Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми.

• 170 695
  • 1 822
  •   1
Отговори
# 45
  • София - Варна - Бургас
Цитат
И още нещо, разбирам, че сте пристрастени към хомеопатията, само че детето си лекувах три години и половина с хомеопатия и резултатът в крайна сметка беше , че след като докторът твърдеше, че всички хранителни алергии вече са минало забравено той направи алергичен шок от малко парченце шоколад. Оттогава не вярвам и на хомеопатите.

- Не знам на кой и от коя школа "хомеопат" сте попаднали, но Алергията е едно от Неличимите за официалната медицина заболяване, а за хомеопатията е една от мн. трудните, но все пак единствените случаи на излекуване са с помоща на хомеопатията.
 - Само кажете, през тези 3.5 години колко и по каква схема ви предписваха хомеопатичните л-ва? По колко пъти на ден и по колко гранулки?

# 46
Буболина,мьртви ваксини се дефинират само zа успокоение на населението след ужасите на живите ваксини.
Мьртви вируси в природата не могат да сьЩествуват иzвьн човеШко или друго живо тяло.
Целта на "мьртвите ваксини" е да имат по малко видими и моментални реакции(zа сметка на това имат трайни и след време реакции/може след години/),да успокоят родителите,че слагат "мьртва ваксина",а не жив вирус,от когото се плаШат,че е опасен (а самите те са карали брой детски болести и ежедневно се преборват с милиони вируси),няма да има виновни,ако след време има странична реакция в форма на друго zаболяване(zаЩото "това не може да е от ваксината след толкова време"),Ще се спестяват обеzЩетения и най вече всеки послуШно Ще се ваксинира.Това е целта.Всеки да бьде ваксиниран с това неЩо наречено "ваксина".

За Мама Генка
http://www.nomercury.org/fda.htm
Зависи какви ваксини е внесла БГ.Ако нямат живак,имат 100% формалдехид и алуминйи.Неzнам ве4е кое е по токси4но...сьревновават се. Mr. Green

# 47
Каква е таzи практика...хоп слага ваксина беz да дава обяснения и беz да пита.. Twisted Evil
Каква е полzата да носи отговорност и да му наложат една смеШна глоба от 1000 лева.Закона стои zад него,дори и глоба Ще е трудно да се постигне.За обеzЩетение...в БГ,ами неzнам,помислете дали има подобно на иzстрадали деца от ваксини.Доскоро не се водеШе статистика на увредени деца от ваксини (води се от 2004 Twisted Evil),а вие мислите,че някой Ще приzнае увреждането като такова...че и обеzЩетение Ще бьде дадено...и колко Ще е то по стандарта? 200 лева?

Правени са опити..вкарвани са "мьртви вируси" по всякакьв пьт в органиzма.Реакциите са сведени до 0.Никакви реакции.Не са вирусите или бактериите,които причиняват тоzи вихьр от реакции,другите компоненти нямат място в един човеШки органиzьм,по скоро са zа промиШлеността.

А педиатьрьт ако оЩе не си е сложил Хепатитната ваксина,му предложи да си я сложи..нали я плаЩа касата,подари му ваШата беz пари. Wink

# 48
Каква е таzи практика...хоп слага ваксина беz да дава обяснения и беz да пита.. Twisted Evil

Ами точно така се получи, на консултацията го прегледа и каза да го обличам, само краето да му оставя голо, че й трябвало. Питах за какво и тя каза - за ваксината. Отказах (смятам да ги отложа малко), но иначе изобщо не стоеше въпросът да ме информират какво ще правят и да искат съгласие - просто извършваха рутинна процедура, в която аз не фигурирах като субект.

# 49
Само исках да споделя,че дъщеря ми е с атопичен дерматит и от скоро с кашлица (незнайно от какво причинена) Посетих хомеопатката си ,според която това е причинено от ваксините (а ние съвсем скоро бяхме сложили ДТК).Така че лично за мен информацията е полезна.И при второ дете не съм сигурна че бих ваксинирала.

# 50
сега си давам сметка колко е валидна максимата "Всяко зло за добро"

Малена се роди с Алергия към Белтъка на Кравето Мляко. Алергия, придобита по време на раждане.

