🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 935
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами никой млад човек ням да се затвори в къщи да гледа Сървайвър или ББ.
Сега Ергена е ново, цирк. Ама и този формат няма да просперира.

# 271
Кой се затваря? Гледа се в метрото, даскало, кафене и т.н онлайн. Телевизията умира не толкова бавно. Всички гледат, когато те желаят, а не в даден час за излъчване.

# 272
  • София
Добре, моите наблюдения не са правилни.

# 273
На моята дъщеря (трети клас, 9 годишна) и' хареса последния български сезон на Сървайвър. Като разпита в класа кой го гледа, май нямаше други, но пък две-три деца гледаха Ергенът 🙄

# 274
Денис и Джулиана в Надкаста

Горкия Денчо и тук не му дават самостоятелно екранно време Grinning
Току-що са го качили, така че не знам какво казват Simple Smile

# 275
  • София
Хубава новина! Мила и Сами чакат бебе октомври. Пожелавам ѝ лека бременност!

Гледах малко от Денис и Джулка, не са заедно. Ще ги догледам тези дни.

# 276
Карин е участвала в “Тази сутрин” при Зейнеб Маджурова. Не съм го търсила и гледала.

# 277
Интервю със Зоран и Силвия Петкова: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/11676747

# 278
Ако ви е интересно от преди няколко дена излезе още един готин подкаст с Анелия в Spotify (има малко споменаване и на bg-mamma към края Smile )

# 279
Здравейте! Беше пуснат някъде линк из темите с всички сезони на американските сървайвър със субтитри. Може ли някой да бъде любезен и пак да го даде?
Може и в заглавна страница да се сложи, за да е по-бързо достъпен за желаещите.
Мерси!

# 280
Здравейте! Беше пуснат някъде линк из темите с всички сезони на американските сървайвър със субтитри. Може ли някой да бъде любезен и пак да го даде?
Може и в заглавна страница да се сложи, за да е по-бързо достъпен за желаещите.
Мерси!
Заповядайте - https://www2.123moviesh.to/tv/survivor-39437.18465

Аз пък не смея да питам и нахалствам, но се надявам, че скоро прекрасните ентусиасти тук ще ни зарадват с български субтитри! Gift Heart

# 281
Много благодаря! Иначе за превода дъщеря ми е голям ентусиаст - само някой трябва по-подробно да обясни как точно става номера. Тамън занимания за лятото.

# 282
Иначе за превода дъщеря ми е голям ентусиаст - само някой трябва по-подробно да обясни как точно става номера. Тамън занимания за лятото.
Няколко души тук се заеха и комбинираха, но не знам към момента какво се случва.. Дано Ви прочетат и пишат на лично, за да се включи.

# 283
Иначе за превода дъщеря ми е голям ентусиаст - само някой трябва по-подробно да обясни как точно става номера. Тамън занимания за лятото.
Няколко души тук се заеха и комбинираха, но не знам към момента какво се случва.. Дано Ви прочетат и пишат на лично, за да се включи.
Писаха ми вече. Почваме 7-ми сезон. Дано успеем.

# 284
Страхотно!! Сърдечно благодарим на всички замесени!! Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт