🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 577
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А докато Ганка разказваше, как играта на Йо и Бо не е спряла буквално докато не е написано името на листа (много впечатляващо, казано по този начин).....Туджаров се включи, с това, че Йоанна много неща разказала точно в тази връзка.... Но Неделчо му скръцна със зъби и той млъкна - демек, очаквайте с нетърпение Надкаста с Йо. Grinning
И пак да кажа, добре че са Неделчо и Туджаров да ми удължат удоволствието от този сезон на Сървайвър. За пореден път се убеждавам колко готини, хубави и най-вече умни момичета участваха. И слава богу имахме удоволствието да ги гледаме и да се наслаждаваме на интелекта им!
И как, ама наистина, продължава много да ме е яд, че пак мъж спечели. Rage

# 91
А докато Ганка разказваше, как играта на Йо и Бо не е спряла буквално докато не е написано името на листа (много впечатляващо, казано по този начин).....Туджаров се включи, с това, че Йоанна много неща разказала точно в тази връзка.... Но Неделчо му скръцна със зъби и той млъкна - демек, очаквайте с нетърпение Надкаста с Йо. Grinning
И пак да кажа, добре че са Неделчо и Туджаров да ми удължат удоволствието от този сезон на Сървайвър. За пореден път се убеждавам колко готини, хубави и най-вече умни момичета участваха. И слава богу имахме удоволствието да ги гледаме и да се наслаждаваме на интелекта им!
И как, ама наистина, продължава много да ме е яд, че пак мъж спечели. Rage
И Ауткаста - чакаме нови клипове от него Simple Smile

Аз нали наскоро си пусках пети сезон, знаете ли какви са встъпителните думи на любимеца на публиката Митко? "Жените в Сървайвър са само за цвят, не може жена да победи".

Нямам търпение скоро някоя да го опровергае, че Нели май е забравена.

# 92
Аз не искам да влизам във феминистки напеви, защото не искам да съм досадна, но не ви ли прави впечатление как в почти всеки формат има някой мъж с подобни изказвания? Доста грозно.

Може би и за това сегашният сезон ми беше толкова на сърце. Драго и Пейо може да са били такъв тип мъже, но Пейо се разкара бързо, а Драго беше по-сдържан. Това е първото издание на формат от поне няколко години, който гледам и няма някакъв бастун, който обяснява как жените трябва само да мият краката на мъжете си.

# 93
Аз ви четях през цялото време, но чак сега реших да се разпиша.  За мен последният сезон беше много добър. Смених си няколко пъти любимците- в началото бях и аз за Драго, но бързо минах на Зоран /още преди да стане масов любимец/, а после неусетно фаворит ми стана Борислава. Зоран много ме разочарова накрая, личеше си, че е малко Балкански хитрец, но прояви и злоба, която беше излишна.

Аз се утешавам с френския еквивалент на Сървайвър - Koh- Lanta, който не е свършил. Тази година обаче, увлечена по нашия, го гледах отгоре-отгоре. Епизодите са дълги, но се излъчват веднъж седмично. Във всеки епизод има игра за награда, игра за имунитет и съвет за изгонване. Между тях дават отношенията в племената като разказват малко повече /в сравнение с нашия Сървайвър/ и за ежедневието на участниците. В последните сезони също има Остров на отшелника. Накрая има игра за ориентация, която е доста интересна, между последните четири или пет участника.
Скрит текст:
Участват четирима (или петима) авантюристи. Те трябва да намерят предмет /последния път беше кама, която да забият на дънер/ близо до определено място. Има 3 скрити предмета. Кандидатите, които успеят да намерят такъв, трябва да го занесат на водещия, за да могат да участват в следващото изпитание.
Има три маркирани ориентира (скали, дървета и т.н.) на картите, които имат финалистите приключенци. Те трябва да намерят този ориентир и след това да търсят в радиус от 20 крачки табела, която показва число и цвят. Числото съответства на броя на стъпките, докато цветът съответства на точна посока. Благодарение на тази табела, авантюристите трябва да намерят предмет (кама или черупка), който ще им позволи да се класират за пилоните
.
Тримата победили играят играта на пилоните, която играха Ганка и Денис. Победителят избира с кой от другите двама да се представи пред журито. Повечето избират стратегически, разбира се.

