Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 603
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Пловдив
Добро!

Стискам палците силно!

# 2 356
Добро!
И моите палци са здраво стиснати. Карамелка, с теб съм, съкровище! Heart

Имах някакво усещане, че панталоните на малката няма да останат дълго време здрави. Тази сутрин така е паднала, отивайки на училище, че са станали тотал щета. Добре, че намерих с какво да я преоблека. Превързана и с увесен нос се върна в училище.

Дано тази сутрин болните дечица да са вече по-добре.

# 2 357
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
милото маймунче! хем наранено, хем без панталонки, хем и на училище...

бързо оправяне на всички болни - малки и големи.
карамелчик, всичко ще е ТОП. аз не съм забравила какво ми каза кристалната топка. Wink

# 2 358
Тя се дърпа в неделя с ТОВА НЕ ГО ИСКААААМ! Имам си панталон, стига ми един. Точно малко 🐒. Оф.

# 2 359
тихичко да ти подскажа, че и на 15 са така, а като гледам бащицата, и на доста повече годинКи не се променят. Wink

гадното на панталоните е, че трябва да се пробват. тениски и ризи вземам и без проба, но с панталоните и обувките има гооолям дерт.
в България поръчвах от сайтове 4-5 различни модели и номера, пробваха у дома и после връщах излишните.
малко повече пари заради доставката, но си спестявах нерви.

а каква "радост" за колегите беше когато ми докарат 5-6 чифта обувки 46-48 номер...

# 2 360
  • София
Децата се обличат прилично, но МН заведе кучето на вет с долнище на анцунг, риза и раирани чорапи със джапанки.
Снимах го, за да ми дадат развод по бърза процедура.
В негова защита ще кажа, че беше изкъпан и обратнат.

# 2 361
....беше изкъпан и обратнат.

О'Рахаля днес е с особено чувство за хумор Laughing

Аз също не мога да изляза на глава с голямата щерка. В момента е модерно в нейния клас момичетата да носят тип мъжки къси панталони до коляното, от тия трикотажните грозотии, които не понасям и широка тениска. Ама като казвам широка, на баща ѝ, който е 1.85, рамото на нейните тениски му идва към лакътя. Направо ми идва да хвана ножицата.

И глава ме боли.

# 2 362
купуването е проблем. пробването по-точно.
 Simple Smile  магазините са опасни места, смъртоносни капани за мъже и продавачките може би хапят...

# 2 363
  • Mediterraneo
Добри, хич не мога да ти помогна с дилемата. Барселона все още ми е мечта да видя, Валенсия е прекрасна. Къде ще си изкара по- добре детето и какви са предимствата и недостатъците на двата града, не знам. Лятото във Валенсия е ад, предполагам, в Барселона ще е същото- откъм жега и туристи.

# 2 364
и двете са на брега и двете са популярни дестинации, не очаквам някави разлики по отношение температури и навалици.
марабеите и малага според мен са още по-тузарски курорти и съответно по-натоварени с туристи.
саламанка много ми харесва като дестинация, но е далеч от морето и доста по-топло, кактои мадрид...
бащицата се предаде и каза, че ще плати за курсове за мен и за Горинич. Wink което накара детето много да се смее.
очертава се забавно лято

# 2 365
  • София
Попи, 🤣🤣🤣🤣 хем уж го погледнах. Ще го обърна аз с хастара нагоре.

# 2 366
  • France
Още една безсънна нощ. Чета ви, но не съм сигурна, че осмислям добре написаното.

Бобчи, да ти е жив и здрав недовършеният. И да те слуша, и да те гледа в очите.
Скай, стискам палци нещата да почнат да се подобряват при вас. Аз започнах да се хващам за всяка бяла лястовица. Дано, дано, дано....
Карамела, стискай зъби и това ще мине Hug
И на Ени стискам, и на Бърди. Дано само не забравя някой. Flowers Four Leaf Clover

# 2 367
баБри, ти ли беше с детските консултации?
едно въпросче?

хахаха, я някой да каже как Бабри стана Бари?
ако беше го редактирало на Бали щях да го разбера - почива му се, ама Бари!

# 2 368
  • София
Добър ден, общество!

Карамелче, успя ли да изпиеш цялото коктейлче снощи? Пиши за изследването как е минало. Стискам палци!

След малко ще ходим в училище да си получи Пантата  удостоверението за завършен втори клас. Като я гледам грам вълнение няма. За разлика от мен, която още не мога да избера между два тоалета. Децата трябва да са с униформи и май това й уби ентусиазма на щерката. Беше се настроила да облече любима рокля и тогава дойде мейлът , че е задължително да бъдат с униформите.

# 2 369
  • France
Мразя униформите. Добре, че по мое време нямаше.
Така ми се спи, че очите ми сами се затварят. Ще правя второ кафе.

Общи условия

Активация на акаунт