Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 070
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 330
Като е казал, че са различни батериите, аз бих попитала в какво е разликата. Би могло да е така, най-малкото като партиди със съществена разлика в срока на годност.

# 331
Въобще бяха ли заредени от сивите сгъваеми торбички?! Питам, защото дори не успях да ги видя на живо...Т.е. или е много търсена разцветка, или са заредили по много малко бройки...а може и не във всички филиали да е имало от тях?🤔🤔

Ako за тези става дума, при нас (на България) имаше доста, когато ги купих. Взех такава и чисто черна. Не ми харесват особено. А и ластиците им едва ли ще издържат много. Поне на моите. Тези от ДМ ми харесват повече.

Скрит текст:

# 332
  • София
Да кажа за този случай с батериите - в тукашния филиал има хлебопекарната сложена на едно място за 100 лв или нещо такова от промоционалните и на още едно място абсолютно същата на редовна цена сложена. 😅 Чудих се как ще разберат на касата от коя си взел…

# 333
Ако тези стоки са с различни цени, но с един баркод, на каса трябва да излизат само с едната цена, нали скенерът чете баркода?

# 334
Чудих се как ще разберат на касата от коя си взел…
По баркода, предполагам.🙂
Хоп-троп, може ли снимка разгъната (ако не те затруднявам)? 🙂 На мен пък ми харесват, ластиците ми изглеждат ок; взех от всичките останали цветове, само сивото го нямаше при нас при нито едно посещение в магазина...Не знам точно как човек може да се възползва от гаранцията им 3 години😅, сигурно има някаква подробност, която ми убягва...🤔🙂

# 335
  • Бургас
Сега се замислих... кога са закупени? И батериите и ябълките са с намалена цена от четвъртък, да не са отпреди това?

# 336
Сега се замислих... кога са закупени? И батериите и ябълките са с намалена цена от четвъртък, да не са отпреди това?
Възможно е. Имат неудобство в приложението Wink - само един списък, та се налага да ползвам външно приложение за да си правя списък от понеделник от четвъртък и от петък. За Била пък списък от четвъртък и от понеделник, за Кауфланд от понеделник, четвъртък и събота. За Фантастико в долния магазин и в горния магазин. за 4 магазина 10 списъка. Маркетинга му е майката! Ей за това цяла Б-я е в л..та и се чудите защо цените в лева станали двойни пък долара от 1.5 гони 2.5 (уж в еврото сме вързани). Кой ще остане да работи и да го цакат с доходите а в магазина да го правят на идиот. Чети малките букви бе идиот както беше казала патката по пекински слизайки от колата на НСО пред селското читалище! Хи Хи Хи

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 21:16 от netman71

# 337
Привет!
Някой има ли този шезлонг? (Зелен или черен са, с мек калъф)

Хем ми харесва - много мекичък и удобен с шалтето, компактно сгъване. Обаче има нещо, което ме вбесява и се чудя дали просто моят нещо не е читав или си е от модела.
Пише, че е с 5 позиции на облегалката. Но при моя не се застопоряват и като си го сложа леко килнат и се облегна, пада назад до легнал.

# 338
  • Sofia
Възможно е. Имат неудобство в приложението Wink - само един списък, та се налага да ползвам външно приложение за да си правя списък от понеделник от четвъртък и от петък. За лидъл пък списък от четвъртък и от понеделник, за Кауфланд от понеделник, четвъртък и събота. За Фантастико в долния магазин и в горния магазин. за 4 магазина 10 списъка.
Леле... как съм се смяла...

Долче, неотдавна пусках снимка точно на сивата сгъв. торбичка... докато ги чаках...   
   Нейния ластик си е наред след година редовна употреба, затова 4 си взех сега.

# 339
Морена, може ли снимката на ЛС, ако я пазиш още? Едва ли ще успея да я намеря с търсачката.😄

# 340
  • Sofia
Ето я.

https://moiatabroshura.bg/n/lidl-katalozi/broshura-25774-40

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 17:13 от Morena

# 341
Възможно е. Имат неудобство в приложението Wink - само един списък, та се налага да ползвам външно приложение за да си правя списък от понеделник от четвъртък и от петък. За лидъл пък списък от четвъртък и от понеделник, за Кауфланд от понеделник, четвъртък и събота. За Фантастико в долния магазин и в горния магазин. за 4 магазина 10 списъка.
Леле... как съм се смяла...
Заповядай пак ... Доброто настроение на дамите в сайта е наше основно задължение ииии ... доброто настроение на жените вообще щотооооо с вас зле ама без вас още по-зле Ха Ха Ха

# 342
Dolce, ето я. Ако ти харесва веднага ще ти я подаря, само кажи. С етикета е. Ако искаш ще ходя утре в нашия филиал и ако има останли ще ти пиша, ако имаш път на там да си вземеш.
Скрит текст:

Писах на съпорта, че нямам лентичка за натрупване на суми и ми дадоха купон за 1лв. Изобщо не го очаквах. Просто ми беше интересно защо я нямам, след като имам актуална версия. Оказа се, че не съм само аз. Нещо явно не са го доизкусурили този път.

# 343
  • Sofia
Тия компенсации от 1-2-3лв отдавана вече не са актуални, цените на стоките литнаха, литнахааа...

# 344
  • Пеликания
И аз нямам такава лента, а майка ми има. И аз им писах дали е само за избрани клиенти, но нямам още отговор.

Общи условия

Активация на акаунт