Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 617
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 965
Знам, Ваичка, знам. Но ми е трудно да го приложа на практика.

# 1 966
  • Somewhere in the World
Бърдче, съжалявам, това е ужасно! Дано, Боже дано, поне да се подредят нещата!
Бобчи, я по-смело! Права е Добри - ти можеш и знаеш, няма да се спичаш
Нещо ми е свито всичко за мама! Боли я и се издува крака от артрита, миналата седмица в болница сумати изследвания направиха и накрая нищо-ще я наблюдават и евентуално ще и сменят лечението.А болката? То нито е да се разправяш с лекари нито да не се...и толкова нетактични, разбирам че са натоварени, ма да ти бръкнат в душата не го разбирам!

# 1 967
Хей,изпуснах ви днес,но въртях като такси насам натам. Най-накрая си взех детето,пуснах си кафе и седнах да пуша на спокойствие,че луднах. 😁
Бърд,гуш!
Добри,добре си решила да не обръщаш внимание,то няма смисъл.
Сис,много красиво колие. Браво!
Вайче,късно видях да стискам палци,но дано да се случат нещата. 🤗
Друго какво беше... Не помня.
А Панде,това като на мен както ми казват,че АЗ не съм научила Синеочка да яде манджи. Сериозно ли?! Готвя и й казвам-Не яж! Не е хубаво да се яде супа. 🙄 Който няма злоядо дете,не може да разбере. Лошото е,че майка с две деца,голямото израснало на пържени картофи и спагети и нищо друго!,сега ми говори как аз не съм я научила... Ми сори,ама не. Забравят се нещата и е лесно да се дават съвети отстрани. А истината е,че Синеочка почна да опитва доста неща и да хапва. Не количества,но се храни.
Дълго стана,но мисълта ми я схванахте. Гледам и аз да подминавам,но ако ме хванат в амин... 😂🫢 Една неприятна бабка насметох онзи ден. Вече не идва на кафето и слава богу,че мисълта не можеш да си чуеш от нея. 😂😂😂

# 1 968
Влязох да измрънкам за нещо тривиално и като прочетох Бърди, ме хвана за гърлото... Стискам палци за всички, които имат нужда от късмет и надежда.

Панди, и тебе те разбирам, супер длазнещи може да са такива особи, въпреки цялата им добронамереност. Но щом отношенията ви са ти важни, тогава просто сменяй темата или омаловажавай репликите или нещо подобно.

# 1 969
Вън е мръсна влажност и задух.30° ги усещам като близо 40.Прибрахме се набързо,не издържах.Ша бъркам един коктейл,че уж спирам/намалявам бирата.

# 1 970
Ден! ... или нощ 😡Тъмно ми пред очите от сутринта и така цяяял ден. Така ми вдигна кръвното килеша, чееее...
Няма да влизам в конкретика, само ще ви споделя страха си- не расте читав човек, моя син. С болка го пиша и мисля. Точно копие на бившия расте, направо през гърбината се пукам, вярвайте. Пред съседи и приятели самата вежливост и душа на компанията, вкъщи пълен въздух под налягане. И знам, че така ще си откара. И знам още отсега, как само е навършил 18 и съм го отгънала одма. Нямам намерение да си разбивам нервите повече. Достатъчен ми беше баща му. Мъка ми е за щерката- като воденичен камък ще и тежи. От много време го провиждам това, но вече съм сигурна, рядко греша. За съжаление. И съм в тегавост до под земната кора на тази пуста планета...
Бърд, върна ме в ужасните последни дни с майка ми.. Сили.
Бобч и Ваичка, вижте деца мои 🤗 Дерзайте със самочувствие, защото малко са шансовете дадени ни на този свят. Дори и да се спънете, ставайте. Нека сте пробвали! Защото, вярвайте ми, ако не сте.. много, много ще съжалявате. Опитано.
Сиси, ма много си хубава, ако бях мъж ... 🤪 На Беболината късмет.. Я заведи детето лично, на туй хубууту е грях да откажат 😍
ДобрЕ, умна девойка си, мисля, няма нужда да ти давам акъл. Горинич е повод за гордост не само на майка му и тейко му, туй да кажеш на онова нещо.
За всичко, които ръсят непоискани акъли и съвети - ще си дам телефона... Ще стане чудо, няма да ви досаждат повече. Промис. Особено в ден като днешния, в който се чудя на кой да си излея “душата” 🤬

# 1 971
  • Пловдив
Hug  за всички!

# 1 972
Търти, дано грешиш. 🤗

Някой да ми тегли шут, че ОИ ме чака. Положението е -детето няма гащи.

# 1 973
  • USA
Тринайстичке, мъчно ми стана, но дано не си права за синковеца Hug
Такива хора като бившия ти най-много мразя "вкъщи-враг, навън-драг".
Бърди, много ти се е събрало на теб, гуш Hug
За чаветата и съвети на околните, хич да не ви пука Kissing Smiling Eyes

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 07:14 от SkyBlue

# 1 974
  • Euskal Herria
Еее, Скайче, лоша си! Сестра ти не му реже крилете... Шегувам се, макар че хич не е за смях работата.
Момичета, Hug  Дано скоро се похвалите с хубави вести!

# 1 975
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
по едно голямо ГУШ на всички.
или по малък бейлис.
гушнахме се с Горинич. поговорихме си. пак се гушнахме...
трябваше да седне за да го стигна, но успях.

# 1 976
13, няма как да е само на баща си! Ти си силен характер, няма как да не се прояви. Търпение трябва,в трудна възраст е детето! Много търпение, любов и разбиране!

Добри,🥰

Беболина изяде пълна купа с ягоди и търси още! Лещата я изсипа на земята 🤦

# 1 977
  • France
Тьорти... Hug Бърди и на теб също Hug

# 1 978
Търти, трудна възраст е и труден период. Не го отписвай, не се навивай отсега... Хората порастват и се променят. Има накъде да расте и да се промени. Вярно, познаваш си го, обаче... Гуш.

Оплаквам се - затъпяла съм. Трудно ми е понякога да обличам в думи чувствата и усещанията си, да ги опиша вярно, да ги предам максимално. Бягат ми думи, не мога да се сетя, отвратително е това усещане...

# 1 979
Мързи, споделям същото. Бягат ми думите, не помня, не се сещам, цикля, пелтеча. Отвратително е. Обяснявам си го с липсата на контакт с живи хора. Поне при мен. Все по - редки стават.

Общи условия

Активация на акаунт