Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 163
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 980
Момичета прекрасни, благодаря ви за подкрепата! Heart

13, гушки. Наистина младежът преминава през труден етап. Представям си колко ти е тежко, но се надявам, че бъркаш в преценката си и с времето той ще поулегне и нещата ще поемат в друга посока.

Мързелотка, и аз от известно време забелязвам точно бягане на думи. Случва ми се да работя и да не мога да се сетя за дадена дума, която да напиша. Плашещо е. А не е като да не чета, да не общувам, ежедневно работя баш с думи. За забравянето на разни неща пък изобщо не ми се коментира. Баба ми помни повече от мен. Не знам на какво се дължи. Може би на факта, че през главата ми минава немалък обем от данни, цифри, имена, факти, текстове,  аз внимавам особено много и се напрягам да не объркам нещо, а след това просто изключвам в желанието си да се разтоваря. Или пък просто са първи признаци на по-сериозен проблем, знам ли.

# 1 981
  • София
Момичета, гушкам ви!
Бърд, не знам как да те успокоя, но има такива моменти. М..а му!

Търти, няма само черни и само бели хора. Не знам какво е направил, но все пак животът е пред него и е велик учител.

# 1 982
  • Euskal Herria
Наспорт, общество! Wink

# 1 983
Страйк 4!
Остава доматите и краставиците да стават, защото са на половин цена в сравнение с около нас.

И аз много забравям, не мога да се сетя за някои думи, ни на български, ни на английски.

# 1 984
Ей стегнете се! Млади сме още да забравяме. 😁
13,не се навивай,има и такива моменти,но ако баща му не се е включвал във възпитанието и отдавна сте разделени,не вярвам да прилича на него. Ще се наредят нещата. Гушки! Дишай. И си сипи. 🤗
Вайче,машина! Продължавай в този дух. 😊

# 1 985
Прегръдки за всички имащи нужда от тях за утеха! За другите пак ви прегръщам, ей така от сърце!
Браво, Ваичка, да си приготвиш най-хубавата и вкусна салата!
Сис, не те видях, но герданчето е много нежно.
13-че, дано да грешиш! И аз понякога имам такива моменти относно чадата, много си ги обичам, но това не ме прави сляпа за недостатъците им.
Добри, на това дете и от снимките си личи, че е спокойно и щастливо! Чак ти се чудя как си се вързала на глупостите на таз особа. Панди и ти, я пускайте глупостите по магистралния път и да не ви дреме.
Друго имаше, ама избяга, с две думи и аз от забравящите и  губещите думи. Да ви казвам ли как рових в гугъл като луда, щото не мога да се сетя и да кажа на колежката с какво овкусявам пилешките хапки (и не само тях). У дома обичаме къри и много го ползваме, но  като ми избяга от главата името, гледах подправки в нета докато албанския реотан в главата ми се включи. Не знам от ковида ли е или вървя към изкукване, но след ковида ми се случва по-често. В тази връзка дано не ме повтори, контакт на съм, налях си питие и квот такова. Присвоявам си мотото на карнавала "Кот доди, гад доди" и го разширявам с израза само да сме живи и здрави. Наспорт от мен и се скривам, че ферман изписах.

# 1 986
Окуражаващото е, че досега не ми се е случвало да забравя да си купя нови обувки, чанта или някой парцал. Не е толкова страшно, значи Simple Smile

# 1 987
И аз раздавам прегръдки за всички тази вечер, четох ви периодично през деня, но все не можех да се включа. Heart Няма да е все така...

Бърди, има надежда значи. Hug

# 1 988
Забравяте вий,кога ви отърва!Наспорта как го помните,как пък таз дума една не я забрави!?
Благодаря ви,страхотни сте!Наспорт от мен,трето пиЙни за тоз месец ми е.Утре МУ идва,нямам търпение!

# 1 989
Забравяте вий,кога ви отърва!Наспорта как го помните,как пък таз дума една не я забрави!?
Благодаря ви,страхотни сте!Наспорт от мен,трето пиЙни за тоз месец ми е.Утре МУ идва,нямам търпение!
Представям си малката колко ще бъде щастлива в прегръдките на татко си.

# 1 990
Приятелка ми сподели днес, че преминават през нещо с мъжа й. Много ми докривя, едвам се стърпях да не се разплача в офиса. Моля се скоро да им се случи това, което толкова искат.
Оплаквам се от тоя мерКУРий, дано скоро дойдат по-читави и спокойни дни. Чудя се да си сипвам ли, или да се къпя и да лягам... Е*си мамата.

# 1 991
  • Euskal Herria
Ааа, и не само. Аз така избирателно чувам и виждам, ма к`во да направя... старост-нерадост Wink.

# 1 992
Янче, избирателното е професионализъм. 😎

# 1 993
Цветенце,да не искат бебе? Дано им се случи!
Кло,септември като бяхме тук пак за месец и той като дойде,бяха много мила гледка.Тя го гушна и сякаш тогава осъзна ,че й е липсвал.Залепи се в него и плака без глас 10 мин .Сега всеки ден по 50 пъти казва,че тати ще дойде с колата.
Тъй бе Янче,будала народ не остана ! 😂😂

# 1 994
  • Euskal Herria
Янче, избирателното е професионализъм. 😎
Е, как! Няма се излагаме, я! Grinning

Аз даже съм усъвършенствала пластовете. Wink

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 23:16 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

Общи условия

Активация на акаунт