🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 719
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 150
  • София
==>> Денчо като Карамазов <<==

Хаха, много голям е Денис 😄
Как може да е получил пърпъл едита не знам. Поредния милошевски гаф.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 12:06 от Diavolo

# 151
Хората около мен са загледали шоуто и казват, че не са разбрали кой откъде е защо има вече изградени връзки и съответно са го махнали още след първи епизод. Никой почти не го гледаше, вк. родителите ми по същата причина. Дъщеря ми се отказа след трети и аз също нямаше с кой въобще да говоря, освен две колеги.

# 152
Аз успях да върна старите към предаването, след като се бяха отказали от първите епизоди, защото били объркани за какво се карат всички и че имало само интриги 🥴 но после им обясних, че най-якото на Сървайвър е именно, че печелиш с гласовете на съперниците си и те взеха, че се завърнаха като зрители някъде около обединението. Чак се шокирах, когато попитах майка ми кои участници подкрепя и тя каза Борислава и Анелия, хаха. По принцип майка ми е от тези зрители за които си говорихме преди няколко теми, които винаги дават benefit of the doubt на мъжете, но жените при най-малкото ги зачеркват, та това доста ме изненада.

Доказателство, че дори и най-класическите български зрители могат да бъдат "превъзпитани" и да оценят елемента със стратегията и агитация в Сървайвър.

# 153
Яко му се получава на Денис ролята на Владо, искрено се забавлявах гледайки го.

Йо в кратък Q&A

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 15:39 от Bengun

# 154
Днес пазарувах разни нехранителни стоки и в единия магазин бяхме аз и Ванко. Съвсем нормално момче ми се стори - никакво звездеене. Разпознах го чак 2-3 минути, след като влезе, въпреки че нямаше други хора; гласът му ми светна лампата и тогава стоплих кой е.

Искам Сървайвър пак. Понеделник, вторник и сряда вечер не са същите без доза филипинско приключение. 😑

# 155
Явно само аз не разбрах какво толкова разтърсващо има в случая с видеото с детето на Милен. И аз щях да избера храната, а Милен така или иначе не чака много, за да види дъщеря си.

# 156
# 157
  • София
дори не са го поканили в студиото

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 18:15 от Каlista

# 158
дори не са го поканили студиото
Да, защо по дяволите ?
7 минути интервю ( две и половина минути кадри от предаването, половин минута интродукция )... едита му от Сървайвър продължава и в останалите bTV предавания ...

Надявам се да го видим скоро в НадкасТ, за да отговори на множеството въпроси към него и играта му.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 18:13 от Bengun

# 159
  • София
Е, той поне им е отговорил подобаващо 😃

Страхотно чувство за хумор има
Надявам се поне Неделчо и Туджаров да се отсрамят 🙂

# 160
Браво на Денис, точно и добре казано!
Отивам да го лайкна този пост. И му написах под поста, че е постъпил както трябва.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 18:25 от Bengun

# 161
  • София
От схемите на bTV и Милошеви нищо не видяхме от Денис.

# 162
дори не са го поканили в студиото
Възможно е да е нямало как да присъства на място, но да, интервюто беше кратичко.
Но пък репортерката беше доста по-подготвена от Деси и Сашо, така че май беше по-добре.

# 163
  • София
Браво,Денис!
Аз го подкарах сезона отново.Толкова ми е интересно,ако знаете.Познавам всички,не се чудя кой е този и онзи и мога да вникна във всеки разговор.
В интерес на истината Денис има много синхрони и рзговори.Ще следя в кой момент изчезва от камерите.
Ще го чакам и него в НадкасТ.Сигурна съм,че е поканен. Simple Smile

# 164
Аз също се каня да гледам сезона отново, този път бавно и с повторения ... но съм предвидил да го започна след финала на Шампионската лига.

Общи условия

Активация на акаунт