Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 845
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В диапазона от тези именно 37 години могат да се намерят десетки улегнали мъже, само че не толкова възрастни.

# 76
Момиче…. 37 години разлика. За каква сума те излъга твоя дядо?? Не си струва ако ще да ти е обещал и Бентли. Колкото по стари стават толкова по егоистични стават, накрая дори ще очаква да проявяваш разбиране ме не може въобще.
Ако искаш секс, хващай 20 годишен, там има по 2 часа маратон, с дедо маратона е 5 минутки и после спане.

Хи хи, значи това имала предвид под това, че не всичко било секс...

# 77
Дано пенсията му да си заслужава... Simple Smile

Скрит текст:
Чудя се дали това не е преродената... Иси ли беше, Ици ли? Онази, която беше влюбена в някакъв старчок и после лепеше сърчица по гроба му, когато умря?
Дежавю някакво такова...

# 78
Има жени, които харесват по-големи. Аз самата имам голяма разлика с мъжа ми. Но, ако беше по-стар от мен с цели 37 години, нямаше да се получи. Освен секса, какво се случва с излизания, почивки, забавления? Ами как се примиряваш, че няма шанс да създадете семейство и да имате деца? Тази връзка е краткосрочна така или иначе. Оцелили са се в период, в който могат да си говорят и да ѝ помага материално. След около 5 години ситуацията ще е зле.
Всъщност вече сме 7г заедно XD.  И за децата са проблем поради мои здравословни проблеми, така че той и да не може да има деца вече си е все тая.

# 79
По принцип връзка с по-зрял (каквото и да значи това, де) мъж има смисъл, ако жената иска да създаде семейство, но мъжете около нея (да кажем набори и ±5 години разлика) не са на такъв етап.
Ама ако целта не е брак и деца, няма никакъв смисъл, а доводите със зрелостта звучат комично.

# 80
Щом има проблеми, може нарочно да е избрала мъж, който няма да поиска деца.

# 81
Ама вие не вярвате на темата, нали?

# 82
  • Варна
E не винаги е нужно да вярваме, за да леем мъдрости.Satisfied Като майка щях да съм в див ужас щерка ми да е с такъв - аз побеснях, при 10 години разлика, че бяха на много различни етапи, пък това... Боже, към 70те и телесната миризма се променя и не е до хигиена...

# 83
Е, мъдрости. Темата си е за гаргара.

# 84
Има и такива случаи. Може и да е истина темата. Няма нищо чак скандално и престъпно в разликата, щом е пълнолетна. Просто не виждам бъдеще в тази връзка. Но това няма значение за нея към сегашния момент. Единственият проблем явно е сексът. А той по-добре няма да стане.

Аз имам един познат, самотен на 62. И той си търси млада дама, ама не му се получава. Вярно, активен е. Предполагам и сексуално. Доста по-активен от някои по-млади. Но… след 5 години?

# 85
Айде оправдания, че не можела да има деца.
Ти просто не искаш да имаш деца.
Познавам жени не могат да имат деца и си осиновиха, защото искат да имат деца.

# 86
  • София
Е, хайде 42 с 62 бива. Въпреки че жените като ги удари хормона искат доста ....

# 87
Айде оправдания, че не можела да има деца.
Ти просто не искаш да имаш деца.
Познавам жени не могат да имат деца и си осиновиха, защото искат да имат деца.

Да съм казала, че не искам да осиновя и не правим планове?

# 88
Мислиш ли, че след като не е в добра форма, ще се справи с дете?

# 89
Aвторке, харесвай когото искаш, планове прави, каквито искаш, но от мъж на 65 секс не очаквай. Просто е. Ти си в пика на твоята сексуалност, той едва претака с последни ерекции. Вероятността съвсем скоро да залинее съвсем, е много вероятна.

Общи условия

Активация на акаунт