Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 153
  • 1 736
  •   2
Отговори
# 60
  • Sofia
Киндер Буеното по-предния път беше за 120 лв май. Сега 180 лв - за буено 1 ст.
Ами то по-добре да го купя. Във Ф. май е на промоция сега 0,99 ст Joy
Днес го гледах на 1.49лв.

# 61
При мен са други подаръците. Странно.

# 62
Какво зелено, в нашия пак нямаше марули Unamused Пробвах го аз намаляването на пазаруването, и като влязох издрусах стотачка Stuck Out Tongue Winking Eye  ама си взех туристически обущенца, фризерът е надумкан до капака, успях само да се въздържа като минах щандовете с алкохола.
Запасих се с бобче Черно око, тортиля, миди. Сиренцето тетиля не беше ли по-евтино преди? Thinking Повъртях го в ръка, пък се отказах, досвидя ми се. Сардинките още ги мисля, може да ида пак към края на седмицата, вече си харесах една японска рецепта, само дето не ми се занимава с чистене, ако ме хване музата ще ходя.

# 63
  • София
При мен са други подаръците. Странно.
На моя профил са подаръците на Марина, а на мъжа ми са тези, но няма сума от 110 лв. и съответните подаръци за нея. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 09:35 от Тaня67

# 64
И аз нямам подаръци за сума 110 лв- скръндзи! 🤣🤣🤣

Но предполагам, че трябва да се чувствам късметлийка, че имам Купон+ и аз...😆 По-рано през деня и това нямах...😄

# 65
Аз нямам никакъв купон +. Ама и не искам Wink

# 66
Благодаря за темата!
Имам купон +., моят е като на Долче.
Предният път бързо натрупах сумата, вчера дори използвах купона.
Пазаруването в Лидл съм го свела до основни хранителни продукти без месо. Навсякъде има повишение на цените, в Лидл ми е най-изгодно (нямаме други вериги, освен Лидл и ЦБА).
Имаше една тоалетна хартия, 4 ролки, 1.59лв, не помня дали не беше и по-евтина, е, вече е 1.99лв. Само този пример ще дам.

# 67
  • Бургас
Интересното е, че в пуш съобщението, което ме извести за новото натрупване за купон + пишеше за начало от 2 май, а дефакто сумата, за която вчера съм пазарувала изобщо не е отразена и си стои на нула натрупването...

# 68
Може по-късно вчера да са активирали този Купон +.
И какво сега, профилирали са ни , така ли? Различни потребители, различни цели 🤔

# 69
  • Велико Търново
За мен е станала някаква грешка с купон +, никъде не съм виждала да се обяви публично.

# 70
Сега ми се зареди и на мен.

# 71
Аз нямам лента, но последният път максималната сума беше 320, и за нея си мислех, че ми е невъзможно да я стигна, но се случи, даже бързо..то с тези цени.
Сега ако ми се появи, вече не знам, както съм свила пазара от тях... 🙄

# 72
  • ВАРНА
Искам да похваля сос Айоли от тази седмица. Чудесно пасна на хека от К.,който изпържих в брашно с подправки.

# 73
никой нищо не рече за фотоепилатора?

# 74
Не ти трябва такава болест, не го гледай въобще.
...
3-литровият зехтин хубав ли е?

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 09:37 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт