Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 255
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 855
  • Mediterraneo

Сипвайте. И повод има, щерката стана на 17 днес. Нито е рано, нито е късно, точно е.

# 856
  • София
Тарто бе, в другата тема реших, че ти си помъдряла, то щерката било. Да ви е жива и здрава.

# 857
  • София
Да ти е честита щерката, Тарти! Здрава, щастлива и успешна! Весел празник!

# 858
  • Somewhere in the World
Тарти, Честит празник - да е здрава, успешна и с лекота да си постига мечтите  девойката Flowers Four Leaf CloverTada Cocktail
Мисте, стискам всички палци!

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 16:52 от Pretty_Mama

# 859
Тартиии, жива, здрава и щастлива да бъде госпожицата. Наспорт от мен, за спортуващите!

# 860
Лейла,няма страшно.Зъби почти не сме усетили ние,на два-три е имало леки драми.Кехлибарен гердан носи,не знам той ли помага .
Тарталета младша и тук да ти е жива и здрава!

# 861
Честита да е, Тарт!
Мисте, стискам и чакам после да се кажеш, че си отпуснала душата и си радостна Hug
Купих си сладолед Icecream Не знам може ли, не може ли във въглехидратен ден, ма ще ям пък.
Ох, само на хахави хора попадам, аз ли ги привличам, те ли ми се лепят, но ми писнА.

# 862
  • Euskal Herria
Честита и здрава да ви е рожденичката, Тарти!

# 863
Жива и здрава да е рожденичката, Тарт! И на теб честит празник!

Мистева, айде, че ми се изчака чакалото 🍀

Детето ми скъса нервите. Рано е за спорт 😞

# 864
Яна, ти попита за банкова сметка за пенсионер, като основна за превод на пенсия. Майка ми е в Райфайзенбанк, годишна такса 1 лв, без месечна и без такса за теглене от техен банкомат. Единственото, което мен лично ме притеснява в момента е, че ОББ ги изкупиха през ноември миналата година. Не знам кога реално ще финализират сделката и какво ще стане след това. Тя направи проучване, след като изкупиха Пиреус банк, това тогава беше най-евтино. Единственото условие е ежемесечно превод на пенсия и ако има добавки за ТЕЛК също. Съжалявам, че чак сега пиша, но ѝ рових в банкирането, за да съм сигурна.
В къщи я будалкаме, че ако иска някоя банка да я изкупят, трябва да си отвори само сметка при тях. 😁

# 865
  • Пловдив
Мерси, мацки! Kissing Heart  Основното мина...ся остава да сме живи и здрави!
Ще спортим да го затвърдим, ма да постъмни малко Simple Smile

Тарти, да е здрава и успешна!

# 866
Мисте, много си мистична и потайна. Heart

# 867
Тарти,честита да е щерката! На теб здрави нерви и спокойствие. 😁🥳
Мисте,ми ниЙ дет сме далеко,няма ли да ни кажеш нещичко? 😁 Я съм любопитна Гана! 😆
Ходих да взема дребната,прибрах се с две дребни. 😂 Приятелката й доведохме на гости,майка й работи отсреща в училището. Ся се прибраха за малко и ще дойдат пак.

# 868
Честит рожден ден на дъщерята на Тарти !
Стискам палци на когото му трябват !
И виждам тук момичета с минорно настроение - прегръдка топла пращам !
На всички да е хубава ,спокойна вечер !

# 869
  • София
Тарти, да ти е здраво и щастливо момичето! 🍀🍷🎁

Общи условия

Активация на акаунт