🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 685
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 105
Тези, които са ентусиасти за превода на сезоните може да се свържете с Jenaiassez, аз мога да асистирам с видеата, когато изберете сезон и да пробвам да потърся английски такива, че да е малко по-лесно с тайминга.
Аз обещах, че ще потърся уикенда английски субтитри с тайминг, а предложението на ibinev е да започнем с интересни сезони като 7ми. Ще пиша уикенда дали съм успяла да намеря субтитри и ако имаме субтитри и ентусиасти, мисля, че ще стане супер.

# 106
  • Варна
Изпращам огромни благодарности към всички, които ще отделят от свободното си време за превода и ще ме направят много щастлива, благодаря, мили хора.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 11:45 от esstela

# 107
Тези, които са ентусиасти за превода на сезоните може да се свържете с Jenaiassez, аз мога да асистирам с видеата, когато изберете сезон и да пробвам да потърся английски такива, че да е малко по-лесно с тайминга.
Аз обещах, че ще потърся уикенда английски субтитри с тайминг, а предложението на ibinev е да започнем с интересни сезони като 7ми. Ще пиша уикенда дали съм успяла да намеря субтитри и ако имаме субтитри и ентусиасти, мисля, че ще стане супер.
Коригирам това мнение. За 2 минути намерих субтитри на английски с тайминг за 1 епизод на 7ми сезон. Предполагам, че в уебсайта, ще намеря и останалите. Който има желание да превежда, да ми пише. На работа съм, няма да отговоря веднага, но до края на седмицата, може да се уговорим нещо.

# 108
Никой не може да е на 100 про сигурен кой с кой се е познавал и уговарял.
Ами и Кари с Ванко и Зоран, например, ако се съберат за 1 кафе за 1 час да се уговорят, кой ли ще разбере и как ще го докаже. Примерно говоря.
Виждат се по кастинги, разменят си контакти, през соц.мрежи също, човек реши ли да мами, никой не може да го спре.
Ами и Ганка и Анелия ако са си разменили по 2 емайла след кастинга?
Измислям си случаи де, просто за да дам пример, че всичко е възможно.

# 109
Оцених сезона като отличен. Много ми липсваше Сървайвър и се надявам да не чакаме много за нов сезон.
Харесвах Зоран още от първите дни, но никога на сто процента, не толкова заради играта му, колкото заради характера.

# 110
Според мен няма нужда от кастинги, ако има следващ сезон. Имаме 6 сезона. Този не успя да се похвали с очакваната гледаемост. Българинът обича да следи любимите си герой и винаги се открива в добрите в игрите и добрите стратези. Време да се направи Heroes vs. Villians или All-Star сезон. Определено чуят ли хората за Ники Мартинов, Ива Пранджева, Занев, Джеферович и ще бъде гледан сезона най-малко от носталгия. Ако бъде инверстирано и в онлайн маркетинг няма как да не е успешен.

# 111
Аз пък се учудвам, че не са ги накарали да подпишат, че няма да издават тази информация. Милошев и продукцията много се компрометираха как са знаели и са трили издаващи разговори при монтажа. Но всъщност Ваня пръв заговори по темата.
Явно в ИВ договорите са много по-прецакващи, понеже там се заканват участници от 2 години да говорят и да разкрият скандални неща и нищо.

# 112
  • пустинен пъпеш
[quote author
Каза също, че Борислава ѝ е любимка за сезона, но това е станало сега като гледа, там не я е харесвала. Сега е видяла, че един път в синхрон не е обидила някой друг участник и би искала да играе като нея разумно, ако участва втори път, да се опита да не влага толкова емоции."
 Жалко,че в интервютата на Ганка след края на Сървайвър никой не се опита да й припомни явният й злорад присмех  над изгонените Жоро и Йо .

,,Коментираха и много от ходовете в Ифугао, нейна инициатива са били. Пробвала е и Зоран да изгонят, но всички са я отрязали, тогава е разбрала, че той ще стигне докрая."
  Дали зад тази ситуация не се крие така обичаната от Зоки уговорена още преди предаването коалиция в коалицията,т.е.Ванко да е избрал ролята на троянски кон в голямата коалиция на Пейо,Драго ,Джули и другите.Това обяснява и нежеланието на Кари и Ванко да гонят Зоран,наличие на  уговорена преди Сървайвър коалиция между тях тримата.
Днес в интервюто по БТВ Ванко каза,че съжалява,че е дал гласа си за Зоран на финалния съвет.

,,За Пейо, Драго и Джулияна е била много възмутена и е искала да си ходят един по един, голям е бил рискът....
[/quote]
 Наличието на голямата коалиция като че ли оправдава и недоверието на Анелия към Драго в обединеното племе.

