Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 171
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 90
Някой купи ли парната четка? Взех преди седмица и чак сега я тествах, защото очаквах да ми върши работа честно казано, ама не може да изглади обикновена тениска. Довечера ще прпбвам една риза и ако не става явно ще я връщам и приключвам с парните четки от Лидл. Вече втори модел взимам и нищо не прави.
Дали ще можеш да я върнеш? С новите им изисквания...

# 91
Много трудно първа сигурна сума втора от появяването не се сещам да съм стигал. Некачествени стоки, липсващи промоции. Вдигат цени докато накрая се наложи да ги разпродават на -30 до -50 и т.н. от.н. Целият репертоар на некадърните маркетолози. Няма как да се докарат до втора камоли до 3та сигурна сума. Дано да вдигнат още цените та съвсем да откажат хората от пазаруване при тях. Избрахте родното вместо доброто съотношение цена качество но забравихте, че то върви ръка за ръка със спекула. Млади сте ще го запомните като ви се случи още 2-3 пъти

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 19:38 от netman71

# 92
Не ти трябва такава болест, не го гледай въобще.
...

що бре, я сподели? не съм се интересувала, имам малко косми, но и щерката вече се включва, та се замислих.
Взех лидлския преди няколко години. И както винаги, зачетох инструкциите за употреба. Не святкай тук, не святкай там, не застъпвай зони, заобикаляй всяка бенка, не гледай към уреда докато святкаш, вероятността за отключване на рак на кожата въпреки всичко е х процента...🙄 И си викам ааа, не, я да си карам с епилатора Браун и да не си търся белята с тая моя тънка кожа. Святнах 2 пъти за проба и им го върнах.

# 93
вероятността за отключване на рак на кожата въпреки всичко е х процента...🙄 И

стига бе! Scream

# 94
Някой да е купил днес хляб Добруджа и на каква цена? Бял с жива закваска нарязан и опакован.
Цената му е 1.55 лв  - купувам го редовно. Тази сутрин - 1.95 лв. Angry

Торта Червено кадифе е гадна, казвам го с чиста съвест.

# 95
Днес ми направи впечатление цената на едни консерви от смляно свинско месо, бяха 2 лв, вече са 3.50. 🙄
Не че по другите вериги не е същото.

# 96
Отчетена ми е сумата от вчерашното пазаруване в лентата купон+. И рулетката се появи. Явно някакъв проблем е имало.

Тортата червено кадифе е отвратителна - на Амбелино е затова. Joy

# 97
Моля за уточнение коя точно подправка за пиле е със задраскан етикет?
- при нас пакетчетата подправка за пиле Кания от няколко дни са позиционирани върху една хладилна витрина с меса. Това не е обичайното им място.
- от вчера забелязах, че от няколкото вида сухи бульони на Кания (в кутийки) има само една кутийка говежди бульон и мястото им на рафта с подправки е съвсем празно.

# 98
И на мен ми се е появила вчерашната сума в лентата в Лидл плюс. Достигнала съм първо ниво.
Замислих се, че и аз предния път за две седмици достигнах максималната сума и се стреснах колко много пари съм дала уж за ежедневна храна. Но се сетих, че купих храна за котката на дъщеря ми за 50лв, освен това купувам някои хранителни продукти и за възрастни роднини, та не е много. Като цяло си правя сметка повече от преди и почти не купувам нещо ей така, за проба.

# 99
Да, ако преди имаше продукти, които ми предизвикваха интерес заради “ей така за проба”, сега определено ги пропускам. Залагам на пробвани неща, но за съжаление и при някои от тях има промени, но не бих казала, че към подобряване на нещо.
Благодаря за разяснителната информация за фотоепилацията (и в сл. на бенки), полезно беше🌸!

# 100
Моля за уточнение коя точно подправка за пиле е със задраскан етикет?
- при нас пакетчетата подправка за пиле Кания от няколко дни са позиционирани върху една хладилна витрина с меса. Това не е обичайното им място.
- от вчера забелязах, че от няколкото вида сухи бульони на Кания (в кутийки) има само една кутийка говежди бульон и мястото им на рафта с подправки е съвсем празно.

Подправката в пакетчета по 0,35лв ( дискутираше се, че преди била с канела, а сега нямало канела), преди имаше и за риба, но я спряха отдавна.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 14:02 от dani-ela-80

# 101
  • Велико Търново
Моля за извадка от общите правила на Лидл за връщане на продукт. В сайта намирам само "без следи от употреба" с "не нарушена опаковка", "с етикет пришит оригинално към дрехата, но не и да имат някаква съществена промяна в политиката на връщане. Да не би 30 дни бе, 60 дни със лидл плюс да е само изменението, а просто търговеца вече да не приема всяко връщане.
Ако някой го има черно на бяло, дайте моля ви, да си го наизустя и декламирам следващия път.

# 102
Бюджетен Коняк или Бренди има ли в постоянния асортимент?

# 103
  • в сърцата на децата <3
Моля за извадка от общите правила на Лидл за връщане на продукт. В сайта намирам само "без следи от употреба" с "не нарушена опаковка", "с етикет пришит оригинално към дрехата, но не и да имат някаква съществена промяна в политиката на връщане. Да не би 30 дни бе, 60 дни със лидл плюс да е само изменението, а просто търговеца вече да не приема всяко връщане.
Ако някой го има черно на бяло, дайте моля ви, да си го наизустя и декламирам следващия път.

Абсолютно няма смисъл. С този отговор реално абдикират от отговорност към решенията, които взимат служителите им. Т.е. Лидл уж ти дава право да върнеш нещоТО, ама ако управителя е на кеф само, иначе не може.

# 104
  • Велико Търново
Сноу ейнджъл Simple Smile, благодаря! Точно това имах предвид

Общи условия

Активация на акаунт