🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 971
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 240
Вчера видях Александра в Парадайз мол. Първо не се сети коя е, но се зачудих от къде я познавам тази жена. Много добре изглежда, чудесна е.

# 241
От доста време не съм се включвала, а не съм и чела, защото бях много назад с Под- Над- През- и прочие кастове Grinning
Срам не срам, ще си призная. Гледах и Ергена тази година. Guilty pleasure Flushed
И преди малко завърших Надкаста, в който обсъждат финала. Вмъкват и Сървайвър в обсъждането, щото Ергенинът бил искал да участва. При което Туджаров спомена, че не се очаква изобщо скоро Сървайвър, а ако се направи се говори за използване на концепция от съседни две държави. 2019 г. Гърция и Турция правят съвместно Сървайвър, в който едното племе са гърци, а другото турци и играят един срещу друг.
Та след това дълго въведение поставям вид анкета: ако се завърне Сървайвър под такава форма, бихте ли били доволни? Ще се радвате ли, че се връща в какъвто и да е вариант или ще сте разочаровани? Оптимистично или песимистично сте настроени към идеята?

# 242
  • София
Аз лично ще съм доволен да го видя под каквато и да е форма.
Искам само български сезон, но в краен случай може и така.
Иска ми се също така да се махнат от Милошеви като продуценти, защото са изчерпани и просто не умеят да направят продукт, който да се хареса масово, а заради това страдаме и ние най-запалените фенове, защото чакам с години за един сезон...

# 243
И аз бих гледала, само да е Сървайвър.

# 244
Ще се зарадвам на какъвто и да е Сървайвър - само български или смесен. Но се чудя, ако е като турско-гръцката версия, не страдат ли социалната и стратегическите игри? Първо, хората от двете племена говорят различни езици - ако ги размесят няма как да комуникират пълноценно (освен евентуално на английски). Второ, имам чувството, че гласуванията ще са по линия на националната идентичност.

# 245
Да, той Туджаров това каза - че такъв тип формат се фокусира само върху игрите заради езиковата бариера.
На мен не ми се гледа такъв формат, това за мен не е Сървайвър. Сигурно ще го гледам Grinning , но няма да е същото.

# 246
Като нямаме избор, ще гледаме, но и аз предпочитам класическия, нищо, че и него окепазяваме.. Sad

# 247
По-добре някакъв Сървайвър отколкото никакъв, но също предпочитам класическия Сървайвър. Езиковата бариера ще пречи силно на социалната игра, а тя е най-красивото в Сървайвър.
По отношение на Милошеви, абсолютно съм съгласна с Дяволо, не се справят и закопават формата, изчерпаха се някак. Макар този сезон да им беше най-добрия по отношение на каст, на социална игра.
Трябват нови хора, познаващи добре играта, които да я раздвижат.
Много гафове натвориха продуцентите - контактите на участниците преди формата, нещо което силно изкривява играта. Дори е имало участници, които се познават и са приятели от години. Това е безумно, убива интригата в зародиш.Тази липса на равен старт напълно променя играта, стратегиите.
 Вкарване на хора на продуцентите, визирам Зокито, Ванко, също поставя в неравностойно положение другите, защото една лека подсказка, какви са плановете, стратегиите на другите играчи е огромен бонус за протежетата. Още март месец писах, че бих била силно изненадана, ако някой различен от Зоран спечели, и не защото е велик стратег, защото на него дори не му се налагаше да мисли, а беше оставил това на Бо, а заради протекции от страна на продукцията.
 п.п. Като гледам чакането на нов сезон ще е дълго. Дано не толкова дълго, колкото предния път.

# 248
Здравейте, искам да попитам някой знае ли от къде мога да си дръпна или да гледам всички епизоди на сезон 2 и 3? В официалната им страница ги има от 4 до 6. Никъде  не ги намирам в нета единствено в пайрътбей ама няма сийдъри.

# 249
Може македонско-български Сървайвър. Езиковата бариера няма да пречи. Пък и вече положихме първите стъпки в тази посока с избора на Зоран за победител.

# 250
Като знам колко се обичаме с македонците, най-много да се превърне в Биг Брадър, а не Сървайвър. Тук на балканите всяка една кръстоска според мен ще доведе до много конфликти на база националност. И като цяло се губи идеята на играта. Но все пак бих го гледала, ако направят такъв сезон.

# 251
  • София
Ами те повечето македонци не знаят точно какви са, лесна работа но...
Със сърбите  ще е страшна гледка.

# 252
  • София
Има достатъчно копия на формата, за да се прави още едно, било то ѝ интернационално. По-добре да не развалят цялостното добро впечатление от този сезон, а нов - когато, тогава.

# 253
Имам малко поглед върху това как се прави формата и по този модел и лично на мен никак не ми допада. Игрите се играят 1 срещу 1 от двете племена (като всеки от племето печели точка за племето си) с почивки между всяко минаване по трасето и така трябва едно трасе да се минава по много пъти, което в даден момент омръзва, защото става прекалено повтарящо се. И също така, както споменаха Неделчо и Туджаров в подкаста, там единствено се набляга на физиката и игрите без почти или дори вероятно никаква стратегия. Ако направят формата по този начин за мен Игри на волята в този случай би било много по-интересно за гледане поне в игрите участва целия отбор заедно и са динамични и зрителите, които харесват само физическия аспект на тези предавания почти 100% съм сигурен, че пак няма да бъдат доволни, особено ако двете предавания ги дават по едно и също време. Така че в този случай не мисля, че бих гледал предаването, повече бих се радвал да го направят отново, както беше преди години, дори това да означава форматът да се върне години назад в развитието си, отколкото да направят съвсем нова концепция, която няма нищо общо със същността на формата, а единствено носи името му. Щеше да е хубаво да просъществува Сървайвър в този вид, в който го видяхме, особено след като имаме в ефир предаване като Игри на волята, което залага основно на физика. Давайки ги по различно време, щяхме да можем да гледаме 2 типа игра, което хем има сходни черти, хем в основата си е коренно различна, но за жалост не се възприе добре и за мен няма особено смисъл да се прави още едно такова предаване, в което се гледа само кой по-бързо може да бяга

# 254
Има достатъчно копия на формата, за да се прави още едно, било то ѝ интернационално. По-добре да не развалят цялостното добро впечатление от този сезон, а нов - когато, тогава.
Абсолютно подкрепям. Колкото и да искам да има още Сървайвър в България такъв тип формат ми звучи много лошо за цялостната марка Сървайвър. По-скоро това, което чух като концепция се доближава повече до Игри на Волята.
За мен е непонятно как въобще на някой в продукцията му минава тази идея (ок да е нормален Сървайвър просто между две държави ми се вижда ок) да промени концепцията и да е повече на игри, а не на социален фактор, особено след този сезон, който направиха, който беше огромна крачка за стратегическата игра.
Ще развалят всичко градено до тук. Дано продукцията се опомни или да се смени, с някой който осъзнава къде е чара и красотата на тази игра

Общи условия

Активация на акаунт