Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 035
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 375
Точно стимулите са смехотворни. С лента или без, все тая. Ако ми е изгодно, пазарувам, ако ли не - има и други вериги.

# 376
Подарявам купони те + всички стандартни от седмичните.

# 377
Хартията за печене си е същата като тази която не беше нарязана. Добра е и цената също е добра.
Аз също предпочитах аз да си я отрежа защото готовите ми пасват идеално на тавата на фурната, но аз предимно пека неща в по-малки съдове. Глупаво ми се вижда да отрязвам и изхвърлям неизползвана част от хартията всеки път. Не че е скъпа но не е там въпросът. Обикновено държа и ролка ненарязана вкъщи заради това, в Кауфланд имаше някаква сравнително изгодна, просто ми е неудобство да купувам двата вида от две различни места, трябва и това да го мисля допълнително.

# 378
Аз ползвам само тази от Кауфланд. Късам си я колкото искам.

# 379
  • Sofia
Ние като сме във Ф (където най-често ходим след Лидл или при по-редките ни посещения на К) си взимам цяла ролка хартия, ако е на промоция или и да не е, ако същата ми е на свършване. Както казах рядко я ползвам, та не придирям толкова за цената.  Относно размера, който ползвам, гледам да балансирам между излишен разход на хартия (по принцип не съм разхитител) и времето ми.

# 380
Аз си мислех,че миналата година ,заради пандемията нещата са зле ,но тази година е по-плачевно състоянието откъм на нехранителни. Имам чувството,че се въртят все едни и същи неща през няколко седмици.Аз ли вече съм презадоволена откъм на неща, те ли вече нямат такова разнообразие ...не знам ,но определено вече спрях да чакам нещо да го пуснат - например бански, боксерки на  баткото, олекотени якета и елеци ...просто и да ги пускат в чуждите брошури ,тук повечето неща ,които харесам идват след месеци ,ако въобще дойдат ..и това е тенденция ,още преди да започна войната и всичко да поскъпва.

# 381
  • Sofia
Аз си мислех,че миналата година ,заради пандемията нещата са зле ,но тази година е по-плачевно състоянието откъм на нехранителни. .....и това е тенденция ,още преди да започна войната и всичко да поскъпва.
Мен понеже ПиЗ и хранителните ме интересуват и при тях е така.  Иначе си е криза, но от войната, която е несравнима с Ковид или друго ...  е плачевно - логично. Като е едно голямо село светът и всички сме доста свързани...
Скокнах до Лидл-о, взех кремообразна сметана и Едам на слайс - даже успях да се изненадам, че ги имаше, а не са свършили или прибрани заради новата брошура... другото си е обичайно.

# 382
Да, нехранителните не са особено вдъхновяващи напоследък, въпреки че има находки. Онзи ден най-после си взех термосче-бутилче, беше сред намалените стари неща, и приключих с изкушението.

Към лентата много бързо развих негативни емоции, по-скоро ме плаши защото визуализира скоростта, с която се харчат сумите Satisfied И ме дразни с това, че обикновено спира 5-6кинта преди наградната точка, в момент, когато хладилникът е пълен и не ми трябва всъщност никакво пазаруване и съвсем се му излиза математиката, да охарчиш 10 заради аванта 2. И гризенето на съвест се възобновява на следващото пазаруване, когато се сещам, че е можело да ида и по-рано да допълня лентата с нещо съвсем ежедневно като миялни препарати и пак да направя сумата без да се взема нещо излишно. Надявам се да й свикна и да вляза в ритъм, и да се сещам за разумни неща най-напред, не само за изкушаващи хубости от брошурата, но засега все още се тренирам 😁

# 383
Подарявам тези купони (+седмичните за тази и другата седмица) (Купонът за донат с пълнеж е даден)
Скрит текст:
И аз нямам лентата,но и не правя такива сметки и рядко стигам първата награда-за този месец касовите ми бележки са под 10лв.(тази седмица мисля да купя хлебопекарната,така,че може и да стигна и второто ниво,може да ползвам на майка ми картата,тя има лентата,но наградите този път са ми по-безинтерестни от друг път).Хубава седмица!🌞

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 14:40 от lenak

# 384
Някой може ли да ми каже цената на захарта в Лидл?

# 385
Някой може ли да ми каже цената на захарта в Лидл?
Последно беше 1.45

# 386
Бяха заредили всичко от Италианската седмица. Взех Flatbread, заинтригува ме състава: брашно от мека пшеница, вода, 9% свинска мазнина, трапезна сол, бирена мая. Изобщо не ми хареса, отделно, че вътре само едната питка беше цяла, а другите 2 баха накъсани, на едната липсваше цяло парче. Ако някой взима погледнете ги, да не са и вашите такива.

# 387
Тези питки трябва да минат термична обработка, нали знаеш? Вкъщи много се харесват на тиган, с малко зехтин.

# 388
Това нов състав ли е? Все си мисля, че съм взимала такива, но не и с този състав.

# 389
  • Sofia
Това нов състав ли е? Все си мисля, че съм взимала такива, но не и с този състав.
И аз май други съм взимала, не помня състав, но бяха повече от 3 бройки в опковката - 4 или 5...
Обчаче изобщо не ме впечатлиха, тортилите от ПА ме устройват повече.

П.П. Сетих се,  че имам опаковка ( идеално съхранявам  тортилите с нея и опковката на тортилите)... не помня бройката, но грамажът на старата  е 360г.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 18:49 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт