Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 254
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 825
Можеш да пуснеш парите през революция или пейпал, за да нямаш такси, ако това имаш предвид.
Искаш да кажеш Револют вероятно.

# 826
Оф, да, мерси, аутокоректа е ужасен. Постоянно си коригирам постовете, защото виждам как си е доизмислил и натъкмил нещо и чак се чудя хората как ме разбират.

Оплаквам се, че се кърти около мен, все едно ми забиват в мозъка тая бормашина.

# 827
Напрегнаха ме служебно,вдигнах джангър.Очаквам скоро обяснение,но сигурно пак ТЕ ще са прави.Сефте 😤
Мисте,живей си живота.В това отношение трудно се променя човек.

# 828
  • Пловдив
Ренко, опитвам се...обаче май не ми се получава Head Band

# 829
Ренко,работиш ли?Мислих ,че си по майчинство.

# 830
Револют какво е?

# 831
  • Пловдив
виж по-назад питах и Тили обясни как работи Simple Smile система за разплащане, вид виртуална карта.

# 832
Свърши ми майчинството,опуках и платената отпуска,вече съм в неплатената,за гледане на дете.Обаче това не им пречи.Или по-скоро не пречи да им се дразня.

# 833
Мисте,аз мисля,че разбрах за какво говориш..Не виждам нищо  ненормално.Хората сме различни.

Рано ли е да си сипя ?За една приятелка питам...

# 834
Всичко точно,но не разбрах как се работи с това нещо. Видях ,че има приложение за телефон. Изтеглям го и после? Слагам данните от картата ми ли ,или ...? Моля някоя добра душа да ми разясни като за блондинка!

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 11:41 от Sissy

# 835
Ренко, ти добре ли си след вчерашната каскада?

# 836
Гърба ме наболява,не съм се проверявала още за синини.Ръба на едното стъпало ми се заби на сантиметри от опашната кост,за малко да стане изключително "забавно".Сега като слизам по тях, краката ми треперят 😬

# 837
Лейла,не е рано бе.Да си сипва жената.
Ренко,ясно.Аз им се изнервих също скоро .Матсан дойч помага при каскади като твоята Една приятелка ми каза 😁

# 838
Уф, страшно звучи направо Head Band

Недовършеният ще ме довърши, и мен, и майка си. Добре, че не ми е пред очите. Сигурна съм, че и майка му си мисли същото в момента.

# 839
Ренко, опитвам се...обаче май не ми се получава Head Band
Минала съм и минавам през такова състояние - да се чувствам толкова изтощена от негативно влияние, че да не мога на нищичко да се зарадвам. Аха да надигна глава и да стана предишния слънчев и позитивен човек, и кофти дума, дори само поглед, ме сриваха. Не го допускай. Баш по темата - споделена мъка е половин мъка, а споделена радост е двойна радост. Отпусни си душата и се усмихни! (Първо на мен! Heart)

Общи условия

Активация на акаунт