Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 889
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 455
Игра на Ариел за перални.В брошурата на Фантастико е, но не се чете сайта, в който са правилата.
Скрит текст:

Играта е от утре 01.06, сайта е https://ro.pg.com/regulamente-bulgaria/, иначе се регистрира бележкат с sms.

# 1 456
Сега два пъти търках за чиния на КК, но и двата пъти беше "опитай пак". Имаше 5-6 изтрити места на картона и само едно беше печелившо.
Аз от тези скреч полета където почнаха да ги правят напоследък КК с 40 полета някъде, знам , че само 5 или 6 са печеливши. Шанса е много малък. Ама нормално за КК 🙂

# 1 457
Обаче за подложките трих около 10 пъти и 4 пъти спечелих.

# 1 458
Най-накрая мога да се похваля  с награда от Бургаско-хавлия...миналата година- чадър, харесват ми ! Има ли някой получил наградите? За колко време идват, за да знам какъв адрес да дам? Благодаря!
За София  някой знае ли, кои ще са магазините с играта на КК с чиниите?

# 1 459
Подложки на КК в нашето магазинче дават и без карти, имам 8 бр. вече. Вярно е, че Колата е доста по-скъпа от веригите, но ми е удобно. Мерилин си купих от щанд в Мола и ми дадоха запалка/нямаше плакат за игра/.

# 1 460
В играта на кюфтетата спечелило семейство странна работа джулката е с повече лайкове от тях ..тяхна си работа и без това не участвах Sunglasses
В доста игри участвах май месец и всичките публикуват на 10 ще падне голямо ядосване и мрънкане  тогава Grinning

# 1 461
Не мога да регистрирам касова бележка за играта на Ариана. Изписва ми, че промоцията е приключила, а в официалните правила пише срок до 23.59 часа на 31.05.
Писах им във Фейсбук, но надали ще ми отговорят до края на деня.

# 1 462
В играта на кюфтетата спечелило семейство странна работа джулката е с повече лайкове от тях ..тяхна си работа и без това не участвах Sunglasses

В инстаграм семейството има над 7000 харесвания, затова са победители.

# 1 463
Не мога да ги открия. Какъв беше хаштагът?
Аз си продължавам сушата от януари насам. Ама няма се оплаквам Simple Smile
Ще даде нещо гоУЕМО Simple Smile

Намерих. Джулката е с над 8000 лайка. Обаче победителите са участвали в "Един за друг".

# 1 464
  • Сливен
За Ариел и награда пералня-видях я и в Кауфланд.

# 1 465
#osemQFT  беше хаштага.Ама те били някакви известни участвали в един за друг ..жената с 17 хил последователя.

# 1 466
Най-накрая и аз първа да споделя някоя игра Simple Smile Ще се ходи в Румъния Joy
https://etibonus.com/bg/dare-untold/

# 1 467
Здравейте, подобно на Ариана, както някой сподели, опитвам сега да регистрирам на бира Морети, но изписва, че е приключила играта..Друг с подобен проблем?

# 1 468
Някой има ли проблеми с Белвитата, трети път пробвам не ми регистрира бележката?
Цял ден се опитвах. Дори вече не знам дали ще ми приеме бележката.
Аз също вчера многократно се опитвах да регистрирам бележка, но не успях. Въпреки че всички полета са попълнени, започва да мисли и накрая ми излиза съобщение, че трябва да се попълни полето "Не съм робот", въпреки че е било попълнено. И така многократно. Днес сутринта пак пробвах и това е резултатът.

# 1 469
И аз в Ариана не мога днес.

Общи условия

Активация на акаунт