Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 848
  • 363
  •   1
Отговори
# 90
И кви планове точно имате? Да ходи на училищните мероприятия на осиновеното ви дете с памперс ли? Имаш ли представа, че едно дете означава ангажимент поне за 20 години, дедо дали ще устиска още минимум толкова или детето ще расте полу сирак?

Хайде като е за кеф го разбирам до някъде, има си жени ги привличат дъртаци не само заради портфейла. Ама да правиш некви планове за бъдещето с този човек е меко казано наивно. Просто на тази възраст + още някоя годинка, нещата стоят на днес го има, утре може да го няма.

# 91
Айде оправдания, че не можела да има деца.
Ти просто не искаш да имаш деца.
Познавам жени не могат да имат деца и си осиновиха, защото искат да имат деца.

Да съм казала, че не искам да осиновя и не правим планове?

Ми каза го.

Всъщност вече сме 7г заедно XD.  И за децата са проблем поради мои здравословни проблеми, така че той и да не може да има деца вече си е все тая.

Това все тая означав точно това.
Жена която иска деца, не се занимава с дърти пръчове.
Силно се съмнявам наживял се мъж на 80 да иска да дундурка деца и да сменя пелени, след като на него скоро ще трябва да му ги сменят.
От чичко паричко не може да получиш всичко.

# 92
Каквооо? 65? Свекърва ми почина на толкова. Стига бе. Свършиха ли се младите, здрави мъже?

Била съм и с по-млади и с мъже на моята възраст, но тогава секса смао върви. Нито са сериозни, гледам ги кто някакви лапета на личен план... И
или мамини синчета, имало е и егоисти... Просто се разбирам повече с по-възрастни мъже от мен, не знам жена която да не иска стабилен и олегнал мъж.

Тази логика изобщо не я разбирам, нито вярването ти, че с по-млад мъж само секса ще ти върви. Извинявай, но има стабилни мъже и около твоята възраст. Ти си се хванала с дядката като студентка, много ясно, че тогава повечето от връстниците ти не са били особено зрели. И пак е можело да намериш някой с 5-10 години по-голям и улегнал.

И другите го казаха, с такава голяма възрастова разлика трябва да свикнеш с мисълта, че нито секса ще стане по-добре, нито ще може да гледа деца. Не е егоист, а просто е в зенита си. Жалкото е, че ще пропилееш най-хубавите си години с него.

# 93
Ама какво значи зрели и незрели?
Мъж на 65 с жена на 27 - това не е зрял мъж. Много съм далече от идеята за вечната младост, 40 са новото 20 и други подобни глупости, но такъв мъж в такава жена вижда единствено едната гола... и то рядко, понеже неговият един гол... отдавна е в запаса.

# 94
Напълно си права, аз коментирах само нейната нелепа логика.

# 95
65 годишен егоист не задоволявал нуждите на двайсет и кусур годишна. Ужас. Ама сменяй го веднага с някой 72 годишен, ще му търпиш тука лапешките номера. Булката си падала по по-възрастни - "Любов от пръв поглед - срещнахме се случайно на едно погребение и от тогава до сега сме неразделни".
Тоя ако го срещна ще го черпя една бира.

# 96
  • USA
Това не може да е реална тема!

# 97
Авторке, обичай си го, гледай си го, но реално проумей и се нагласи, че сексът ще е през 2 Нови години и рожденни дни.
И да питаш и да се чудиш,  пред човешката физиология сме безсилни.

# 98
Може да е реална, имам спомен, че четох статия за подобен случай (май в Пловдив). Тя на 18,той около 60. Даже май имат вече деца.

# 99
И аз се сетих за едно предаване на Карбовски с такава двойка. Може да са същите

# 100
Онези не бяха ли някакви маргинали? Не ми се връзва с речника и граматиката тук.

# 101
  • USA
Онези от телевизията имаха деца мисля, или са давали и други.

# 102
Аз не разбрах, след като си недоволна, казваш му и той не го променя- ти защо не му спреш свирките и не кажеш, че си навита на секс, само ако си легнала в мисионерската? Да видим как ще му се отразят няколко месеца така. Аз от прочетеното останах с впечатление, че не търси секс господина, а да "оллаби" напрежението, по възможност чрез дълбоко гърло.
ПС- 37г разлика и на мен ми идват в повече. Потвърждавам това за промяната на телесна миризма след 50г.

# 103
Мен ми е жал за дедото- 28 годишна, няма насита, иска по цяла нощ и по няколко тека, пък на дедо му се спи и като улаби веднъж е до там. Ми не е егоист човека, той толкова си може. Все пак пред физиологията сме безсилни.

# 104
Ти на 28,а той на 65 и очакваш някакъв секс. 😂 😂 😂 😂 Смях в залата. Тепърва си почнала да разбираш твоята сексуалност, а той е почнал да я забравя. Поне се бракувайте, една свирка и може и да литне човечецът, рисковано е, че на тая възраст ни секс си видяла, ни наследство ще видиш. С всяка изминала година празничното онождане ще намалява драстично. На голата ви любов само ти си вярваш.

Общи условия

Активация на акаунт