по този повод, ваксините й бяха отложени за 8 месеца. 8 ама те вече станаха почти 25месеца. Алергията е само спомен. Надрасtна я, малко преди да навърши 1г. Радвам се, че след мъките покрай алергията, поне сме се отървали от ваксини. Оттук нататък, няма да позволя да й се бият такива.

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 15:13 от Malenna

# 51
И още нещо, разбирам, че сте пристрастени към хомеопатията, само че детето си лекувах три години и половина с хомеопатия и резултатът в крайна сметка беше , че след като докторът твърдеше, че всички хранителни алергии вече са минало забравено той направи алергичен шок от малко парченце шоколад. Оттогава не вярвам и на хомеопатите.

На мен като ми продадат два пъти изгнили ябълки в магазина, не казвам, че не обичам ябълки, а сменям търговеца! Wink
Весела Коледа! Grinning

# 52
Честита Коледа на всички мами и на всички бъдещи такива!!!

# 53
Здравейте да попитам нещо и аз още веднъж за да съм сигурна в действията си ! Embarassed
 На детенце / 2 г. и 3 м / му предстои реваксинация полиомиелит . Искам този път / по важни причини / да закупя ваксината , а не да ползвам тази ,която държавата предоставя . Иска ми се ваксината е с възможно най-малко странични действия . От форума ми препоръчаха Имовакс полио.
 Като говорих с нашият педиатър , тя ни каза , че в момента в България не може да се закупи такава ваксина .
 Моля Ви , кажете възможно ли е да си закупя такава ваксина в България и каква е тя ?
 Благодаря !  bouquet

# 54
Здравейте!

Трябва да поставим ваксина МПР. Искам да попитам дали има различни ваксини или е само тази отпускана от здравната каса? Какво мога да очаквам като странични ефекти след ваксинацията и след колко време? Тъй като ваксината е с живи компоненти предполагам температура и съм чувала за обриви 10 дни след поставянето и  newsm78

# 55
Моля Ви , кажете възможно ли е да си закупя такава ваксина в България и каква е тя ?

Да. Възможно е. Точно Imovax е търговското й наименование. Знам със сигурност, че я продават в Търговска лига. Може би и на много други места. Цената й доколкото си спомням беше 18,10 лв.

# 56
Здравейте!

Трябва да поставим ваксина МПР. Искам да попитам дали има различни ваксини или е само тази отпускана от здравната каса? Какво мога да очаквам като странични ефекти след ваксинацията и след колко време? Тъй като ваксината е с живи компоненти предполагам температура и съм чувала за обриви 10 дни след поставянето

MMR ваксината, която се покрива от касата е Priorix. Доколкото знам и друга ваксина поставят на места. Официалната информация от GSK за Priorix е, че рубеолата е възможно да настъпи около 7 до 28 ден след ваксинацията, като кулминацията е около 11-я ден. Вроятността за висока температура като странична реакция след MMR е в 1% до 10% от случаите.

# 57
Благодаря ти SafeHeaven!

Честно казано реших, че съм сбъркала темата и очаквах отговори от сорта, да не съм луда да тровя детето си  Embarassed
Все пак всеки решава за себе си.

Искам да питам и дали случайно знаеш, ако се появят обриви, дали се третират с нещо?

# 58
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Честно казано реших, че съм сбъркала темата и очаквах отговори от сорта, да не съм луда да тровя детето си  Embarassed
Все пак всеки решава за себе си.

Искам да питам и дали случайно знаеш, ако се появят обриви, дали се третират с нещо?

- Ако му излезне обрив - викайте Ура! - защото Жизнената му Сила е изтласкала токсините в периферията - кожата.
 - Ако пък, решите на пук на Хомеопатията, да "обработите" обрива с нещо от сорта на корткостероиден крем, знайте че поемате тежък риск спрямо детето си!  Peace

# 59
Не съм против хомеопатията, даже напротив, дори се самообразовам по темата  Grinning

Само че въпреки негативите си, ваксините според мен са спасили доста хора.

Общи условия

Активация на акаунт