Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 337
  • 1 736
  •   2
Отговори
# 120
Смятам, че част от служителите се кефят от новите разпоредби и злоупотребяват с "властта" заради дългото време, в което трябваше да приемат без обяснения видимо използвани продукти.
Майка я бяха направили за 2 стотинки, защото си купила туника, прибрала се, мерила я и веднага се върнала, за да я върне. То едни обяснения, то управител, не можело така иди ми, дойди ми Simple Smile А тя милата видяла нейния номер, но бил изкаран от опаковкта, та тя решила да вземе една зарязана в коша (панделка с нещо картонено, в което били опковани другите) за всеки случай. Каза, че повече от там нехранителни стоки няма да купува. Не, че е голям праз, но един, втори, трети....
Аз съм от тези, които много се дразниха на предишната им политика. Хем заради нея пазарувах яко и повечето неща си оставях, хем колко пъти съм попадала на върнати продукти в безобразно състояние. Но пусто хич нямах навик да поглеждам вътре. А сега те принуждаваш да късаш и да отваряш на място, за да си сигурен, че всичко си е на място, но има неща, които няма как да прецениш дали стават.
И най-вече, всичко зависи от филиала. В някои минава без проблем, когато видимо всичко си е наред, а има и такива като на Снежен Ангел, които на фабрично затворен продукт правят проблем. Здраве да е. Все ще намери от къде да се снабдяваме с гофретници и хлебопекарни Grinning

# 121
  • Варна
Този к-т за маникюр мъжки ли е, ако съдим по цвета на несесера? Satisfied

# 122
Киса, не ми се вярва да е мъжки. Колко дамски якета има в такъв цвят, аз взех от К. дамски ръкавици от ест. кожа в този цвят...🙂 ММ няма подобен комплект за маникюр😁
Хоп-троп, точно така стимулират някои видове некоректно поведение...Запечатан продукт не означава продукт без дефект или задължително съответстващ като номер, цвят, модел. Както и отворена кутия не означава, че продуктът в нея е използван. Да не говорим как преди няколко месеца купих термо кутия за храна- запечатана!- и вътре липсваше лъжичката! Бях се подготвила за голям скандал, когато отивах да я заменя...Но точно тогава като казах защо искам да сменя, не ми направиха проблем. Със сигурност е и до служител, поне понякога.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 20:24 от dolce miele

# 123
хм, ми то новите цени и таз прекрасна политика...ами аз вече си имам почти всичко нехранително от Лидл...няма какво да купувам Laughing да залежава, само на 30 и повече процента намаление ще взимам. Ай сиктир. Едно предимство имаха и го проиграха.

# 124
И аз така, повечето неща си ги имам вече от тях. 😄

# 125
Затова - марки много, даже вече си имам едни любими румънци с по-високо качество и по-ниски цени.
Кои са тези румънци?

# 126
Тъкмо ми зачете пазара от 2 май и ми отпусна купон за айран или бисквита
Да не ме четат тука Joy

# 127
  • Sofia
Подсетихте ме тук за Лидл +, та си взех хартия и тортили.  Не се се сещам за него вече и много ми е добре. Simple Smile

# 128
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Затова - марки много, даже вече си имам едни любими румънци с по-високо качество и по-ниски цени.
Кои са тези румънци?
Стенхаус и Старлайт.
Скрит текст:
Преди десетина дни си взех хлебопекарна Старлайт за 120 лева с 60 месеца гаранция. От моделите с две бъркалки, същата като лидълската, но с по-дълга гаранция и без цигании при проблем.

# 129
По повод връщането- преди повече от месец върнах една зарядна станция с блутут (69,99), защото не зареждаше и много пращеше. Все още нямам отговор кога и дали ще я получа обратно, но пък я приеха без излишни въпроси. За разлика от мъмренето на ММ, че съм я оставила просто така и съм го зарязала без зарядно за неопределен период от време.

# 130
  • Пловдив
Преди месец върнахме скара на стойност 150 лв., защото нещо с термостата не беше наред. Три дни преди да изтече месеца, получихме чисто нова по еконт. От Лидл никой не ни се е обаждал.

# 131
Бъркате връщането с рекламацията. Има голяма разлика, в случая и двете сте предявявали рекламация, а не връщане на стока с цел да ви върнат парите.

# 132
Този к-т за маникюр мъжки ли е, ако съдим по цвета на несесера?
Унисекс Hands V За мен е мъжко това несесерче, но ми харесва и ако ми трябваше щях да си го взема. ММ се кефи на такива ножички и пилички, не знам какво прави с тях, може и просто да си щрака във въздуха Satisfied

# 133
Бъркате връщането с рекламацията. Има голяма разлика, в случая и двете сте предявявали рекламация, а не връщане на стока с цел да ви върнат парите.
На листа от тях пише Върнато за рекламация 🤷♀

# 134
Нощес съм изяла някакъв шоколад, който бил много хубав и не е трябвало да го изяждам целия.
Купуван е от лидл. За мой "късмет" е някаква лимитка.
Кога са го пускали и дали имам някакъв шанс да го намеря според вас

Общи условия

Активация на акаунт