Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 940
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой в Испания имаме ли?
малко помощ ми трябва. Sad

# 2 326
  • Пловдив
някой в Испания имаме ли?
малко помощ ми трябва. Sad
е, как...две мацки са.

# 2 327
Чи как, Яна и Тарталета.

# 2 328
Скай, ще се оправи синко, убедена съм!

Честито да е малкото Панде! Със здраве да си носи името!

Янче, бързо оздравяване! Нашите мерки бяха само на хартия, та...

Тая вечер дояждаме, каквато вредност има и от утре рестрикции! Поръчах бански. Днес пристигна. Става ми, но в огледалото се блещи егати четерибуквието, два декара огромно гъзище. 🤢😡😖

# 2 329
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сладурчета испански, а и други Simple Smile отпервам си въпроса, а който може да помага.

Скрит текст:
замислила съм лятна езикова ваканция на Горинич.
намерих летни лагери в Испания. може да е сам в лагера за две седмици или да си е с мен нощем, а денем в лагера с децата.
и двамата май се чувстваме по-комфортно с втория вариант.
началото на юли, за две седмици.
и тук идва питането - Барселона или Валенсия?  
и двете са на морето, не очаквам някакви драстични температурни разлики между двата града.
Валенсия сякаш ми се струва по-спокойно градче, но самолет има до Барселона и не знам как бихме стигнали до Валенсия след това.
бащицата е казал да се оправяме сами и започва да ми се вие свят отсега.

сиросче, нали си чувала вица "отидох на плажа. тия дето цяла зима сваляха кила не бяха там." Wink

# 2 330
  • Пловдив
Кажи октопода станА ли? Зарежи онуй задното Wink

# 2 331
Стана, Мисте
 КЪ да не стане. Една част оставих варен и му направих марината за мезе, другата - на яхния с макарони.
Добре, от мен вариант едно категорично. За двата града, нямам идея. И на картинка не съм ги виждала.

# 2 332
Янче,леко да минава!
Скай,дано е поправимо недобре свършеното!
Жива съм 🥳.Подозирам,че бая вода съм задържала.Черпиха Шефа хляб,печен на фурна на дърва.Така миришеше изкусително,като фурните едно време.Обръщах се на другата страна,да не го гледам как сладко го яде.И то бая сладко!Кажи речи количеството хляб, което изяждам за два дни!Че и вечеря после,и мляко за лека нощ пи,и някъде междудругото череши е нагъвал 🤦🏻‍♀️

# 2 333
  • Пловдив
Сиросче, майсторица си ти! Kissing Heart

Добре, оня ден четох мнение на Жаки за Валенсия. Пиши и я питай. Доволна беше, а май и в Барселона е ходила...от Б до В има влак.

# 2 334
Сирос (аутокоректорът го поправи на Сорос 😂), нещо предварително баеш ли на октопода преди да го сготвиш? Мъжо много обича на скара, но бяхме чели някъде, че трябва да се блъска, бие, усуква, за да не е жилав.

# 2 335
Аз пък никогаш не съм яла оХтопод.

Пфф, главата ми е камбана. Шумовете много ме мъчат, все по-трудно ги понасям. В едната стая гърми ТВ, отвън лае съседското куче, не млъква даже за минута, докато не го приберат, отгоре стържат със столове. Иде ми да се навра в някоя дупка и да изчезна.

# 2 336
А, аз и на Сорос отговарям 😂 Свикнала съм.
Бая му, но по друг начин. Варя го под налягане за 20 Мин. с дафинов лист, бахар, черен пипер, малко червено вино и вода. Пробвам с вилицата, дали е готов. После я на скара, на яхния и т.н.

# 2 337
Скайче,стискам палците! 🤗
Карамелче,🥺 кофти е това,но е за добро. Дано се справиш. Гуш! ❤
Вайче,все забравям да те питам успя ли да спреш цигарите? Че аз от петък пуша една от онези еднократните и за сега ми е ок. Одеве запалих от нормалните цигари и ми стана гадно. Та ще пробвам с тази да ги спра. Бях стигнала до кутия дневно,което е много.
Панде,честито да е малкото Панде! И мама има имен ден днес. А аз пък права n на брой години от както са ме оперирали и едва съм оцеляла. Съвсем бях забравила.

# 2 338
Какви са тия еднократни цигари?

# 2 339
Добри, Тарталета мисля, че е около Валенсия.
Няма ли вариант една седмица в единия една в другия град Grinning да ти реши дилемата. Във Валенсия е най-големият аквариум в Европа ако не се лъжа.
Не знам как си настроена към мега туристическите дестинации, но лятото Барселона ще е гъмжило. Валенсия вероятно също, но може би една идея по-малко.

Допълвам, че все забравям да честитя на племеницата на Ваичка и имения ден на малкото Панди.

Общи условия

Активация на акаунт