Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 048
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 345
Тия компенсации от 1-2-3лв отдавана вече не са актуални, цените на стоките литнаха, литнахааа...
След като писах за объркания зеленчуков хляб ми пратиха купон за 2 лв ..

# 346
  • In transit
Тия компенсации от 1-2-3лв отдавана вече не са актуални, цените на стоките литнаха, литнахааа...
След като писах за объркания зеленчуков хляб ми пратиха купон за 2 лв ..
Т.е са те компенсирали с цената на единия зеленчуков хляб? Disappointed

# 347
  • Велико Търново
Към ден днешен, компенсация от 1 лв, изглежда като " ето една ванилия че нямам 2 стотинки да ти върна". Предполагам, повечето от вас са получавали такова ресто няяяякога, отдавна, отдавна Simple Smile

# 348
Аз споделих за този купон за лев, защото мислех, че ги дават само при объркани сметки, развалени продукти или нещо подобно, но не и за софтуерен проблем.Ще си купя една газирана вода Grinning
До сега само веднъж съм им писала, но така се бях вбесила. 3 пъти купувах авокадо в мрежа и всичките черни. Снимах ги и им ги изпратих. 

# 349
Това с авокадото си е тънък момент. Аз ги купувам твърди и докато чакам да станат и те преминали понякога

# 350
Мрежичката от последното намаление са супер - готови са за ядене след 2-3 дни и са с малка костилка, много вкусни.

# 351
  • София
Привет!
Някой има ли този шезлонг? (Зелен или черен са, с мек калъф)

Скрит текст:
Хем ми харесва - много мекичък и удобен с шалтето, компактно сгъване. Обаче има нещо, което ме вбесява и се чудя дали просто моят нещо не е читав или си е от модела.
Пише, че е с 5 позиции на облегалката. Но при моя не се застопоряват и като си го сложа леко килнат и се облегна, пада назад до легнал.
Едно време му викахме походно легло. Колко гости са спали на такова нещо! Joy Застопоряваха се. Joy  А дали в случая е дефект или всички са направени некадърно, не знам. Simple Smile

И аз нямам такава лента, а майка ми има. И аз им писах дали е само за избрани клиенти, но нямам още отговор.
На мен пък ми е интересно дали тези като ММ и dolce-то, които имат само 3 подаръка на лентата, а не обичайните 4, наистина ли ще им излизат само 3 подаръка? При него липсва подарък за 110 лв. Все се надявам да е нещо като "печатна" грешка и да има купон и за тази сума. Засега пълним лентата само на моя профил.

Вчера разпитвах напразно за маскарпонето. Днес все пак отидох до магазина. Нямаше и следа от заквасена сметана и маскарпоне. Много време си мислех как не намирам мястото, но се оказа, че няма. Явно всички са се юрнали да правят торти. Simple Smile По този случай минах и през Била. Имаше всичко, което потърсих.

И със сиренето за грил ме заинтригувахте, но и от него нямаше следа.

# 352
И аз днес ,най-накрая успях да се добера до Лидълчето ( за първи път на Сточна гара)- доволно напазарувах от всичко ,което бях набелязала , но цените на почти всичко са нагоре и вече гледам какво взимам и колко. Иначе имаше сладкарската извара ,краставици ,бисквити 2 за 2лв, кекс от малките кръгли ,намален на 2лв ; мед ,някакъв нов вид за 8,39 ( а последните буркани на 5,49 ги взимах ..да бях 20 взела ...сега са 9+лв същите на РС), червени банани,домати и донъти. Приятно бях изненадана от месо за готвене - от пилешко  филе(5,49 за 650 гр)....за първи път виждам такова и за първи път взимам - хубаво месо ,без много вода , нарязано на малки парченца - направо го изсипах в тигана и го задуших със сметана ,топено сирене и гъби.Последни взимах месо от бут ,но беше с толкова жили и вени и мазнотии ,че трябваше половин час да го режа и чистя.

# 353
Мрежичката от последното намаление са супер - готови са за ядене след 2-3 дни и са с малка костилка, много вкусни.
Да, малкото изяжда по 2 на обяд . И това дете харесва повече лидълското авокадо пред това.от Кауфланд

# 354
SKK, че те ще са на загуба, ако връщат по 1 ванилия вместо 2 стотинки...няма да стане 😂 Иначе аз предпочитам да ми връщат вместо 2 стотинки по 1 пакетче ванилия- няма да се обидя. 😁
Хоп Троп, много е симпатична, харесва ми, но евентуално ще имам път към други 2 филиала...🙂
Аз взех кремообразна извара 3 бр- имаше общо 5 бр. Също 1 крем Сиен, бакпулвер, 1 хляб и 1 нещо за 1 ст с купон.
Пийкок...значи...таксуване са те с поне 3 лв отгоре, а ти пращат купон за 2 лв?! Ехааа, далавера направо! 😂

# 355
На мен пък ми е интересно дали тези като ММ и dolce-то, които имат само 3 подаръка на лентата, а не обичайните 4, наистина ли ще им излизат само 3 подаръка? При него липсва подарък за 110 лв. Все се надявам да е нещо като "печатна" грешка и да има купон и за тази сума. Засега пълним лентата само на моя профил.
За жалост няма награда за 110лв, не е грешка. Това е единствената награда, която получих.

# 356
Сигурно тези, които не сме стигали до последна сума на предишните ленти, сме "наказани" с липсваща награда за 110 лв. 😆 Не, така изобщо няма да ме стимулират да харча повече...😉

# 357
Аз мислех ,че е обратното ...тези,които са стигнали до края на предишната линийка ,като мен , те нямат купон за 110 ....та и аз нямам ...все си мисля,че по-скоро някакво объркване в ъпдейтите се е получило Wink

# 358
  • София

Писах на съпорта, че нямам лентичка за натрупване на суми и ми дадоха купон за 1лв. Изобщо не го очаквах. Просто ми беше интересно защо я нямам, след като имам актуална версия. Оказа се, че не съм само аз. Нещо явно не са го доизкусурили този път.

А лентата появи ли ти се? При мен също няма.

# 359
  • На края на вселената!
Предишниното набиране на суми с купон +, аз не напълних лентичката. Сега съм с 4 награди.

Общи условия

Активация на акаунт