🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 94 740
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 290
На мен също Женя ми е по-поносима от Ваня. Ваня ми напомня на някаква невестулка, на нещо безгръбначно, неприятен ми беше и като участник.
А с такова нетърпение чаках новия сезон…

# 1 291
Златомира е водолей.
Естествено, че ще ги добавя, някой съмнява ли се. 😀😉
Някой да ми помогне със зодиите на Стефани и Марго Роби, ъх пардон, Купър. От известните само те ми бягат.
Войните още не съм ги разглеждал, по-късно днес ако остане време.

# 1 292
Да, Иво Аръков щеше да е много добър и адекватен избор.

# 1 293
  • София
Ваня не ме дразни, нека е водещ.
Турци и хърватин, сеир се гони.
Аз ще гледам първи епизод, че и втори колкото издържа на три часовия маратон.
После директно се прехвълям на ХК. До края на предаванията.
Виктор Ангелов е друга работа, а и българин.

# 1 294
Харесвам много Владо Карамазов за водещ и въобще.
Ваня Дж. също много харесвам. Особено в неговия сезон, игра умно, игра стратегически, беше страхотен.
Жена му естествено не я харесвам.

Хайде, да идва 18ти вече!!

# 1 295
Самият Ваня не ми е неприятен за разлика от половинката му. Дразни ме това, че са навсякъде, все едно са някакви уникални, незаменими особи, талантливи и интелигентни, които никой друг не може да замени. При толкова талантливи актьори, водещи, спортисти как пък само те стават за навсякъде?!

Отделно за водещ не е подходящ чужденец със сравнително лош български. Не говоря за акцента му, той не ме дразни, но говори с доста ограничен набор от думи. Един водещ на подобно предаване трябва да има бърза мисъл, чувство за хумор, интересен изказ. Нещо което у него липсва, може би защото българския му е чужд език или просто това му е нивото.
Човек ще реши, че един не твърде успешен футболист и една бивша, не чак толкова атрактивна плеймейтка са еманацията на тв пазара ни, щом друг не може да хване ръка от тях?! Scream
 Потресена съм от липсата на въображение от страна на продуцентите да залагат на тия изтъркани до болка образи!

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 20:32 от sineva 1

# 1 296
  • Sofia
За съжаление веруюто на голяма част от продуцентите е, че сълзи и скандали печелят рейтинг. Особено, когато са на "известни". И докато на масата това й хваща окото и я вълнува, продуцентите няма да бягат от успешната формула.

# 1 297
Потресена съм от липсата на въображение от страна на продуцентите да залагат на тия изтъркани до болка образи!

Аз редовно съм потресена от липсата на въображение у едни или други продуценти. Но както вече са писали,
щом върви и носи пари - не променят.   Frowning1

# 1 298
Писмо от Владо Карамазов защо не е водещ - телевизията така е решила.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Ac4qrFYjKjJ1i … d=100043860443046

# 1 299
  • София
Аз мисля и че Владо нямаше да се съгласи, когато му кажат, че трябва да си отдели близо четири месеца (екипът остава малко повече). Странно е все пак, че не са предложили първо на него.

# 1 300
В предните сезони как се е съгласявал и е отделял 2-3 месеца от времето си? (със сигурност не е 4 месеца, снимките са максимум 2 месеца)

# 1 301
  • София
Предният сезон беше сниман май към 40 дни и се беше договорил с Милошев в почивни дни да ходи да снима населението из островите. От няколко години е фотограф и участва в редица реномирани световни конкурси, които и често печели. Разликата в дните е повече от двойна този път.

# 1 302
  • София
Предишните сезони са се снимали лятото, сезон по-свободен от ангажименти свързани с основната му професия.

# 1 303
Освен всичко, което изброихте, според мен има още две неща, които са повлияли:
- искали са сезонът да е изцяло различен и не е вървяло да запазят стария водещ
- хонорарът на Ваня със сигурност не е като на Владо. Предвид, че са се бъркали за хонорари и на участници, със сигурност им е дошло добре да спестят известна сума от водещия.

# 1 304
  • Великобритания
на мен ми звучи като изненадан , не особено приятно от това , че няма да е водещ ..т.е може би е очаквал да бъде пак той.
Аз поне съм разочарована , ма кой ни пита нас

Общи условия

Активация на акаунт