Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 130
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 75
Интересното е, че в пуш съобщението, което ме извести за новото натрупване за купон + пишеше за начало от 2 май, а дефакто сумата, за която вчера съм пазарувала изобщо не е отразена и си стои на нула натрупването...
И при мен сумата от вчерашното пазаруване не е отразена в новия купон+, но предполагам, че е така, защото ползвах отстъпката от предния купон +.
И още нещо забелязах, може да е случайно,. Няколко месеца не бях ползвала приложението, първите два или три пъти след като започнах да го ползвам отново, имах печеливши скреч карти, после вече два-три пъти не.

# 76
И аз имам новия Лидл+ купон, но в него не се е отразила сумата, която снощи похарчих, а тя не беше малка.
Опитах се да купя испанския 3-литров зехтин, но ми казаха, че са получили само 10-тина бутилки и се е изкупил бързо.
И ми се случи нещо много странно. Имах купони за сладолед и газирана вода. Видях ги предварително и мислех да ги използвам. В магазина обаче бяха изчезнали. Рестартирах телефона и пак ги нямаше. Реших, че мога спокойно да мина без тях. Но вечерта те се появиха отново. Досега не ми се беше случвало такова нещо.
Да, и забравих да кажа, че последните 10 пъти пазаруване, независимо от сумата, ми се падаха само усмивки. Веднъж не получих скреч карта, а когато дойде след 2 дни, в нея имаше печалба. Просто го казвам, защото няма логика при нея.

# 77
Подправката за пиле на Кания е със задраскан етикет, май ще я отлистват, както и мелничките с подправки и царевичния грис. Това успях на пръв поглед да видя. Някой знае ли цената на кетчуп Кания?

# 78
  • в сърцата на децата <3
Еееее дали наистина ще махнат подправката? Утре отивам да купя няколко кутии, че вкъщи се харчи много... И сладкото чили след 50%-ното намаление изчезна, вероятно го свалиха...

# 79
Опитах се да купя испанския 3-литров зехтин, но ми казаха, че са получили само 10-тина бутилки и се е изкупил бързо.

Да, това е друго, което страшно ме отблъсква от Лидл. По тв тече реклама на нещо си, в брошурите също, на място го няма - не дошло, дошло в няколко бройки и свършило за 20 минути, не знам какво. Същото като Била и Кауфланд, които до миналата година ми бяха на първо място за гадни вериги.

# 80
  • София
никой нищо не рече за фотоепилатора?

Имам фотоепилатор, но на Медисана, от герм. Лидл - доволна съм.
Но колкото и да е читав и да се светкаш без да вкараш в ред хормоните в организма обезкосмяването ще е трудно. 
Месечен купон + имаме и двамата с ММ. При мене липсват подаръците за 110 лв.
Но то при повишаващи се цени - много лесно достигаме сумите и в 2та профила.
Цените се вдигат навсякъде. Пазаруваме или от Лидл, или от Фантастико - както се случи.
От малки еко-био и подобни млекарници и месарници ме е гнус да пазарувам. А и продавачките в Дианабад и Лозенец са върха на простотията - избягвам ги.

# 81
  • Sofia
Да, това е друго, което страшно ме отблъсква от Лидл. По тв тече реклама на нещо си, в брошурите също, на място го няма - не дошло, дошло в няколко бройки и свършило за 20 минути, не знам какво. Същото като Била и Кауфланд, които до миналата година ми бяха на първо място за гадни вериги.
Натам вървят нещата, от никъде не изглежда да се оправят, а тъкмо напротив.  Като се почне от това, че сме много на планетата и ресурсите не са безгранични, пък и война сега...

# 82
Лесно доститам в двата профила тергетните суми, без да се старая. Винаги има какво да купя. Комбинирам с покупки от Ф. Все още Лидл ми е основен магазин за сирене, кашкавал, мляко, други млечни и колбаси Клиин лейбъл. Плодове и зеленчуци също. Но цените им вече са доста високи, някои продукти са с повишение над 60%.

