Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 982
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Сливен
Taka..Аз за да съм сигурна,питам  по два пъти и обяснявам,все едно съм "първи клас". Grinning 

# 1 231
  • София
искам и аз буркан на Нести, писах йм да ми кажат обектите за София, но тц- не казват Sad

# 1 232
На мен със 50 лв Суит също ми искат ЕГН и снимка на касовата бележка. А на приятелка, която е със 100 не искат егн и снимка.

# 1 233
На нас със 100те лв ще пуснат утре съобщения или до ден два, така направиха и с обявяването на ваучерите първо бяха 50лв след ден два обявиха и 100те... Няма да се отървем и ние да пращаме, което е хубаво защото няма да има шменти капели... Обаче има ли срок пак за връщане на това съобщение с егн и снимка че не сме в града...Трябва да занимавам бабите да ходят до вкъщи да ми търсят и снимат бележките .. След като в правилата мисля че не пишеше за пращане на снимки и егн от къде го измислиха това 🤔
На мен със 50 лв Суит също ми искат ЕГН и снимка на касовата бележка. А на приятелка, която е със 100 не искат егн и снимка.

# 1 234
Браво на sweet + за това че спазват правилата. А именно ,да се докаже предварително,преди да изпратят наградите,че отговаряш на условията и си закупил техни продукти над 3 лв в една покупка!Така има техническо време да се извади и дубликат,ако се установи,че не можеш да намериш бележката.Все пак играта беше 2 месеца и половина и е възможно да са се увредили или загубили касови бонове.Може дори да се окаже ,че някои не могат да предоставят исканите данни и дори да изтеглят резервни печеливши .Кой знае може и за телефона 😂
Освен това ще ми спестят неудобството да търся из купчина бележки пред куриер

# 1 235
Според закона на мърфи съм спечелила с една от първите си бележки от март месец силно избеляла и едва четяща се.Като нищо няма да ми я признаят.И това е готин номер правиш игра няколко месеца и накрая не признаваш избелелите бележки и си прибираш обратно наградите Sunglasses

# 1 236
Според закона на мърфи съм спечелила с една от първите си бележки от март месец силно избеляла и едва четяща се.Като нищо няма да ми я признаят.И това е готин номер правиш игра няколко месеца и накрая не признаваш избелите бележки и си прибираш обратно наградите Sunglasses
Опитай се да я потъмниш на скенер.

# 1 237
  • София
Мисля, че печеля бутилка от Хелл, имам около 6-8 бележки. В правилата пише, че звънят в рамките на 7 дни да уведомят печелившите. Така ли е или пращан имейли?

# 1 238
Да я бяха направили играта с качване на касови бележки..Наистина 3 месеца игра билежките се изхабяват колкото и да я пазиш. Сетих се че в бележките ни не пишеше бисквити sweet pluse ,a примерно "бисквити елит с лешник "(просто пример не знма дали има такива бисквити😀). Та да видим дали ще ги одобряват 😀🤔

# 1 239
И аз мисля, че печеля Метална чаша от hell но до сега никой не ми се обаждал от 3 теглене.

# 1 240
  • Тук и там
Taka..Аз за да съм сигурна,питам  по два пъти и обяснявам,все едно съм "първи клас". Grinning 

Аз им се накарах, как може такава дискриминация за участващите от месец април. Че ние като опитни зайчета тестваме и накрая изхлърлени от жребия. Grinning

# 1 241
За Hell Energy Coffee това което виждате до името е телефонния номер , да знаете 🙂

# 1 242
За спечелилите в Hell кафе - изпращат съобщения във вайбър, но не веднага, с искане за адрес. Цифрите след името са част от телефонния номер, а не от касовата бележка.
За играта на Tresemme - днес регистрирах една бележка със стойност на продукта 8.99, праща екранно съобщение след регистрация, но ми пише да регистрирам още 9 лв. за телефона. Сега се чудя, ако регистрирам още една на стойност 8.99 няма да ми я признаят, така ли? Нали общата стойност трябва да е 17лв.?

# 1 243
  • Сливен
Подарявам ВАУЧЕР 5лв. отстъпка /за ЕМАГ,валиден до:27.05.2022 .

подарен

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 15:52 от сикрет

# 1 244
Таз година е много зле от към игри и награди покрай таз инфлация миналата година толкоз игри имаше и хубави награди таз година нищо не ме грабва като награда.

Общи условия

Активация на акаунт