Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 173 523
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 405
Ами не е така...има клиники сьс zавидни статистики...

# 406
Това е елитна болница. В смисъл за обикновените хора е, нищо не се плаща, но нивото е абсолютно-Педиатрията "се разхожда" от плът и кръв. Университетска болница на висше ниво просто.

В нова сграда са-нещо неописуемо красиво, функционално, практично и чисто. Работят перфектно, имат много добри сестри и помощен персонал в най-добрите традиции на немската медицина.
Много са хуманни и човечно ориентирани, имат перфектна техника и оборудване-най-доброто, което немската инженерна мисъл може да предложи. А знаеш колко много тя може да предложи. Сименс-Шукер съществува почти от времето когато ние сме ходили с фесове тук на тази нещастна Балканска земя.
Работят много "икономично" по отношение на лекарствата, отличават се с човешка скромност, усърдие, добронамеренност-чист вид човешки качества, които слагат летвата високо пред всеки специализант. Знаят кога и какво да кажат, и кога да не кажат.

Не са нужни много думи-просто в момента са най-добрата Детска болница в Европа.
Има отделна амбулатория за прегледи и консултации на външни пациенти.

Но където и другаде в Европа да отидеш-Франция, Швейцария, Австрия все същото ще видиш в общи линии.
Чудесна реклама им направи. Някое евро може да ти дадат... Grinning
Дай да им съберем очите на нищо неразбиращите българи, "ходили с фесове" навремето ooooh!
Не си ходил само ти в Лудвиг Максимилиян..., спокойно! Peace
Не се прехласваме по външността. Wink

Впрочем не отговори на въпроса на zazi   Crossing Arms

# 407
Ами не е така...има клиники сьс zавидни статистики...
Да, ако си подбират пациентите...

# 408
Това е елитна болница. В смисъл за обикновените хора е, нищо не се плаща, но нивото е абсолютно-Педиатрията "се разхожда" от плът и кръв. Университетска болница на висше ниво просто.

В нова сграда са-нещо неописуемо красиво, функционално, практично и чисто. Работят перфектно, имат много добри сестри и помощен персонал в най-добрите традиции на немската медицина.
Много са хуманни и човечно ориентирани, имат перфектна техника и оборудване-най-доброто, което немската инженерна мисъл може да предложи. А знаеш колко много тя може да предложи. Сименс-Шукер съществува почти от времето когато ние сме ходили с фесове тук на тази нещастна Балканска земя.
Работят много "икономично" по отношение на лекарствата, отличават се с човешка скромност, усърдие, добронамеренност-чист вид човешки качества, които слагат летвата високо пред всеки специализант. Знаят кога и какво да кажат, и кога да не кажат.

Не са нужни много думи-просто в момента са най-добрата Детска болница в Европа.
Има отделна амбулатория за прегледи и консултации на външни пациенти.

Но където и другаде в Европа да отидеш-Франция, Швейцария, Австрия все същото ще видиш в общи линии.
Чудесна реклама им направи. Някое евро може да ти дадат... Grinning
Дай да им съберем очите на нищо неразбиращите българи, "ходили с фесове" навремето ooooh!
Не си ходил само ти в Лудвиг Максимилиян..., спокойно! Peace
Не се прехласваме по външността. Wink

Сбъркала си адресанта.
Не прехвърляй своите разбирания за това и онова върху другите. Не пасва.
Ами като си ходила и ти, напиши. Да сравним. Дали може да има сравнение? Едва ли.
Както много пъти съм писал, позата "бодри-недоволни" не работи. Както се и вижда.

# 409
Сбъркала си адресанта.
Не прехвърляй своите разбирания за това и онова върху другите. Не пасва.
Ами като си ходила и ти, напиши. Да сравним. Дали може да има сравнение? Едва ли.
Както много пъти съм писал, позата "бодри-недоволни" не работи. Както се и вижда.

Не виждам връзка с темата. Peace

Да, гарантирам го. От опит.

Много нагло изказване. Къде да Ви потърси ако не се потвърди? Вероятно в интернет.

