🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 704
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ами, много хора се отказаха още на старта и след това ходи ги гони.
А как да ги задържиш като в началото дори ние се чудехме какво по дяволите става? Кога се запознаха, кога се намразиха, че и драми и клетви и гоненици. А те яко са рязали от монтажите и първата седмица беше едно голямо нищо.
А сега се разбира вече каква е била причината.
Ами какво да кажа.
bTV и Милошеви направиха всичко по силите си, за да съсипят окончателно този велик формат.

# 136
Според мен точно това, че не се знаеше какво се случва в първите епизоди, отказа много хора да го гледат. Поне това съм чувала от мои познати, които му дадоха шанс.

Да не говорим, че стартираха в един ден с вече започналите "Капки".

Със сигурност повлия и слабата реклама в медиите, но при "Ергенът" беше същото и въпреки това виждаме резултатите...

# 137
Определено загуби зрители Сървайвър и заради първите си епизоди, не може да има съмнение в това. Но реалния отлив на зрителите се случи няколко седмици по-късно.

# 138
  • София
Аз искам да поздравя Гани най-вече и Ани, затова, че разбиха тези уговорки. Ако не беше Гани, щяхме да гледаме ужасен сезон, в който тези хора остават.

На мен интервюто ми хареса, много добре показа грешките си, даже и повече самочувствие да беше вкарала, го заслужава, защото беше ключов герой. Сега след изясняването на разни факти, още повече стана ясно това.
Даже съм съгласна и с нея, че след нея изгониха незабележимите Алекс и Денис. Права е, че по-интересно щеше да е Зоран, Бо или Анелия и да има битка на острова, както и да има смисъл.

# 139
И мен ме е яд много на тея предварителни уговорки, стил 'аз съм велик българин над правилата и ще измамя играта', но не мисля че заради това нямаше висок рейтинг сезона.
Просто хората искат зрелище, нещо по-скандално да им привлече вниманието като клептят пред ТВ изморени след работа. И Ергенът го предлага с простотия и скандали, ИВ също с многокомпонентни атрактивни игри, дето се чудиш сега как ще минат трасето, и голяма доза скандали с викове и обиди.
На този фон Сървайвър дойде като едно тихичко пристанче - на един остров се играят не кой знае какви игри, даже и доста статични, не са зрелищни, пък после хора тихо и потайно обсъждат по скалите кой да гонят, а на всичкото отгоре трябва и мисъл да влагаш, че да хванеш стратегиите с идоли и т.н. Далеч по-лесно и разтоварващо е да хейтиш Мани колко е безполезна и ергенките как са тъпи кифли.
 И не са само простите хора с тези възгледи. Имам много интелигентни приятели - реално само една следеше Сървайвър, но всички бяха пускали Ергенът да гледат как се дънят участничките на въпроси от обща култура.
Сървайвър си е игра за ценители - може би малко по-раздвижени игри и простаци тип Пейо биха вдигнали гледаемостта, ама не ми се ще да се случва. И тук отговорът - защо са пуснали Пейо да участва.

# 140
  • Другата България
По същата причина, поради която пуснаха Агонцев.

# 141
Не е чак толкова зле рейтингът! Ей тука темите ги затваряме една след друга. Тази седма ли ни е, осма ли ни е... Предишните сезони нямаше такъв интерес със сигурност.

Ето за носталгиците:
1 сезон - 1 тема, 36 страници: https://www.bg-mamma.com/?topic=128305
2 сезон - 5 теми по 35 страници: https://www.bg-mamma.com/?topic=244180
3 сезон - 5 теми, като само последната е 145 страници: https://www.bg-mamma.com/?topic=345751
4 сезон - не мога да открия тема
5 сезон - ей тука вече има голяма конкуренция с нашите теми, въпреки, че тези са малко по-къси: https://www.bg-mamma.com/?topic=814140 - ама за мен сезонът в никакъв случай не беше по-интересен

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 20:06 от Гарганела

# 142
  • София
По време на първите четири сезона имаше други форуми и места за обсъждане на "Сървайвър", макар да не съм сигурна дали са активни, развитието на дигиталните платформи доста промени нещата. Помня, че и Биг Брадър имаше собствени форуми, част от официалния сайт на NOVA и дори позволяваха коментари без регистрация, беше страшно. Но зрителският интерес със сигурност беше по-голям по онова време.

# 143
Да, имаше голям форум за риалити. Там бяхме с Avicom модератори. Аз точно на Сървайвър.
Загледах от тъга и липса американски сезон и сега гледам нон стоп.

# 144
Набива се на уши, че почти всички участници в интервютата масово набутват паразитния израз "В смисъл..". Може би още на Филипините е започнало това.

Дяволе, защо писа, че това ще е последната тема?  Да не я затвориш преждевременно?

# 145
  • София
А, не, просто, пускам безсрочна тема, без значение от броя страници.
Не е стандартната междинка (между два сезона), защото няма насрочен нов сезон.
Но ако направи 50 стр. няма да пускам нова тема, това е смисъла. Мисля, че модовете са наясно и няма да имат нищо против, а и това си е като традиция във форума.
Идеята е тази тема да стои докато живот и здраве нямаме нов сезон. Дано само не чакаме нови 7 години.
И тук ще си се пише за всичко свързано със Сървайвър. За миналите сезони, за участници от по-далечното минало и от последния сезон разбира се. И така.

# 146
По време на първите четири сезона имаше други форуми и места за обсъждане на "Сървайвър", макар да не съм сигурна дали са активни, развитието на дигиталните платформи доста промени нещата. Помня, че и Биг Брадър имаше собствени форуми, част от официалния сайт на NOVA и дори позволяваха коментари без регистрация, беше страшно. Но зрителският интерес със сигурност беше по-голям по онова време.
Имала съм щастието да съм активна във форумите на първите три сървайвъра. И тогава не беше популярен. Биг Брадър трепеше рибата.

# 147
  • София
Ако гледаемостта на сезона го определяте по вписванията в темата, аз спрях да чета и пиша тук, не защото не гледам Сървайвър, а заради спойлерите на всяка страница и често не в скрит текст, което ми разваляше следващия епизод.

# 148
Е, не е определящо списването в темата, разбира се. По-скоро беше на майтап това твърдение. Но пък и фактът, че ние тука толкова се вълнувахме, означава също така, че сезонът е бил интересен. А когато нещо е интересно, то си намира фенове.

# 149
Масата зрители-кВо да гледам,едни правят лагера,добри са в игрите,готвят,а две “пикли” сЪ крият каТ лалугери и кроят интриги кой да гонят.Не е моЙто.
Като прибавим кастинг,лош избор за начален епизод,лош монтаж,умишлено скриване на важни факти и ето ти един не особено гледан сезон.
Аз лично ако не беше темата тук,нямаше да има с кой да си говоря за сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт