🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 939
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 630
Уф,лошо,дано да е за хубаво.

# 631
И на мен ми направи впечатление, че вече не пускат нищо заедно.. Не знам дали е жалко, сякаш Ганка не беше много влюбена..

# 632
Поне от половин година не са заедно.

# 633
  • София
Добре де, нали водят рубрика заедно по бТВ?!?

# 634
  • Велико Търново
Хммм... в последния надкаст (или подкаст Rolling Eyes - не мога да правя разлика между двете) на Гуспата Ванко каза, че най-голямата му печалба от Сървайвър е Ганка.

но жълтите сайтове упорито пишат, че Фермата пада от екран.
При тях всичко е Copy-Paste. Един напише някоя глупост и после всички я "завъртат". Поне пунктуацията да не запазваха...

# 635
Поне от половин година не са заедно.
Лятото сякаш имаха общи публикации..

Хммм... в последния надкаст (или подкаст Rolling Eyes - не мога да правя разлика между двете) на Гуспата Ванко каза, че най-голямата му печалба от Сървайвър е Ганка.
Е, то това пак си е така, без значение, че са се разделили.

# 636
  • София
Бях ги гледала мисля по бтв преди, месец и нещо обясняваха, че са заедно, но решили профилите им да са професионални и да не споделят лична информация там. Дано да е така.

# 637
Ще дам шанс на новото предаване, както давам на почти всички риалитита, но никога не се зарибих по "Игри на Волята", именно защото има прекалено много игри, а това звучи все едно е много игри, ама на стероиди. Както съм казвала преди, ако ще гледам само атлетизъм и показване на мускули, просто ще си пусна лека атлетика от Диамантената лига с професионални спортисти, а няма да си губя времето с фитнес маниаци без елементарен контрол, дори за анаболни стероиди. А пък без да искам да съм предубедена за цяла група от хора, точно да слушам скандалите на хора, които цял живот са акцентирали повече върху мускули, отколкото върху нещо съществено в главата си, нещо не ме вълнува. Отсега виждам какво ще стане - ще направя своеобразен hate watch на първите 2-3 епизода и освен, ако наистина някой участник не ме грабне магически от визитка, или нещо подобно, то ще ми стане досадно да гледам с негативни чувства. Да видим 😁

# 638
И аз съм по-скоро скептичен към предстоящия формат. Иска ми се да гледам Сървайвър, а не “Сървайвър”. Не съм фен на и не следя Игри на волята, съответно няма как тяхно подобие да ме грабне априори. Ще дам шанс все пак (максимум 2-3 епизода). Ако ми хареса - ще гледам; ако не - ще си остана с чакането на истинския Сървайвър.

# 639
  • в резерват
Тъкмо се приготвих да си коментираме всичко около новото предаване, , кастинги, стратегии, някой "клюкинки" около всичко това .....  и като го прочетох това сега, много се разочаровах. В къщи сме върли фенове на класическият Сървайвър, то май от форматите само това гледаме.

Но предвид  масова култура и какво се налага напоследък, за съжаление вероятно ще си намери  публиката.

И също ми е абсурдно да пускам смс-и за реалитита

Но ще му дам шанс на предаването.  Много ми се иска да има нещо свежо, интелигентно,  което да го отличи  от останалите  Но, ако заложат само на  поредните фитнесджийски битки, драми и кавги наистина  няма как да си го причиня да гледам.

# 640
Никога за нищо не пускам есемеси. Ако ще да е за победата на най- любим изпълнител на Евровизия или нещо такова.

Да му дадем шанс пък да видим....

