Пълен егоист е и не ми задоволява нуждите

• 13 818
  • 363
  •   1
Отговори
# 60
Не знам какво очакваш от мъж към 60. Сори,  ама колкото и да му е младежки духът, хормоните му не са и вървят към залязване. Ще се пази, ще лежи по гръб, че гледа да не му се разтупти сърцето. Ти, по какво мислиш , че се познава старостта? Очакванията са ти нереални. Сега, вече, ти какво ще избереш, си е твоя работа. Погрешни са ти умозаключенията, че е егост и мързел, батериите му падат.

# 61
Дедо да пие виагра и да завтаря, да не се прави на ударен. Като иска младо гадже, трябва да са напъне малко.
Баси пък аз се мислих за стар за някоя 20 годишна...

# 62
По-кротко с виаграта, че инфарктът и инсултът дебнат...

Ох, да свършват вече тези почивни дни... То пък нови се задават. После и ваканция...

# 63
  • София
Ще има още люлки и пързалки.

# 64
Хм, аз се чудя какво са видели един в друг, та са се взели.Щот само с една гола любов и незадоволяващ секс, малко куцат нещата.
Чисто любопитство, авторката на каква възраст си? Около Христовата или по-млада?

5г под Христовата, иначе по характер сме си допаднали и се разбираме във всяко едно отношение, това че едно нещо куца и то само при мен защото на него му е ок не е причина да не се вземем или обичаме. Ако не го обичах нямаше да пиша тук а щях да му бия шута за подобно нещо, понеже и за мен интимните отношения са важни, но не са най важните все пак.

# 65
  • София
Каквооо? 65? Свекърва ми почина на толкова. Стига бе. Свършиха ли се младите, здрави мъже?

# 66
Чета, и се чудя да пиша ли, да не пиша ли?
Единствената, ама наистина единствената основателна причина да бъда с някой 37 години по-стар, би била много пари и нелечима болест.(комбинация от двете де).
Това, което отказваш да разбереш, е че нещата ще стават прогресивно по-зле. Той остарява с много по-бързи темпове от теб, и ти ще изгубиш най-хубавите години от живота си, лигавейки наденицата на дядо си( извинявам се за грубия израз).
Нещата ще стават все по-зле, не по-добре.
Абсолютно съм убедена, че старчето не те обича.  Има си своите егоистични подбуди, да докосва младо тяло и да се чувства голям мъж с толкова млада жена, и изобщо не му пука, че ти съсипва живота. Ако не се вземеш в ръце, ще се окажеш на 45- нещастна, незадоволена, и недай си боже с деца, и дядо с памперс( ако не ти направи услуга да пукне преди това).
Още веднъж се извинявам за грубостта, но имам близка роднина с подобен опит. Добре, че успя да се отърве, без деца ( щото и инвитро правиха, и трябваше да му гонят сперматозоидите в пикнята).
Най-доброто, което можеш да направиш за себе си, е да прекратиш тази връзка.
И още нещо- нещата не куцат в теб, а в него. Дори факта, че мислиш, че проблема е в теб, ми говори, че не се разбирате толкова добре в други отношения, просто той е добър манипулатор.
Бягай момиче! Живота е пред теб, а неговия залязва.

# 67
Каквооо? 65? Свекърва ми почина на толкова. Стига бе. Свършиха ли се младите, здрави мъже?

Била съм и с по-млади и с мъже на моята възраст, но тогава секса смао върви. Нито са сериозни, гледам ги кто някакви лапета на личен план... И
или мамини синчета, имало е и егоисти... Просто се разбирам повече с по-възрастни мъже от мен, не знам жена която да не иска стабилен и олегнал мъж.

# 68
Баси пък аз се мислих за стар за някоя 20 годишна...
Младостта ти зависи от дебелината на портфейла, твоят може да е тънък.
Авторке, за каква сума става въпрос? Жена в 20те и мъж над 60 могат да имат нещо общо баш в тоя смисъл в точно три случая - мъжът е много богат, някой от двамата е с ментални проблеми или - едно на милион - жената има сексуално влечение към старци. Любовта не е изобщо вариант.

# 69
  • София
Олегнал, та в Орландовци полегнал.
В България средната продължителност на живота при мъжете е 72. Тя ще бъде на 35. Супер гадже.

# 70
Олегнал, та в Орландовци полегнал.
Joy Ох, това ми напомни как чаках преди много години автобус, който вървеше до Малашевци - за две спирки до банката ми трябваше. Е, не идва и не идва този автобус. Нямаше модерно електронно табло на спирката и повисях половин час. Та се оплаках на леля ми и тя нормално, тръгнал е за оня свят, затова се бави.

# 71
Има жени, които харесват по-големи на години мъже, но и на мен такава връзка ми е странна. Значи авторката има връзка с мъж на 65 години? Не се учудвам защо не и върви секса.

# 72
Има жени, които харесват по-големи. Аз самата имам голяма разлика с мъжа ми. Но, ако беше по-стар от мен с цели 37 години, нямаше да се получи. Освен секса, какво се случва с излизания, почивки, забавления? Ами как се примиряваш, че няма шанс да създадете семейство и да имате деца? Тази връзка е краткосрочна така или иначе. Оцелили са се в период, в който могат да си говорят и да ѝ помага материално. След около 5 години ситуацията ще е зле.

# 73
По-големи, колко по-големи?
10-20г...37г. са си две поколения разлика.
Авторката деца не иска ли да има, а господина внуци няма ли да се грижи за тях?
Ако на половинката му става все още, когато е на 65г., хич няма да се оплаквам от качеството, банкет ще вдигна...

# 74
Аз винаги съм била с по-възрастни, но това не бих търпяла. Попаднах на подобен лежащ мрънкач - точно след няколко месеца хич не ми беше влюбено и го освободих от ангажимента да полага усилия. Grinning
Същевременно се сешам поне за 5-6 мъже от обкръжението ми на около 60,които спортуват ежедневно, спазват режим, живеят по-активно от мен самата. Описаният от Авторката е бил мързел и егоист и на 40,просто сега вече има и оправдание, че е на 65.

Общи условия

Активация на акаунт