# 410
Няма какво да се отговаря. Въпроса няма същност.

Като не виждаш връзка, да не започваш предизвикателни реплики.
Аз отговарях на друг потребител, докато ти не се намеси с персонални "съждения", изровени от дълбокия ти психологичен "свят".

# 411
Няма какво да се отговаря. Въпроса няма същност.

Като не виждаш връзка, да не започваш предизвикателни реплики.
Аз отговарях на друг потребител, докато ти не се намеси с персонални "съждения", изровени от дълбокия ти психологичен "свят".
Не се занимавай с "Черешовица' s World" Joy
Ще реагирам с предизвикателни реплики всеки път, когато видя някой да гарантира Shocked здраве на дете по интернет, без да познава случая. (Казвала съм ти го и друг път. Wink  ) Или си напиши  адреса, за да може да ти "благодари" човек, ако не познаеш.
А като го апострофират, тръгне да ни обяснява, какви диваци сме, а другите колко били напреднали, само защото имали чисто нова клиника, сложна и скъпа апаратура, а лекарите и сестрите са любезни..

# 412
За да няма неразбрали, за това говоря:
Цитат
Дано ако ги слагаш, твоето дете е от този процент деца, които не реагират негативно!  Hug

Stop - Няма проблем, нали Бирди ти го гарантира! Naughty

Да, гарантирам го. От опит.

# 413
  • София
Аз ако може да прекъсна спора, разбира се ако не е много нагло от моя страна Wink
Искам да попитам за ваксината MMR на 13 месеца. Опитах с търсачката, но нищо не намерих. Трябва ли да закупя ваксина, подобно на Пентаксима, или да разреша да бият тази по ЗК? Всъщност не знам дали има такива, които могат да се купят, по-добри, по-изчистени.  И ако има с какво са по-добри от тези по ЗК? Може ли да ми разясните. Въобще какви са моите опции в случая.
Благодаря предварително!

# 414
Вземете "Приорикс".
Качествена и добра е-няма да имате проблеми с нея.

# 415
  • София
Т.е. "Приорикс" трябва да си я закупя, а не се слага по ЗК, така ли да разбирам? Коя се слага от педиатъра?

# 416
Не знам коя слагат "от Касата" за съжаление.
Аз работя от много години с Приорикс и съм много доволен.
Би  трябвало да я вземете и педиатъра да Ви я постави.

# 417
  • София
Да, като Пентаксима. Ще се обадя и ще питам, коя слагат, ако не е тази, ще купя.
Благодаря за отговора!

# 418
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
ДЪЩЕРЯ МИ Е НА 2 МЕСЕЦА И ПЕДИАТЪРА МИ ПРЕПОРЪЧА СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ ВАКСИНАТА ПЕНТАКСИМ, НО НЕ РАЗБРАХ ДАЛИ ТРЯБВА ЕДНОКРАТНО ИЛИ ТРИ ДОЗИ ПРЕЗ ЕДИН МЕСЕЦ, А ЦЕНАТА НЕ Е НИКАК МАЛКО 64 ЛВ.??? 3 Х 64 ЛВ. ИЛИ САМО ВЕДНЪЖ СЕ ПРИЛАГА???

# 419
ДЪЩЕРЯ МИ Е НА 2 МЕСЕЦА И ПЕДИАТЪРА МИ ПРЕПОРЪЧА СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ ВАКСИНАТА ПЕНТАКСИМ, НО НЕ РАЗБРАХ ДАЛИ ТРЯБВА ЕДНОКРАТНО ИЛИ ТРИ ДОЗИ ПРЕЗ ЕДИН МЕСЕЦ, А ЦЕНАТА НЕ Е НИКАК МАЛКО 64 ЛВ.??? 3 Х 64 ЛВ. ИЛИ САМО ВЕДНЪЖ СЕ ПРИЛАГА???

Три дози са в основната схема (2м; 3м; 4м) + една реваксинация на 15-18 м.

П.П. моля, сменете си регистъра на клавиатурата и не пишете с главни букви. пречи на хигиената на четене.

Общи условия

Активация на акаунт