# 83
  • Велико Търново
И преди бях писала и сега ще го напиша, на мен лентите ми действат депресивно! Буквално за няма и 2 седмици си пълним лентите. Друго е да не го виждаш това нещо, а така като се струпват сумите и ми става зле. А все си мислех, че за храна, конкретно нашето домакинство, не дава много пари... Само днес ще отидат 100 лв за пазаруването за следващите 4 дни - бира, зеленчуци, плодове, сладолед и АМ, Ако купи някакво месо ММ и кашкавал и толкова. И в петък още толкова, като отида аз и лентата ще е готова на 2/3. Ужасна работа! А като знам, че има хора които с 350 лв трябва да изкарат цял месец с храна за цялото семейство и режийни... Наистина нз как се справят!
А като се огледам покрай нас и видя, че има и хора, които и с по-малко се справят, съвсем се питам ние ли не сме добре, не си правим сметката или просто разточителстваме.
Ясно ми е, че сладолед, бира, Ягоди и кашкавал не са основни хранителни продукти, но не са и луксозни стоки.

# 84
Някой знае ли цената на кетчуп Кания?
2.75 беше последно

# 85
Не съм се вторачвала в количките на клиенти преди мен, но скоро ми се случи да чакам на касата и се загледах в продуктите им. Зам мен повечето бяха излишни, разни глезотийки, които пропускам. Аз съм практична и пак отиват доста пари за ежедневен пазар, но ние се храним изцяло вкъщи.
Лидл се оляха с все по-високи тергети...пробват ни, от 120 лв. започнаха на 350 лв. са вече.

# 86
Не ти трябва такава болест, не го гледай въобще.
...

що бре, я сподели? не съм се интересувала, имам малко косми, но и щерката вече се включва, та се замислих.

# 87
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
И преди бях писала и сега ще го напиша, на мен лентите ми действат депресивно! Буквално за няма и 2 седмици си пълним лентите. Друго е да не го виждаш това нещо, а така като се струпват сумите и ми става зле. А все си мислех, че за храна, конкретно нашето домакинство, не дава много пари... Само днес ще отидат 100 лв за пазаруването за следващите 4 дни - бира, зеленчуци, плодове, сладолед и АМ, Ако купи някакво месо ММ и кашкавал и толкова. И в петък още толкова, като отида аз и лентата ще е готова на 2/3. Ужасна работа! А като знам, че има хора които с 350 лв трябва да изкарат цял месец с храна за цялото семейство и режийни... Наистина нз как се справят!
А като се огледам покрай нас и видя, че има и хора, които и с по-малко се справят, съвсем се питам ние ли не сме добре, не си правим сметката или просто разточителстваме.
Ясно ми е, че сладолед, бира, Ягоди и кашкавал не са основни хранителни продукти, но не са и луксозни стоки.
Скрит текст:
Месечно за храна не надвишаваме 500 лева общо. Рядко купувам абсурдни продукти извън сезон - примерно диня сега. Гроздето без семки го харесват децата и купувам по 2 кутии като правя месечен пазар, но не винаги. Има сезонни от пазарите, които са и по-хубави, и по-евтини. Млечни от производител. Месо също. Хляб домашен, брашно РС. Мая купувам от Метро има 500 грама куб за 3.50, стига за над месец. Тия 350 лева в лентата не ги стигаме никога, но и не ми е цел, даже напротив. Ако дадат купон - дадат. Ако не - живи и здрави. Като правя месечния пазар обикновено оставям 70-80 лева в Лидл и общо с другите магазини - до 300 тотал. Останалите 200 са за през месеца ежедневни - зеленчук, плод, гъби... А премахвайки продуктите, които купувам, съвсем няма да влизам скоро в тази верига...

# 88
  • София
Аз имам фотоепилатор на Филипс и ми е една от най-добрите инвестиции. Ползвах го една година като накрая правех рядко процедури и сега вече съм в 7 месец (не съм го включвала) и нямам нищо поникнало. Сега дори мъжа ми го ползва и е доволен. Нямам идея обаче този на Лидл дали става. Миналата година майка ми много му се чудеше ама не посмя да вземе. Някой купи ли парната четка? Взех преди седмица и чак сега я тествах, защото очаквах да ми върши работа честно казано, ама не може да изглади обикновена тениска. Довечера ще прпбвам една риза и ако не става явно ще я връщам и приключвам с парните четки от Лидл. Вече втори модел взимам и нищо не прави.

# 89
  • София
Здравейте. Тортата червено кадифе от брошурата дали я бива?

Общи условия

Активация на акаунт