И във френския Сървайвър има издънки. Миналия сезон беше юбилеен за 20-годишнината и точно в него хванаха участници, че са получавали нерегламентирано храна от местни. Накрая не дадоха наградата даже, предоставиха я за благотворителност.

П.С. Пеьо без малко да ме откаже да гледам, добре че го разкараха бързо. Щеше да е жалко да пропусна толкова хубав сезон...

# 94
Оуткаста ми е любимец на мен. Браво, момче! Дано те видим и като участник.

# 95
  • Sofia
Видях Ганка и не мога да повярвам, че ще го кажа, тъй като изобщо не я харесвах в играта, НО – страшно ми хареса при Неделчо и Туджаров! Всъщност, макар на теория да го бях допускала, сега се убедих как на практика монтажът може да издигне или да съсипе почти всеки. Е, разбира се, даденият персонаж трябва да е подал материал за това, но реално тоя материал винаги после се преекспонира в едната или другата посока, според както се харесва и е удобно на продукцията. Жалко, Ганка специално (за разлика от Кари примерно) вярвам, че е показала повече потенциал и малко по-различен образ, отколкото ни беше показан. Да, има го и това, че сега първо е минало доста време, второ тя е гледала и сама призна, че за немалко неща си е променила мнението и гледната точка, но въпреки това, смятам, че образът й беше "изкривен" в леко негативна посока. Поне аз така го усетих и видях. Няма да влизам в конспирация и не твърдя, че е било нарочно, но избирайки да я покажат точно, както я показаха да речем, че й направиха лоша услуга.
Също мисля, което някой написа назад, че в някакъв бъдещ сезон с бивши оцеляващи Ганка би направила много интересно участие. А и тя заяви готовност да повтори Simple Smile
Много ми липсва шоуто, мрън...

# 96
Малко ми е странно и празно, че няма Сървайвър, а и един господ знае кога пак ще имаме.
Дано не само участниците се научат как се играе играта, а и продуцентите най-накрая се усетят как да убиват в зародиш всякакви договорки.

Скрит текст:
Аз бях, но покрай канала искрено нямам грам време да се захвана сериозно организационно.
Ако някой има желание да раздвижи нещата организационно - аз мога да съдействам със самите видеа, тъй като имам сезоните на клипове на харда и просто трябва да се намерят английски субтитри с таймлайн и да се заменят с български превод.
После ще е доста по-лесно да се разпространи и да се направи "реклама"
Аз може и да се наема да ги правя сама, така или иначе почнах да гледам американските сезони,  ако можем да ги намерим видео + английски субтитри, които просто да се преведат. По слушане ще ми е малко по-времеемко и сигурно ще ме изнерви Grinning

В сайта, от който гледам, си има английски субтитри, така че може и да не е невъзможно.
Скрит текст:
----

Слушах подкаста на Ганка, докато пътувах, няма да спойлвам нищо, само ще тийзна (да живее българския език): дава малко повече яснота относно предварителните уговорки и хубаво си анализира грешките. Ще се изненадате кой е любимият играч в български Сървайвър Wink

Субтитри не съм правила досега, но с радост ще се включа в превода. Кой е сайтът, от който гледаш?

# 97
Тези, които са ентусиасти за превода на сезоните може да се свържете с Jenaiassez, аз мога да асистирам с видеата, когато изберете сезон и да пробвам да потърся английски такива, че да е малко по-лесно с тайминга.

Иначе по темата: доста ми липсват епизодите, но хубавото е, че в момента ги гледам отново и е малко по-леко Smile

# 98

Субтитри не съм правила досега, но с радост ще се включа в превода. Кой е сайтът, от който гледаш?
Тук ги гледам - https://watchseriesstream.com/tv/watch-survivor-full-online-39437
Има всички сезони.

