Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 285
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 830
Гинека е жена на гръцки.Та от там.
Обожавам звук на мотори,ходя на 3март на мотошествие да ги гледам.Хиляди мотори със знамена тръгват от катедралата ,много са зрелищни.
Попи,окосената трева поне мирише хубаво,аз обожавам.Както и нафта,бензин,ацетон ,блажна боя и разредител😂

# 1 831
И мен ме дразни. Аз като цяло съм по-чувствителна към шумове, трудно ги понасям и ми става все по-трудно.
Близо до нас има кръгово. Лятно време вечер е голямо въртене и форсиране. Не е никак приятно. Позната пък живее на централна улица (Ренко, в района на Сани) - пълен кошмар е там. Нямам нищо против мотористите, но подобни изпълнения в населени места са меко казано неприятни.

Хах, Попи, ти пак имаш отговор. Аз само веднъж съм пускала жалба/сигнал. Вече почти четири години - отговор няма. Даже пуснах втора жалба да питам защо не са ми отговорили на първата Joy Резултат никакъв.

# 1 832
  • USA
Честит празник, дружина Hug
Карамела, бе, как умееш да си служиш с думите Heart
Сладка мамина надупена Беболинка видях Heart Eyes
Мисти, страхотни снимки, а тези езера какви са изумрудени, красота!
Обаче онуй жареното най-много ме плени Yum
Много съм лакома, от това се оплаквам. За две седмици съм с 4 кила нагоре.
Ули, не е частен самолета, само първа класа.

Сирос, милото детенце Hug
Мотор, и на картинка вече не искам да виждам!

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 19:11 от SkyBlue

# 1 833
Birds, пиши на Омбудсмана, че не ти отговарят.

# 1 834
О,Бърд, веднъж писах на сайта на общината,свързано със сметосъбирането.Изтриха ми въпроса 😂

# 1 835
Ренко,общината сме ги тормозили до дупка.Първо за тротоара пред къщата-снимки  и писма постоянно.За две години го оправиха.После за ореха,който е в нашия двор,но клоните са над улицата.Не можем да режем без разрешение,но ако падне клон над кола или човек,подлежим на глоба.Режем ли ,пак глоба.Накрая дадоха разрешение,извикахме вишка и отрязахме .

# 1 836
Уинд, нищо чудно. Няма как, да свикна с простотията. Не е мястото, да се форсират 30 мотора под прозорците на хората
 И така цяла ден.

# 1 837
О,ужасни са моторите. Тук повечето кросови карат,но пак е ад.
Мисте,оплакнах оЧо с тия снимки,а и на Скайчето. 😍

# 1 838
Честит празник, момичета!

Отдавна не съм се включвала, но ви чета отвреме навреме.
Оплаквам се, че щяха да ме набият на разходката с кучето, защото не съм си го била държала на каишка и по този начин провокирам кучетата на биячите, един вид, да изядат моето. Били лоши, нападали. За протокола, аз съм с голдън ретривър, незлобен, нелош... Толкова се изненадах и потресох от вербалната агресия, че не успях да реагирам никак. И ми е болно от тази случка.
Ени, ти ли живееше в къща? И аз си мечтая да живея в къща...дано,някой ден..

# 1 839
Карамелка сладко приказва, други сладко снимат сладки картинки, въообще вторник сладък следобед  Hug (ПП, сега прочетох Цветенцето, кофти авантюра, ама седни, има време да се оправи вторника и при вас)
Сега ми проблясна защо коктейлите вървят с чадърче - за да не си ги наливат хората в носа, изискана работа. А ракията е многофункционална да, където и да я ливнеш все има полза.

О, абитуриентския сезон трябва да го превърнем в туристическа атракция, като карнавала във Венеция, пък ако направяти  някой филмов фестивал покрай него, тамън 🤣
Вчера бяхме на кръчма и една тумба рокери се изля на съседната поляна, а то сезонът се откривал. Сигурно стотина бяха. Иначе мотори обичам да гледам, но ги харесвам само в статично положение.

Днес си играх с програми за картинки, засега резултатът е незадоволителен, но пък сътворих ей такъв шедьовър (който е тествал ракията в носа днес може лекинко да му се завие свят от гледката, затова я скривам)
Скрит текст:
Ако някой знае програмка да прави сферични картинки с Андроид, моля да спомене мимоходом, аз още се ровичкам.

# 1 840
Tsvetence, по принцип пуснато куче няма работа при куче на повод. Както и голяма порода куче сред дебосъци. Без значение колко е голямо, възпитано и т.н. Приеми го за неписано правило и като видиш, че кучето ти отива при вързано куче, си го викай или му дай команда да продължи напред. Биячи или не, хората имат право да си разхождат кучетата, без да ги провокират свободно пуснати кучета. Вързаните кучета са и по-реактивни по принцип. Предполагам, че знаеш, че свободното разхождане на кучета е забранено със закон, така че ако си решила да не го спазваш, го прави така, че да не притесняваш никой.

Агресия не толерирам по никакъв начин. И откачалки сред кучкарите има, колкото щеш. И на мен ми се е падала комбинация от двете.

# 1 841
Скайче, от сутринта се каня да те питам- колко часа е полетът от ПР до еЛЕйското ви вкъщи?

# 1 842
Tsvetence, по принцип пуснато куче няма работа при куче на повод. Както и голяма порода куче сред дебосъци. Без значение колко е голямо, възпитано и т.н. Приеми го за неписано правило и като видиш, че кучето ти отива при вързано куче, си го викай или му дай команда да продължи напред. Биячи или не, хората имат право да си разхождат кучетата, без да ги провокират свободно пуснати кучета. Вързаните кучета са и по-реактивни по принцип. Предполагам, че знаеш, че свободното разхождане на кучета е забранено със закон, така че ако си решила да не го спазваш, го прави така, че да не притесняваш никой.

Агресия не толерирам по никакъв начин. И откачалки сред кучкарите има, колкото щеш. И на мен ми се е падала комбинация от двете.

Wild poppy, другите кучета бяха пуснати. Моето също, факт. Просто никога не е нападал и като цяло никога не е проявявал агресия. Та така. От едно известно време насам доста често чувам от хора, чиито кучета са пуснати без повод и намордник на кучешката поляна "Не си пускай кучето, щото моето е агресивно." На въпроса защо не е на повод или с намордник отговор няма. Другото, което чувам, е: "Ти си го пусни, ма на твоя отговорност, нещо ако моя го изяде...не отговарям".
Както и да е, де, вързах кучето и си тръгнахме. Просто цветущите вербални излияния ме напрегнаха.

# 1 843
Ааа, това пък не ми хрумна изобщо, че всички са били пуснати. Joy Егати безумната ситуация.

# 1 844
  • USA
Няма директен полет за съжаление.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 10:52 от SkyBlue

Общи условия

Активация на акаунт