Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 961
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 070
Ей, ама сте значиии Simple Smile
Има тука хора на диета с много слаб ангел. Ако взема да не издържа и прегреша, вие ще сте виновни Animal Pig
Можех и аз днес да се възнаградя с пресни картофки, но вместо това ще се мъча с грах. Ама нищо, на следващата врътка.

Ренко, коя е Неда и книгата й?

# 2 071
# 2 072
Уиш, комик кон щях да ти предлагам, ама той е този уикенд за твоя радост Simple Smile

Не можете да ме съблазните с постно зеле и пилешка яхния, ура Simple Smile само такива манджи да обсъждате!

# 2 073
Че какво му е на грахът, Бърди? И за него мога, да напиша ода на радостта 😂 Свинска работа е моята 🐷

# 2 074
Питай МУ да ти обясни колко е гаден. И на мен не ми е сред най-любимите, но го ям. Може би пропускам нещо съществено, което го има в твоята ода на радостта Thinking

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 18:17 от Birdflower

# 2 075
Не знам. Пиле, зеленчуци, подправки и... тайната - вредна, тлъста запръжка.

# 2 076
https://luxzona.eu/damski-chanti/damski-chanti-ot-eko-kozha/9290 … model-svetlo-siva
Ей с това си зарадвах душата.

Аз пък съм на компот и семки тая вечер... тва щото големият и малката заминаха на село и фрииииидъъъъъм...

Сирос, ш`ти дам аз ени оди и ени симфонии...

Мрън... никога не съм яла раци или техни подобия. Мрън... и сушени сини сливи на яхния не съм яла...

# 2 077
Мързи, за сушените сливи...не си изпуснала много. Въпрос на вкус е и навици от детството, според мен. Това чудо на чудесата не се научих да го ям. Но виж... попска яхния с младо телешко, цели балучки и скилидки чесън, с ципите заедно, обаче, както дядо ми го готвеше. Никога не мога да докарам този автентичен вкус. Но и на пазара, като тръгна балучки да търся, все третирани с препарати за РЗ и готови за садене ми предлагат. Времена.

# 2 078
  • София
Кло, точно така я правя попската яхния. Само смених арпаджика с шалот. Слагам и малко вино, лъжица оцет и лъжица захар.

# 2 079
Обичам грах! Домашните- също. Подсетихте ме, че отдавна не съм правила.
Ама първо да се справя с мръвката и зеленчуците на бибикюто, които сега МУ пече, за утре или в неделя съм планирала агнешко (много обичаме и не пропускаме да купим, когато има, а днес в Лидл ни изненадаха приятно).
Отдавна не бях пила бяло вино, предвкусвайки вечерята, след малко ще закръгля на бутилка. Но аз го обичам с пресни ягоди. Heart Eyes
Бяхме на шопинг днес и си понакупихме това- онова. Оплакването е, че тепърва трябва да се пере. Преброих- 4 перални ме чакат. По възможност, днес.

# 2 080
Мързи, чудна е! Дълго да ти служи.
Освен да врътна една яхния, па да дойдеш. Чаветата на бащите и е така

# 2 081
Ре, виното е задължително, без лъжицата захар ще киселее, ама пак не е същото. Heart Eyes
Готвачът ми липсва. 30 години откакто го няма и пак толкова ми липсва.

# 2 082
🧐

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 23:46 от Anyyyone

# 2 083
Петък вечер за повечето спортисти , а ни гък за старт на занятията..ама,моля ви сА. Наспорт- почнИ. Злагаме се!
ДобрЕ,следующия  път вземаш повечко. Обо- жа- вам раци. Ееейх, ено време...Брат ми е бивш моряк. Та онова време, като излезе в морето с лодката, и като се върнеше с  едни крабове 😍/ ам що няма емотикон за лакомийка 🤔/. А като бях хлапЕ, помня как вместо " тоооопла цар'вица", продаваха във вестникарски фунийки- скариди. О, мбоже, душа давам пак да ям от това 😋 а, май намерих подобна емотка.

# 2 084
  • France
Я дайте насам нЕкоя рецепта с грах. Че се чудя вече какво да сготвя вкъщи.

Приспивам Дзверовете и засядам с ромчИ.

Общи условия

Активация на акаунт