🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 150
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 215
Малко ми е скучен и дървен Ваня като водещ - имахме нужда от малко повече страст ала Джеф Пробст

# 1 216
  • Великобритания
Предпочитам Владо естествено , ама ще ми е интересно как ще се справи Ванката,  харесваха ми интервютата с отпадналите миналия сезон ..дано се справи добре

# 1 217
Дали Жени му е изградила стратегия как да води 🤪

# 1 218
  • Великобритания
хаха , като нищо накрая той да вземе наградата

# 1 219
Е, сякаш някои от вас имаха предчувствие, че няма отърване от фамилия Джаферович Joy

# 1 220
  • софия
Цоп в сървайвърската тема. Моментът наближава и днес видях кой ще е водещият.  Чуднинко, като прибавим и участниците ще си имаме един випбиг брадър У Жунглата.  Ще го гледам, но без всякаква нагласа да ме изненадат с нещо хубаво, пък дано не ми се оправдаят очакванията. Джаферович форевъъъъъър!

# 1 221
Значи официално да заявя, че се извинявам задето ви подведох 2 пъти и от мен спойлери за Сървайвър не очаквайте😒
П.с. друго е като е чужда продукция 😮‍💨
П.с.2 Джеферович 🤢🤢🤮🤮

# 1 222
  • софия
Значи официално да заявя, че се извинявам задето ви подведох 2 пъти и от мен спойлери за Сървайвър не очаквайте😒
П.с. друго е като е чужда продукция 😮‍💨
П.с.2 Джеферович 🤢🤢🤮🤮
Здраве да е, ще се гърчим дружно в неизвестност. 😄

# 1 223
  • София
Гледах на Кукушев предвставянето на неизвестните, каза нещо ново за мен, че Ермина - студентката,  е дъщеря на Боян Расате. Имала съм лични контакти с него, очаквам и дъщеря му да е цветен образ, дано е свястна.

# 1 224
  • Варна
Аман от Джаферович, аман.

# 1 225
  • in Wonderland
Радвам се, че не Светослав Иванов, много го харесвам, но не ми е ок за водещ на Сървайвър.
Ваня го харесвам, интересно ще ми е да видим как ще се справи като водещ, смятам, че ще е добър.
Всеки тв сезон трябва да има по един Джаферович на екран Trollface

# 1 226
Нова ТВ обявиха свои предавания с конкретни дни и дати и вероятно това обуславя дните на излъчване на Сървайвър и по-ранния старт. По-добре, че не понасям Хелс Китчън и Като две капки вода и ще ги заместя подобаващо.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 14:52 от e-gonna

# 1 227
  • Бургас
Ще се опитам да преглътна воденето на Джаферович. По-добре с него, отколкото с жена му. А най-добре - без нито един от тях!
Уви, както е тръгнало, предвиждам в скоро време да чуваме тази фамилия и в детските предавания.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 14:48 от pafal

# 1 228
  • Великобритания
100% съм сигурна , че и Женито ще я наместят някъде като коментатор

# 1 229
Аз нямам проблем с Ваня за водещ.
Не съм му особен фен, но оценявам страстта му към играта.
Ако зависеше от мен бих се спрял на друг водещ Simple Smile

А изместиха началото и започват на 20.02 заради шеф Ангелов по Нова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт