Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 041
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 360
Аз стигнах последната сума миналият път, и изобщо нямам лента. Явно този път са решили да стимулират тези, които не са изхарчили достатъчно пари в Лидъл. 😄

# 361
Аз предната я напълних и сега имам 4 награди на лентата. Ама хич не искам да я пълня тази Wink

# 362
  • София
Може ли да се върне стока закупена през lidl плюс без хартиена бележка че съм забравил къде е?

# 363
  • Бургас
Да, може с електронната бележка, така върнах кантара.

# 364
След като писах за объркания зеленчуков хляб ми пратиха купон за 2 лв ..

Ако пазиш касова бележка защо не им направиш рекламация? Нали имат камери, да си проверят.

# 365
Подарявам
Скрит текст:

# 366
Момичета, имам спомен, че не се харесваше хартията за печене, тая която е на късове, но не помня защо. Заради качеството и или заради това, че е на късове.

# 367
  • Sofia
Яя.. аз пък я харесвам хартията и я ползвам много. Имам и друга, цяла и си късам колкото ми трябва, но я ползвам рядко.

# 368
Хубава си е, просто вече е на късове и това лично мен не ме устройва, но свиквам.

# 369
  • Бургас
Подарявам
Скрит текст:
Подарявам същите плюс
Скрит текст:

Хартията за печене си е хубава и единственото, което съм споделяла и аз като минус е, че е на късове само, а преди имаше и на цяло руло. Аз ползвам и от двата вида и ми е неудобно да взимам и от други места, ама като искам - разхождам се и до Кауфланд за хартия, която се реже.

# 370
Морена, Мари, благодаря за отговорите.
Наскоро си взех една опаковка, защото досега на късове не бях виждала в други магазини или не съм обръщала внимание и си спомних, че бях чела мнения в темата, че нещо не се долюбва, та викам да попитам все пак. Един път я ползвах за подложка върху решетката на фурната и нямам поглед върху качеството и още и реших да се информирам от вас които сте я ползвали. Иначе за мен е удобство, защото е на готови късове и не се налага да режа и късам от нея, като тогава почти никога не уцелвам точния размер и хабя напразно хартия. Grinning

# 371
  • Варна, Пловдив
Имам лентата с 4 купона, 60-110-180-350. Едвам 30лв има натрупани до момента. Миналият път също не стигнах до края. Хич не ме стимулират, даже с това увеличение за 350 лв, по-скоро ме отказват. Много постни брошури в последно време.

# 372
  • Sofia
Джасте, на мен късът ми пасва точно на двете тави от фурната и слагам най-редовно... печни картофи, месо, пиле с ориз, абе... на какво ли не, като не броим тестените печива. И ми спестява търкане на съдовете, отмивам само мазнина с прости гъба и препарат.
За по-малките тави също ми е добре, не я натамънявам. А за завиване на по-голяма риба - идеално!

# 373
О, Моренка, супер. Сигурна съм, че и на мен ще ми хареса и ще ми е удобна. Благодарско още веднъж. Hug

# 374
В моята лента няма 110 лв. Но не ми е проблем. Аз обикновено едва стигам до първата награда. В момента съм едва на 12 лева. Почти не ходя до Лидл. А и наградите не ме стимулират.

Общи условия

Активация на акаунт