🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 881
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 405
Малко се отклонявам от темата (обещавам за последно), но знам, че този пост го следят повече хора.
Ако има хора с добър английски, които искат да помогнат да превеждаме епизодите на Сървайвър 43, моля да се свържат с мен. Смятам, че ако сме достатъчно хора би отнемало не повече от час на седмица.

Аз вярвам, че един от начините да се завърне Сървайвър в България е най-малкото да "обучим" публиката в това колко яка игра може да бъде и така да я разбират и да им е по-интересна, а като гледам масово хората имат нужда от превод.

И за да не е съвсем спам бих казал, че Жени е мнооого дръпнала в стратегическата игра и ми е интересно дали ако се завърне в Сървайвър ще играе лидер както сега в Игрите (като вероятно знае, че лидерите гърмят рано) или би променила играта си.
Надявам се да е второто, а това сега да е, защото е в друг вид предаване

# 406
# 407
  • София
А кога ще гледаме за така чакания дуел между Неделчо и Дамяна на пъзели? Simple Smile

# 408
Малко се отклонявам от темата (обещавам за последно), но знам, че този пост го следят повече хора.
Ако има хора с добър английски, които искат да помогнат да превеждаме епизодите на Сървайвър 43, моля да се свържат с мен. Смятам, че ако сме достатъчно хора би отнемало не повече от час на седмица.

Аз вярвам, че един от начините да се завърне Сървайвър в България е най-малкото да "обучим" публиката в това колко яка игра може да бъде и така да я разбират и да им е по-интересна, а като гледам масово хората имат нужда от превод.

И за да не е съвсем спам бих казал, че Жени е мнооого дръпнала в стратегическата игра и ми е интересно дали ако се завърне в Сървайвър ще играе лидер както сега в Игрите (като вероятно знае, че лидерите гърмят рано) или би променила играта си.
Надявам се да е второто, а това сега да е, защото е в друг вид предаване

Може и така да е, но щом е в ИВ значи "Сървайвър" скоро няма да има. Почти съм сигурен в това.

# 409
Не съм сигурен, че това е довод, защото Жени вече е играла в Сървайвър и трябва да има още сезони преди да има т.нар All Stars сезон на Сървайвър.
Ако има сезон то (надявам се) ще е с нови играчи, докато се съберат достатъчно интересни персонажи.
Не че не искам, но не върви всяка година да гледаме едни и същи хора

# 410
Няма да е скоро един нов сезон.
Дано, ако има да е с друг продуцент. На този аз лично повече му нямам никакво доверие. Един победител с СМС-и и възможен СМС вот и през последния сезон ме карат да стискам палци форматът да има нов собственик в България.

Но ясно си давам сметка, че и с нов собственик не може да има гледаемостта и рейтинга на Игрите, за съжаление. И омагьосания кръг се завърта, и отдалечава този имагинерен за момента нов сезон доста напред във времето.

# 411
Лошото е, че на фона на предишния сезон, дори да го вземе друга продукция може да е мнооого по-зле.
Макар и глупостите от сезона смятам, че Скритият Идол беше най-добрия и стратегически български сезон и е много над Сървайвър Турция, Сърбия итн.
Да ако се мерим с Америка, Австралия, Южна Африка сме назад, но на фона на всичко друго един от най-смислените и стратегически сезони беше това.

# 412
Лошото е, че на фона на предишния сезон, дори да го вземе друга продукция може да е мнооого по-зле.
Макар и глупостите от сезона смятам, че Скритият Идол беше най-добрия и стратегически български сезон и е много над Сървайвър Турция, Сърбия итн.
Да ако се мерим с Америка, Австралия, Южна Африка сме назад, но на фона на всичко друго един от най-смислените и стратегически сезони беше това.
Няма спор, аз също мисля, че "Скритият Идол" е най-добрия сезон на играта в България.
Предните сезони повече се доближават до Игрите, отколкото до класическия Сървайвър, познат от американските и австралийските сезони.

Но и в това е една от причините за провала на сезона. Публиката не беше готова за този завой и за такава промяна. А и от Продукцията не направиха нищо, за да ограмотят болшинството от хора. Сезона го оцениха заклетите фенове на играта, а те са като капка в морето от гледащи.

И една хубава новина. Преди два дни Мила влезе в девети месец. Надявам се всичко да мине добре при нея Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 16:36 от Bengun

# 413
Няма спор, аз също мисля, че "Скритият Идол" е най-добрия сезон на играта в България.
Предните сезони повече се доближават до Игрите, отколкото до класическия Сървайвър, познат от американските и австралийските сезони.
Но и в това е една от причините за провала на сезона. Публиката не беше готова за този завой и за такава промяна. А и от Продукцията не направиха нищо, за да ограмотят болшинството от хора. Сезона го оцениха заклетите фенове на играта, а те са като капка в морето от гледащи.

Ако мога да перифразирам така - сезонът беше силен заради участниците, а продукцията направи каквото можа по силите си за да го провали.

# 414
Идееееее.... Запиши се за кастинг.
Току що съобщиха по бтв

# 415
Йееей! Какви хубави новини тези дни! Втори сезон на "Дяволското гърло" и нов Сървайвър! Познахме тук оптимистите, че 2024г ще има!
Ето и за невярващите, ако не са видели сами:
https://survivor.btv.bg/news/naj-ekstremnoto-rialiti-survivor-ta … e-novi-geroi.html

# 416
Хах точно вчера имаше много скептици Simple Smile
Дано не ни разочарова само

# 417
А честно казано може и още есента на 2023 да се уредим като гледам ниския рейтинг на Фермата, ама да не слагам каруцата пред коня.
Не знам. Все ще има кусури, но аз искам да благодаря на Евтим и екип, че върнаха предаването след такава голяма пауза и готвят и нов сезон, въпреки неголемия успех на предишния!

# 418
  • Другата България
Втори ден с добри новини.
След “Дяволското гърло“, сега и “Сървайвър“.
Супеееер!
Признавам си, че бях песимист.
Обичам да ме опровергават по този начин.

# 419
Идееееее.... Запиши се за кастинг.
Току що съобщиха по бтв

Ей,доживяхме!

Общи условия

Активация на акаунт