Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 911
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Пловдив
Ние у свеки на риба и картофена салата...а уж картофи нямаше да ям. М да...
И вино. И ягоди, и череши и т.н...
Грах и аз обичам. Ей така от консервата даже. Моите не.

Мързи, честито!

Наспорт!

# 2 086
Фил, подсети ме утре на ЛС.

# 2 087
Тайната рецепта за граха, Сирос, защо не искаш да я споделиш с всички нас, а? 😋

# 2 088
Ще я споделя, то проста манджа. Не съм стисла.
 Но утре, че с телефона е мъка.

# 2 089
Аз от консерва обичам царевица. Ма да си я ръсна у купичка и да я удавя в оцет. Обожавам оцет. Тъкмо се сетих, отивам да сръбна глътчица и идвам.

айде готово и айде наспорт... моят компот е на привършване, ама ако мина на вино после, дали няма да се отрежЪ...

# 2 090
  • France
Бе и аз обичам гроздов сок, но не чак толкова ферментирал. Joy

# 2 091
Уиш, комик кон щях да ти предлагам, ама той е този уикенд за твоя радост Simple Smile
Пуснах ѝ мухата и магарицата се нацупи, че съм ѝ казала късно. Нямало кого да навие за толкова малко време. Абе, яяяяяяя...

13, умирам за дребните скаридки, дето са като семки. Две години не съм идвала в Бургас, но дотогава редовно ходехме в едно заведение в морската (Алцхаймерова му забрави името), където сервираха пържени дребн скариди. Дано това лято не ни пресече котка път и да проверим дали още ги има скаридите там.

# 2 092
Уиш,зап'вядай. Не съм виждала такова заведениЙ.. ама,мой ти да ме открехнеш 🙃 Абе, в Лидл продаваме...ам не са това , което знам,че трябва да е. Ей, изонзи ден щерката нали си купи едни замразени да и ги готвя...амиииии...много далеч от истината,много..
Тъй,тъй, попълвам дневника..пак ще има мн отсъствия 😉😁, на присъствуващите- наспорт!
Мърз, хубава раница. Обаче аз това преносно средство за багаж го ползвам само в поход или екскурзия. Не я разбирам таз мода сега, раница вместо дамска чанта. Ако съм в спорт екип, спортна раница. Иначе дамска...На,
консерва съм за някои неща.
А, да, щях забравя. Мърз, не се казва отрежа, а претоварване на мускулатурата. Ей, докога да ва уча 🤣🤣🤣

# 2 093
Аз от консерва обичам царевица. Ма да си я ръсна у купичка и да я удавя в оцет. Обожавам оцет. Тъкмо се сетих, отивам да сръбна глътчица и идвам.
Подстрекателка нИедна, как можа. Познай кой ти прави компания в рУпането на царевица. Ще сменяме скоро Наспортс Нагрух!Wink

# 2 094
Аз с тая раница ше ходя на разходки с чаветата, щото мъкна и купуваме кво ли не... иначе като тебя съм фен на чантите, ама рамото ме боли вече и съм се изгърбила, щото за да ми са свободни ръцете, ги нося на дълга дръжка преметнати...

Ох, Кло, царевица ми дай, особено варена и не ме търси.

# 2 095
Царевица на жар...🌽♥️🐷🐷🐷

# 2 096
За царевицата на жар ще почакаме още малко, да излезе млечната захарна царевица ииии Нагрух! 🌽 🐷

# 2 097
Тъй, нагрух🐷 Спортът е у лево 🤣

# 2 098
Тамън тръгнах да мия прозорци днес и дойдоха интернет техници, отщя ми се.
Скрит текст:
Чесаха глави, смениха кабел, нищо. Фалът бил нататък, от разпределителя, ама той не е техен, някой друг ще идва другата седмица. Уааааа, пинг-понгът продължава, никой не ще да държи топката. И всичките са фани единия удари другия, фъфлещи такива, като кастинг за филм на Костурица, мързи ги да произнесат една дума до края Rolling Eyes Нема такъв филм, ама следва нова серия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 099
ДобрЮтрооо! От снощи ви догонвам, сладурки! На пресекулки ви чета, придремвам, събуждам се от ужасни хапещи комари, чеша се, заспивам, после ММ ме събужда (ама не нежно, а въоръжен с хавлиена кърпа ловува кръвопийци и после търчи с гъбката да ги заличи от стената, гардероба....)
Пушим по цигара, аз чета тук и... чувам въпрос от него:
 - Искаш ли кафе?
- Не... Спи ми се още. Я отвори шкафа и ми донеси от там консервата с грах и една лъжица.
- Какво да ти донеса? Грах?
- Мхмм.
          Хора, според него съм се чалнала тотално. В събота, в 5.30 да кусам грах от консерва. Той НИЩО не разбира! Heart

Общи условия

Активация на акаунт