Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 598
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Бъди, гуш.
13, майчиният инстинкт е силен, но през пубертета все едно с Джекил и Хайд си имаш работа. Бих оставила генералните изводи до след като го мине.

# 1 996
  • USA
Ама, чакайте сега, искате да кажете, че когато ми се губят думи е от дъртозата?? Аз се самоуспокоявах с това, че тук не общувам много на български.😢

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 10:51 от SkyBlue

# 1 997
Те ви малко вода да измиете очи, че и с вентилаторчета за подсушаване след това 😁

И аз забравям за какво влязох в супермаркета, но вас ви помня какво си бяхте хортували миналата седмица ¯\_(ツ)_/¯ Явно е избирателно, с приоритети 😁

# 1 998
по едно голямо ГУШ на всички.
или по малък бейлис.
гушнахме се с Горинич. поговорихме си. пак се гушнахме...
трябваше да седне за да го стигна, но успях.

Умна жена си, Добри! Радвам ти се!
Гуш!

Ей, няма заспиване при мен! Цяла нощ! И една гадна пъпка ми се е вдигнала, нацваках я с ихтиол и сега освен, че ме боли ми и мирише на лекарството. Чудя се да си направя ли кафе или пак да се хоризонтирам. Птичките навън се разпяха и е толкова приятно да ги слушам!
Лека нощ и добро утро!

# 1 999
Тази сутрин отново кафето от мен. Настинката ми се оказа сериозна и вече съм на Гентамицин и още една шепа лекарства. Стискайте ми палци да се оправя бързо.

# 2 000
Тетка, и при мен няма наспиване. Едва се надигнах. Детето и то трудно става. Искам да се заровя и да спя, да спя.
Стрейнджър, бързо оздравяване!

# 2 001
Аз спя, но някак не ми стига съня. Уж в 10.30 се отнесох, а сега се чувствам, все едно самолет ме е тряснал в главата.
Стрейндж, дано е настинка само и бързо се пребориш.

Добро и от мен!

# 2 002
  • София
Добро! От няколко ден аз кихам и точа сополи, сърбят ме очите. Дъщерята кихаше на серии, а от днес е с подути очи без секрет, киха на поразия и я сърби носът. Моят тест е отрицателен. Не ни болят гърла, няма температура и т.н.. Някаква алергия явно. Честито, двойно се подредихме. Сега какво да давам или да чакам да ѝ мине. Аз ще трая.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 15:35 от бъръльо-бъръльо

# 2 003
  • Пловдив
Добро!

Миналия уикенд ше шляехме, ма този няма да е тъй...утре у свеки, после трябва и към нашите, че от Великден не сме ходили. Не мрънкат, ама се усеща вече. Снощи такава градушка ги е прала, че отиде всичко Head Band колкото орех е била.
Ся дрънка Школо...тийна има 5 на класната по Математика. ОМГ! Няма да спи отвън Grin
Казах ли ви, че почна с тренировките по кикбокс? Кат се запъна и тва е...че и всеки ден трябвало да ходи...абе думи нямам.

13сче, няма да се настройваш така. Ще видиш, че грешиш.

Кло, чакам си рецептата за картофките Simple Smile и как е минала матурата?

# 2 004
Добро утро.
Стрейнджър, оправяй се бързо.
Бърльо - Ериус? май е най-безобидно, дава се и на бебета.

Аз си нямах работа снощи и кандидатствах за още една работа. Ами, все някой ден, някоя ще стане. Без да опитам няма шанс. Така поне опит придобивам по интервюта и пазарене. То, пазаренето е по-голямо от на Женския пазар, ужас.

# 2 005
Бърльо,и аз съм така от няколко дни! Алергия някаква към нещо цъфтящо, защото при мен се обостря , след като съм била навън.
Браво на младежа на Мисти! Умно дете е той,макар и малко инатливо 😁(на майка си 😜)
Вай,ще стане,ще видиш! Много скоро няма да смогваш от проекти и ще хвърляш по нещо насам 🥳

# 2 006
Вай, понеже и аз работя с клиенти, сетих се едно време как "пари" беше мръсна дума за мен. Самата възвишеност по бели гащи бях. Сега, точно като циганка на Женския пазар преговарям. Полезни са тези уроци.

Ам, да ме пита някой защо ще се занеса днес следобяд до Терминал 2 и ще тръпна в очакване Уишмастъров да слезе от самолета, като живея до входа на метрото, а той е само с едно куфарченценце освен раницата за ръчния багаж? Хм, хм, не съм очаквала подобни 15-годишни изпълнения от себе си. Все пак през юли ще навърша 15, ама с разменени цифри.

# 2 007
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щото любовта няма спирачки. Wink

Trollface

# 2 008
Добро утро!
Стрейндж,бързо да се оправяш.
Мисте,браво на момчето! И ти бързаш,виж,че имало как. 🤗
Нещо и аз не спах добре,но пък сънувах.. 😁
Синеочка се събуди на кеф и стана бързо,че и се облече сама. 🧐🤪 Чудо!
Още не съм й взела нищо за 1.06. Баща й иска батут да й купува,аз съм скръндза и не ми се дават толкова пари... Не знам.
Хубав ден! 🌹 И по-лежерно,петък е.

# 2 009
Добри ме разсмя рано-рано... SmileSmileySatisfied

Мрън.. искам раничка... а не мога да си харесам... мож ли да съм такъв каприз... искам с повече джобчета, че съм като катеричка... и вид да има... и да не е огромна, щото аз съм 1,59...и да не е черна... абе мрън.

Общи условия

Активация на акаунт