнах.
И моя убавец на около година и половина облиза нож, хубавото е, че бяхме в пицария, и беше тъп.

# 152
Ренко, май се сещам коя е сергията. От дясната страна се пада като влезеш откъм подправките, нали? Вчера мернах домати там, но имаме и не обърнах внимание. Ще ги видя следващия път, благодаря Simple Smile

Бобчи, искам повторение, пропуснах те Simple Smile

Панде, странен е Мариус, понякога ми е неразбираем, трудно ми е да му слушам интервютата. Но на сцената е чудо.

# 153
Да,Бърд,същите.Двойна сергия държат.Вземи другия път от тях,няма да съжаляваш!

# 154
  • София
Е стига, деееееееееееееее! Ми писах, писах и се оказа, че ми е изтекла сесията. Дадох назад с цел да копирам написаното и да влезна пак в профила си , след това да го пейстна, както съм правила безброй пъти до сега. Ми не ми позволи този път! Изобщо не ме върна на написаното а директно в темата. Мързи ме пак да пиша, ще прощавате!

Само на Бобчи ще кажа, че е много готина мацка и прическата е трепач!

Иначе писах за ножовете и за обезопасители за прозорци, но ще карам по кратката процедура сега.

Обезопасители бях сложила на прозорците, но високо, така че и ние да трябва да се повдигнем на пръсти, за да отворим. Иначе диването им намираше цаката и ги разкопчаваше светкавично. Дори с най-сложните обезопасители се справяше с лекота. Понякога си мислех, че производителите на тези джаджи никога не са гледали деца, щом си мислят, че бебе няма да се справи с отварянето.

И на пук на всичките ми притеснения за притискане на пръсти с шкафове и вадене на опасни неща от тях, страшно преживяване с шкаф имаше чак на около 6 годинки, когато се притисна с едно чекмедже и то някак заяде, не се отваряше, а пръстите й бяха вътре и пищеше ...

# 155
Взела съм си изпита и то с доста приличен резултат там, където мислех, че ще се издъня. Трябваха ми 50%, аз съм с 65%. На частите, на които знаех, че съм се справила, съм с 92 и 95%. Заслужаваше си чакането на резултатите.

Мариус наистина е невероятен на сцена. Въпреки че някой път вижданията му не са за всеки вкус. Последно гледах една постановка, на която беше режисьор, с Владо Карамазов и Ани Пападопулу в главните роли. Ами не ми хареса, освен два много силни момента. Докато ММ остана очарован.

# 156
Докато се карам с дъщерята, съм изпуснала Бобчита. Confused
Ама много подпалих от сутринта.
Не мисля, че съм от строгите и изискващи родители, не съм и орлица, напротив- имат цялата (почти Grinning) свобода, за която само могат да мечтаят. Но свободата идва с отговорности. Точка. И тук съм непреклонна. Като кажеш нещо- правиш го.

Чудно ми тръгна седмицата!

wild poppy, браво на теб!!!

# 157
Попи, сега да почерпиш. Браво!

# 158
  • София
Браво, Попи! Честито!

Тили, и аз съм като теб. Много свобода давам, като в замяна искам да си поеме отговорностите. Когато не успява да схване корелацията между двете, ставам лоша и при нужда наказвам.

Туй дребното пак е с ечемик. Ми писна ми вече! Почти се навих да я доведа при една от касиерките  магазина до офиса, която ми е казвала, че умее да бае на ечемик. По принцип съм неверница в тези работи, но се чувствам безсилна вече. Обаче тази жена каза, че при баенето докосва клепача със скилидка чесън и след това трявало да спра да я мажа с каквото си я мажа по принцип. Тук ме изгуби за каузата. Но на моменти се колебая сякаш. Но много ме е страх с този чесън да не вкара още някаква инфекция. Необелена скилидка се ползва, но то не пречи да вкара с нея някаква допълнителна гад в и без това възпаленото в момента място.

# 159
  • София
Пиздравии

# 160
  • Пловдив
Панде, и какво странно има? Спираш с купешките мазила и иди при жената. Вярвам в тия неща и помагат.

Никво Бобчи не видех.

Мид, браво на вас.

Ренко, Бърд, ще ме накарате да дойда за домати Simple Smile

# 161
  • София
Колко често ѝ избива? На очен водила ли си я Simple Smile Аз не знаех, ама при паднал имунитет - след вирус особено, или при проблеми с очите, резултатът е ечемик Sad А как боли…

# 162
И при наличие на диоптър/астигматизъм, които не се коригират с очила, също.

Изтървах на Бобчи слънчицето. Искаме бис, моля.

Разкапах се днес. И щерката заби колата в един ръб, докато паркираше, няма да се научи, че при спиране на наклон, трябва да имаш не едно, а две наум. А паркингът беше абсолютно празен, ТИР можеше да спре спокойно.

Попи, честито! Как е детето?

# 163
Здравейте!

Изпуснах ви за няма и три дни и вие сте изписали ... ми не мога да ги преброя колко поста, че и нова тема сте почнали. Ще се връщам да чета. Сега само идвам да кажа здрасти и да благодаря за новата тема.
Закачам се за поста на Панди, да ви кажа "здрасти", а на Кло - "благодаря за темата". Още реанимирам от концерта. Тва, прибирането в 4 сабахлем и ставането в 7 сутринта не е за дъртунгели, да знаете.

# 164
Втора трудна нощ. И предната се хАби да пишеш в другата тема, ама метлата не прости на никого.
Как беше концерта, Уиш?

Общи условия

Активация на акаунт