Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 915
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 055
Не ,Сиси,сега просто им е интересно.По-нататък стават по-големи манипулатори.

# 2 056
Мързелотка, фрънци я на една снимка тази раничка Simple Smile
Ренко, не винаги. Поняга не успявам.

# 2 057
Мързе, дай да я видим раничката.

Седя и гледам в една точка. Много ми е уморено, а детето трябва да яде... Омммммммм.

Да поръчаш пица?

# 2 058
Не е лошо Попи, но ми се мотаят едни пресни картофи и малко наденица и ще идат зян, а съм предприела политика по неизхвърляне на храна. Големи сме разсипници и то заради МУ.

# 2 059
Аааа, Бобч, не знаЙш ли нашия девиз?  “Всяка капка Спорт е безценна”. Или “Здраво кенче- здрав дух.” 🥴😂 Никакви разхищения, ще се изключваме от партията- майка.
ЗавалиЙти дето се радват на малките послушковци, ще бъда откровенна- дерзайте, че малко ви остава 🤣🤣 Мн съм лоша... ама факт.
Едно време/ боже, звучи мн древно и си е такова, де 😂/ дистанционното за Тв вкъщи беше щерката. До ден днешен ми го припомня, смятайте каква травма сме и причинили 🤪
Сиросче и аз тъй, мн ми се свиди храна като хвърлям, ама много.
Мързи,я,я 👀

# 2 060
  • Варна
Сирос, наденичка с картофки на фурна,ммммм.

Хахаха, 13, и аз едно време бях дистанционно, ама тогава тв беше само с копчета 😂😂

# 2 061
  • Euskal Herria
Мисля вече да приключвам с всякаква работа и се опвам на спалнята. Даже и за вечеря няма да се моря - едни обикновени пържени яйца и толкова. От снощи почна лудата серия, викам, че стига вече.

# 2 062
  • София
Точно наденица ядохме и шопска салата. Имам и един буркан от братовчедите с патладжан в доматен сос.
Утре е пазарен ден 🤣. Не съм решила какво ще готвя. Яде ми се постно зеле с домати, но и някакви мръвки трябва да завъртя или риба.

# 2 063
О,Янче,аз направо книгата на Неда си поръчах 😂.Обаче вечер на нощна лампа не мога да се насладя на макс на творчеството ѝ.От видяното и прочетеното до тук,не съжалявам,че я взех 😁

# 2 064
Рен, мушни пилешко в зелето и готово. И домати, много домати. Пресен копър, магданоз, чесън, черен и червен пипер. Ох, окапах се.

# 2 065
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
начиииии, трябва да се ядат само раци!
половин час варене.
половин час чоплене из разни щипки и черупки
половин лъжичка от нещо не най-лошо на вкус
и
най-много половин час след ядене в главата започват да се въртят едни мисли.... "а каква ще е вечерята...", "а дали да не направя....", " а може би да врътна и малко..."

# 2 066
  • София
Чирозче, зелето го обичам постно, с мноооого домати, но може една пилешка яхния да направя с лук. Да има за през седмицата поне за два дни нещо.
Добри, с баща ми като ходихме за раци, с кофи носехме и съвсем прилично преяждахме.

# 2 067
Чирозче, зелето го обичам постно, с мноооого домати, но може една пилешка яхния да направя с лук. Да има за през седмицата поне за два дни нещо.
ох, пилешка яхния.... с гъби и сушени сини сливи... Ох бе, подстрекателка.

# 2 068
  • София
Имам и сини сливи 😁. За утре е готово менюто.

# 2 069
  • Euskal Herria
Ренко, коя е книгата?
Снимката на страницата я видях в една от групите във фейсбук и я споделих тук.

Общи условия

Активация на акаунт