# 641
Здравейте,

тъй като вървя по кастинги и темата тук ужасно ме притесни, се поразрових…

Първо част от въпросите на кастинга бяха свързани със сттатегическата игра. Останах с впечатлението, че се кефят на отговори от типа: “бих направил обрат пък макар и да трябва да предам човек, с когото съм играл”.
Също така на кастинга човекът, който го водеше (турчина) и мислех, че е продуцента не е този, който е на турските и гръцките формати… Може да е бил просто част от екипа, да не е бил продуцента, но не знам….
Също така, в момента се снима “Ергенът” в Бодрум и “Мастършеф”. Мисля, че ще стартират февруари. Мисля, че снимккте за Сървайвър също са тогава, как изобщо мислят да излъчват и трите предавания, особено ако е замесена публиката, съответно ще им трябва ефирно време за по-дълги епизоди, лайфове…а пък ако игрите са такива като в турсия формат, абсурд да ги съберат в 1 час (ако предположим, че просто ще изместят турските сериали).

Другото, което видях, Сървайвър Турция кмат обявен сезон за средата на януари. Ако са същите продуценти и излъчват лайв, те винаги снимат в Доминикана. Как ще завъртят 2 паралелни сезона. Също така търския вариант се снима по 4-5 месеца - по никакъв начин не виждам как това може да стане в телевизионния ни формат…

Възножно ли е просто Туджаров да е събрал 2+2 от това, че продуцентите са турски и затова така да говори….Може би просто се надявам да не е така, не знам и сз вече, но се чудя дали да продължавам напред… Общо взето от 2 дни ми гърми главата и доста се разочаровах и ако изписаното тук е вярно…няма никакъв смисъл да продължавам напред…

# 642
Анонимчо, карат ли ви да се обвържете с някакви договори за следващата фаза? Доколкото си спомням миналото издание е имало човек, който се е отказал непосредствено преди заминаването, та това ме навява на мисъл, че едва ли има неустойка. Ако е така, тогава нищо не губиш от това да продължиш процеса на кастинг, пък вече ако се чуе нещо наистина конкретно за провеждането на сезона, може да се чупиш.

Колкото до какви отговори харесват, аз имам впечатление, че нивото на психолози и кастинг експерти е супер ниско, та много лесно може да ги заблудиш, че си безскрупулна личност, готова на всичко за победата и подобни глупости, а реално в играта да си teddy bear. Само виж какви идиоти имаше миналия сезон, които отпадаха в началната фаза, та те не знаеха в каква игра се намират даже, но някак са се промъкнали до фаза участие.

# 643
Не, не никой не те обвързва. Аз самата не се явих на ллувните тестове в Камбоджа, което е последна фаза, защото не бях в България тогава хаххаха. Не ме притеснява, че някой ще ме обвърже, по-скоро разочарованието от това, че не ми се ходи в “новия тип” формат, а някакси бях надъхана, че след Камбоджа, 10 години по-късно, сега ми идва момента 😀

А относно отговорите на кастинга и нивото, съгласна съм, по-скоро го казах, защото ако реално ще е турския формат (игри по 10 часа и предоставяне на избор в ръцете на зрителя, съответно орязване на стратегическата игра) не би следвало да задават толкова въпроси пряко свързани с обрати, ходове, имунитети и т.н.

# 644
Не, не никой не те обвързва. Аз самата не се явих на ллувните тестове в Камбоджа, което е последна фаза, защото не бях в България тогава хаххаха. Не ме притеснява, че някой ще ме обвърже, по-скоро разочарованието от това, че не ми се ходи в “новия тип” формат, а някакси бях надъхана, че след Камбоджа, 10 години по-късно, сега ми идва момента 😀

А относно отговорите на кастинга и нивото, съгласна съм, по-скоро го казах, защото ако реално ще е турския формат (игри по 10 часа и предоставяне на избор в ръцете на зрителя, съответно орязване на стратегическата игра) не би следвало да задават толкова въпроси пряко свързани с обрати, ходове, имунитети и т.н.
Според мен продължавай смело напред.
Тук само гадаем в момента, защото има много разочаровани от евентуалната смяна на посоката на формата.
При всички случаи те очаква незабравимо през целия живот приключение. Пожелавам ти успех в кастинга.

Общи условия

Активация на акаунт