# 113
Ива Пранджева и Занев ще бъдат най-големите късметлии, ако за 3 път им се отдаде възможността да участват. Би било интересен сезон, но на мен повече ми се иска да видя нови лица, които също да оставят своя отпечатък в историята на Сървайвър.

# 114
Според мен няма нужда от кастинги, ако има следващ сезон. Имаме 6 сезона. Този не успя да се похвали с очакваната гледаемост. Българинът обича да следи любимите си герой и винаги се открива в добрите в игрите и добрите стратези. Време да се направи Heroes vs. Villians или All-Star сезон. Определено чуят ли хората за Ники Мартинов, Ива Пранджева, Занев, Джеферович и ще бъде гледан сезона най-малко от носталгия. Ако бъде инверстирано и в онлайн маркетинг няма как да не е успешен.
Не съм на това мнение. За Занев и Ива това би бил трети сезон, Мартинов е на 55 години (и работи в конкурентната продукция), Ваня пък вече е човек от екипа, да не говорим, че последните двама са печелили. Българският зрител ще го приеме като шуробаджанащина.
Според мен трябва да направят още 1-2 нормални сезона, преди да посегнат към All Stars концепцията.

И разбира се, че могат да пазят участниците на разстояние един от друг - просто на продукцията не ѝ се занимава да резервира отделни времена за плувни проби и да ги пазят повече по време на полетите. Не е като да е невъзможно - примерно около 1 участник слагаш трима от продукцията и няма да могат гък да си кажат в самолета. Голям провал, че изобщо са се зародили тия уговорки, които в крайна сметка попречиха много, а не помогнаха никак.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 13:22 от Clouded Mind

# 115
Така и не разбрах има ли със сигурност потвърждение Зоран,Кари и Ванко да са си направили коалицията преди начабото на снимките?Това доста го бистрихме тук за това ми е толкова любопитно.Или никога няма да се разбера,понеже единият вече е победител?

# 116
  • София
Изгледах Ганка в Надкаста. Хареса ми.
Да добавя едно нещо, което беше пропуснато в преразказите:
Ганка е фен на ''Фермата'', гледа реалити формата и дори би участвала.

И май, май от думите и излиза, че Зоран е знаел за изгонването на Йоана, но излъга, че не е. Ванко и Кари всичко му казват. Ганка се опита да замаже, ама късно, издаде се. То и няма какво да се замазва. Лошо няма, това е игра. Но просто Зоран се омаза много, защото от 5 изречения, 4 са неверни, няма как да се вярва на такъв човек.

Още не съм гледал Бо, пазя си я като много скъп и вкусен десерт за тази седмица.

Жалко за тези уговорки, Където има дим, има и огън.
Вече никой не може да ме убеди, че моята хипотеза за съюз отпреди предаването между Карин/Ванко и Зоран не е бил реалност. Кари и Ванко се познават, а Зоран е достатъчно разпознаваемо лице и е снимал реклами за телевизии, в една от които и Карин е участвала.
Фактите са, че тримата никога не се предадоха, винаги си снасяха информация и се пазеха и за това имаше куп доказателства в играта.
Което правеше задачата на останалите още по-трудна и направо невъзможна. Така че браво на Ганка, че някак си се е докопала до финала и жалко за всички останали наистина достойни участници начело с Борислва.

Пореден омаскарен Милошевски сезон!

# 117
  • София

Забележете анонса : След победителите Grinning
Бо е от победителите Wink

# 118
  • София
Хаха, добра игра на думи 😉
Е, тя Бо е любимката на Деси от Преди Обед, та за нея може и да е победител, та... 🙄

Ванко: Ганка е първата жена, на която съм подарявал цвете

# 119
Бо е победителка в моето сърце. Не знам какво повече може да иска Grinning

Иначе аз си мисля, че дори в надкаста много внимателно се избягват въпроси, които дълбаят във връзката Зоран/Карин/Ванко. Дори чисто практически в играта много малко се засяга как толкова захапаха един за друг, само някакви лаконични обяснения чуваме по въпроса и много малък задълбочен анализ, сякаш точно, за да се избегне някой да се изпорти, че се познават отвън. В надкаста също дъвкаха много първоначалната уговорка, а конкретно познанството на Ванко и Кари беше ограничено до едно изречение, въпреки че тяхната връзка игра къде по-голяма роля в играта и заслужава по-голям анализ. Както казах обаче, това може да компрометира и самия победител, та 🙂

Общи условия

Активация на акаунт