🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 53 637
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Добри поличби е почти перфектна екранизация. Четох книгата точно преди да гледам сериала и ми беше съвсем прясно за сравнение. Не знаех, че ще има втори сезон, което вече е разочарование.

# 76
В книгата не е отделено толкова време на Азирафел и Кроули (нито на историята им през вековете, нито на приятелството им - има я първата сцена в Рая, както и една-две други, но през голяма част от сюжета те не са заедно). Конниците на Апокалипсиса, както и децата имат толкова сцени, колкото ангела и демона.
Аз не съм шипър и не се интересувам от тяхната двойка (за мен те бяха пълнеж - книгата е с няколко равнопоставени сюжетни линии, като тяхната роля е ключова, но поддържаща, а не главна). Втори сезон сигурно ще е изцяло за тях. Нищо против актьорите; Тенант ми е любимият Доктор, но не си падам толкова, че да гледам заради тях.

Предполагам, че сериалът се харесва на хората, които обичат тяхната двойка. Тъй като не съм от тези хора (напълно безразлична съм и не ми бяха любимите герои от книгата), няма как да ми хареса.

Всичко, което ми беше смешно в книгата (т.е. всички скечове), е изрязано от сериала. Оставено е това с растенията, което според мен не е особено забавно или интересно. Кроули крещи на растенията си, за да ги сплаши да растат; е, и? Дори да бях по-голям фен на Дейвид Тенант, точно тази сцена не би ме впечатлила (не ми беше интересна и в книгата).

# 77
Добре, че беше Елизабет Олсън, че да разбера какво е шипър Grinning Месеци след като гледах сериала, братовчедка ми, тогава на 16, ми каза, че били страхотна двойка. Аз бях така No Mouth Каква двойка, викам, а хлапето ме изгледа - ами те са обратни . Никога не би ми хрумнало.

# 78
Е, те не са. Но според определено течение в попкултурата е така. И Гейман вероятно одобрява (знам, че е женен, това не пречи да е от типа хора, които се радват на шипването).

Скрит текст:
Горкият Тенант - едва ли му е приятно. Четох в една статия, че е бил обиден и вдигнал скандал на снимачната площадка на Доктор кой, защото Джон Бароуман му се натрапвал.

# 79
  • Галифрей
Е, те не са. Но според определено течение в попкултурата е така. И Гейман вероятно одобрява (знам, че е женен, това не пречи да е от типа хора, които се радват на шипването).

Скрит текст:
Горкият Тенант - едва ли му е приятно. Четох в една статия, че е бил обиден и вдигнал скандал на снимачната площадка на Доктор кой, защото Джон Бароуман му се натрапвал.

Демонът и ангелът винаги са си били двойка. Аз си ги шипвам 😍 Дейвид е страхотен каквато и роля да му дадеш. Гледала съм цялата филмиграфия и няколко театрални постановки. Уникален е ❤ Нямам достъчно мангизи да долитна на един Комин кон събие ( на скоро имаше в Германия) да се снимаме 😭

Скрит текст:
Та относто За Доктор Кой ( аз съм голям фен на сериала) и дам Джон Б*роуман е боклук. Той тормозел сексуално много хора. Както и онзи който играеше Мики.  И двамата са долни боклуци заслужават затвор. Отвратително това излизе след като го върнаха за малко в с12. 
Малко се по отнесах ме тука 😃 Опитвам се да гледам тука един ден от един ден и заспивам. Дъщерята на кралят се казва. Почнах да го гледам,защото видях едни мой любими актьори и ъъъ костюмите се под всякаква критика ама айде фантастика е. Това е най-малкото, Пиърс Броснан в ролята на френски крал е тотъл кридж.

# 80
Аз не знам много за поведението на Бароуман, но четох специално за скандали с Тенант. При това изглежда доста сериозни.

Азирафел в книгата ми изглеждаше напълно асексуален. Кроули проявява повече интерес към приятелството им (или каквото е там), отколкото той.

# 81
  • София
Огромен спад в боксофиса за Доктор Стрейндж в Щатите. Явно армията от нърдове не схванали въобще какво са гледали и не са доволни Grinning

# 82
Ами, аз след като изгледах ревютата със спойлери, реших, че не ми харесва и няма да го гледам. Сигурно и с други хора се е случило същото.

# 83
Някъде съм изпуснала новините за каста на Дюн 2 и реших да споделя известното до момента, може да повторя някого.
Шадам IV - Кристофър Уокън
Ирулан - Флорънс Пю
Фейд-Рота - Остин Бътлър

Флорънс Пю не ми пасва съвсем. Марго Роби по си я представях в ролята. Остин Бътлър ми изглежда идеален Smiling Imp

# 84
  • София
Да видим първо Остин в ролята на Краля! Дано се справи. Филмът трябва да е успешен. Флорънс Пю напоследък на много места участва.

# 85
  • Галифрей
Флорънс Пю ми харесва, за мен е много добра актриса. Сигурна съм ще се справи отлично

# 86
О, аз не споря дали е добра актриса. Просто на мен не ми прилича на нагла надута императорска щерка Simple Smile

# 87
Аз харесвам Ирулан повече от Чани. Тя беше измамена, защото не би се омъжила за Пол, ако знаеше за връзката му. Превърнаха я в пионка в голямата игра. Зарадвах се, че Чани (спойлер). Според мен, тя беше нагла и си го заслужи.

# 88
  • Галифрей
Незнам не съм чела книгите. Има и по стара екранизация. Любопитно  ми да прочета и видя как се развиват нещата.

# 89
И двете са нагли по своему. Обаче Ирулан я съжалявах, защото всички я презираха в някаква степен, а тя се оказа по-всеотдайна и отгледа чужди деца, които също я презираха. Чани в същата позиция би я удушила, за деца въобще не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт