Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 778
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!

Изпуснах ви за няма и три дни и вие сте изписали ... ми не мога да ги преброя колко поста, че и нова тема сте почнали. Ще се връщам да чета. Сега само идвам да кажа здрасти и да благодаря за новата тема.

# 136
И от мене здрасти и благодаря за темата! Flowers Tulip

Бобче,друг път свиркай като има такива намаления! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скай,тези снимки,които показваш са като от приказка!
Ренко,ама ти си била майсторица и на торти!

Изморена съм нещо и ми е сдухано.
До нас строят къща и днес е много шумно.Багери,камиони,кранове ..
Гладна съм,а вчера "забелязах" ,че имам шкембе и се чудя да диетувам ли. Weary

# 137
  • София
И аз да се включа със супер полезната информация. Аз нося 39-41 според зависи марката, модела, вида… Напоследък основно с D&C кецки… Grinning
п.с. Пандич, три седмици по-късно намерих пресата, но няма вафлички… Явно преди това съм имала друга, защото помня 2-3 приставки. Само за изправяне е.

# 138
Пандето напредва с четенето 😋

Бърди, изгледа ли филма? Друго очаквах, но изненада. Страхотен Мариус. Дано ми се удаде някога възможност, да гледам и моноспектакъла му.

# 139
Изгледах го, Сиросче. В началото бях на път да се откажа, но го догледах. И разказа прочетох в рекламните паузи Simple Smile Шантав беше, засукан, но ми допадна в крайна сметка. Два пъти съм гледала Мариус на живо и двата пъти ревях накрая. Не пропускай, ако имаш възможност.

Работя, та пушек се вдига. МУ само ме разсейва, накрая го пратих на пазар, да ми се махне малко от главата.
Поръчах лаптоп. Банковата ми сметка не одобрява това.

# 140
Може ли линк, Бърди. За разказа.

О*Рахал твърди, че си Бързи 🙄

# 141
Ето го
Скрит текст:

Бързи, смели, сръчни съм днес Simple Smile

# 142
  • София
Изчетох ви! Tada Но явно ми куца четенето с разбиране, защото ми е бяло петно относно Мариос за какво точно иде реч. Той самият ми е много неприятен. Някак превзет ми се струва. Но скоро гледах интервю с него, в което ме изненада. Или аз съм се променила, или той, но този път ми стана симпатичен. Та определено съм склонна да гледам нещо негово, но като начало в интернет, за да придобия представа струва ли си изобщо да давам пари за на живо.

Ери, благодаря, че си запомнила за пресата! Hug Пантата спря да мели за преса. Сега е на вълна "мамо, искам дупки на ушите, ама много ли ще ме боли?". Чакам да видя това до кога ще продължи и какво ще е следващото й желание.

Аз съм на работа. Дядо и внучка се гледат вкъщи. Имаме импулсивно предложение за разходка на Витоша с приятелчетата от класа й + родители, но ми е притеснено да карам баща ми да я води , че на неговата възраст вече не е за много ходене, особено нагоре. Иначе той би тръгнал на момента, ако му кажа, защото обожава в планината, но аз ще си мълча.  Познавам го. Понякога преувеличава болежките си, но когато е свързано с правене на нещо, което му харесва е склонен да пренебрегне здравето си и да си създаде проблем. По-добре да не знае. Но за пореден път ме е яд, че заради работата ми детето ще изпусне нещо приятно.

# 143
# 144
Мерси, Бърди!

Панде, снощи даваха Засукан свят. Него коментираме. Не знам, дали го има он лайн.

Бобчева, много сериозна. Честита прическа!

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 12:45 от Сирос

# 145
Само направих няколко крачки, докато взема нещо от хладилника.Шефа в това време хрупаше до мен кисели краставички.Връщам се,а той някак докопал ножа,а който ги режех,и оставям поне педя навътре на плота 😱. После,маси, столове на терасата,не,не и не!Не знам как,но не е успял да се нареже.А държа на остри ножове.Оффф.А споменавала ли съм,че извадихме копчета на котлоните, защото и тях пуска иначе 🤷🏻‍♀️
Бърд,на пазара има една сергия,точно на входа от към подправките,на която продават семейство-мъж,жена и дъщеря им понякога.Само сезонна българска стока зареждат.Тези дни вече изкараха доматите.Мале,уникални,розови,големи,вкусни ама вкусни 😋.Шефа вчера се побърка да ги яде,а не си пада уж по домати.

# 146
  • Варна
Пу пу пу, хубаво момиче ❤️

# 147
Момиче 😂😂😂,цяла девойка биля 😂😂😂
Мерси ,Стеле 😘😘😘

# 148
  • София
Ренко, мен много ме е страх от ножове, самата аз си се порязвам на поразия. Вкъщи за всеки има различен нож, нашият знае, че неговите са едни пласмасови прибори, с които носят някой път поръчките. Инак вчера и днес отваря прозореца в спалнята… От прозорците до самото легло има 20см… на втория етаж сме… Накрая ще видя да монтираме нещо отвън, като парапет, много ме е страх, а самите прозорци са тежки… За 3 мин да го оставя, не знам какви ще ги свърши.

# 149
  • Варна
Момиче 😂😂😂,цяла девойка биля 😂😂😂
Мерси ,Стеле 😘😘😘

Момиче си, я се виж ква свежарка си, като краставичка 😊❤️

Общи условия

Активация на акаунт