# 99
И какво излезе от надкаста на Ганка,оказва се че Милошев е бил информирам от участници преди да почне Сървайвър,че има уговорка между група играчи.Отговорът му бил-ми те нещата ще се оправят от само себе си.

# 100
И какво излезе от надкаста на Ганка,оказва се че Милошев е бил информирам от участници преди да почне Сървайвър,че има уговорка между група играчи.Отговорът му бил-ми те нещата ще се оправят от само себе си.
Да. Очевидно първите дни в играта това е била основната тема между играчите. Знанието за въпросните предварителни уговорки ги е накарало бързо да се мобилизират срещу участниците в тях и по племена да ги шакартират - първо в Ифугао, после в Бонток.
Най-вероятно много е обсъждано и с хора от продукцията, за да каже Милошев, че това няма голямо значение, тъй като "играта е по-силна от всякакви предварителни договорки". Разбира се, Милошев е прав, но аз продължавам да не разбирам защо, аджеба, е взет човек като Пейо, още повече след дискредитацията му като мотор на тези предварителни срещи? Той бил издирвал телефони, провеждал разговори и най-вероятно и връзката с Агонцев е негова. Те толкова си подхождат двамата!
Та защо Пейо беше оставен, вместо бързо да бъде заменен с резерва? Мигар е нямало достатъчно хора?

Сега се сещам и как се чудихме тук на думите на Драго, който си тръгваше от самотния остров на път за обединението. "Мисля, че си изкупих вината пред Ганка и Ани. Ще играя вече с тях."
Мисля, че вече е ясно защо го е казал.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 09:19 от Гарганела

# 101
Въпросът е какво става ако не се разбере за тези уговорки, защото ако си малко по-адекватен и надежден може въобще да не го разберат другите. Ясно е, че България е малка, но пак го казвам ако накарат всеки да подпише договор, който да спира това нещо с неустойки мисля, че е една идея по възможно да не се случва.

Жалко, че толкова много хора, които не разбират и не уважават играта Сървайвър биват вкарани и се правят такива дребни схеми...

# 102
  • София
Пеьо е рядък простак, сигурно не са имали друг толкова противен образ Simple Smile
Отделно стои въпроса защо изобщо на продукцията и е трябвало да вкарва такъв образ, но животът е шарен, какво да се прави.

# 103
Ванко да не се прави на луд, защото с каква друга идея е отишъл на тая среща, след като е знаел, че е забранено? Сега се оправдава, че бързо се отметнал от каквато и да било уговорка, но аз не вярвам, че е защото съвестта много го е загризала, а просто защото е чатнал бързо, че само балъци са в този съюз. Голяма пародия. Ванко влизащият с познанство с осем други човека, и като добавим и него, та той знае повече от половината участници. Тук, дори не броим Зоран, който съм почти сигурна, че познаваше също.

Милошев едва ли не казва, че са прекалено тъпи в тази група да направят нещо (факт), но 8-9 човека, които се познават и са заговорничили заедно? Откровена гавра и прецедент занапред. Ето пример - правят друг сезон, когато и да било, 7-8 други малко по-умни участници си правят предварителна уговорка и какво правим? Не можеш да ги изгониш, защото вече си задал прецедент миналия сезон и го има документирано, че състезателите не са били изгонени, така че какво правиш? Оставяш ги да си гонят всички и да окупират и финалната тройка, и журито?

# 104
Никакъв договор и никакви неустойки не могат да спрат простаци като Пеьо и Агонцев.
В Сървайвър деленето на наградата е забранено и зная, че го е имало в договорите на участниците в пети сезон, но това не спря наглата мутра да дели и разпределя.

Милошев е за бой, та той буквално не знае какво да прави с това предаване, ако с лека ръка пренебрегва толкова съществена информация за предварителни договорки.

Много критикувах участниците, че бият гонга за четене на писмата за скрития идол, обаче все повече си мисля, че вероятно продукцията така ги е карала.

Общи условия

Активация на акаунт