Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 896
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 600
Разбрах от коментар на skk май беше, че люлките от четвъртък са хубави и стават за два броя деца 😀. Интересува ме как се закрепват в горната част и самата материя на люлката каква е.

# 601
# 602
Доколкото разбирам, от другата седмица нещата, които ще се печелят от рулетката ще са на марката Родна стряха
Скрит текст:

# 603
Хайде на новата бро...Уау..ще си почина от лидл идната седмица..
В петъка само отивам за вода за уста, шоколад 70%, масл.масло може би..

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 00:38 от Didity02

# 604
Ха ха! Намалените ребра от другата седмица ще са горе-долу на доскорошната им цена!😂
Нищо особено интересно за мен...може би бри (ако няма оплаквания за вкуса му), евентуално зехтин...Толкова! Топените сиренца в кръглата кутия са ударили страхотна цена- и те като кремообразната извара! Ама тя поне е 1 кг...
Отлистват и шарената сол на РС, ако някой я харесва. Видях задраскан баркод.
Някой, ако опита кефира от ПА, ще сподели ли дали е резлив или и неговият вкус е "подобрен" към неутрален? 😃
Сирене Железница 11 лв...😬😬😬
В Кауфланд и Лидъл направо се депресирах- яйца по 3,40- 4,40 лв (10 бр), прясно мляко Саяна 500 мл- намалено на...1,59 лв?!😆🤪 Някакви смешни марки прясно мляко на цена около 3 лева за литър?! Телешки карначета, намалени с 30%, с оранжев стикер- от 8 лева на 5,60?! Миналата и по-миналата седмица ги купувах с 50% намаление и излизаха по 3,49 лв/тарелка. НО тарелката е 400 грама, да не помислите, че е по повече...Значи са поскъпнали още...Имам чувството, че някой си мисли, че вкъщи си печатаме пари...И много празни места по рафтовете...Е, карат ме направо да си преосмисля покупките и да зачеркна още някои неща...😷
И красотата може да изисква грижи, както пише в брошурата, но и моето спокойствие изисква намаляване на посещенията и покупките от Лидъл...😄😁

# 605
Някой, ако опита кефира от ПА, ще сподели ли дали е резлив или и неговият вкус е "подобрен" към неутрален? 😃
Аз купувам кефир от малките бутилки. По-скоро е неутрален вкуса, резлив става, ако го оставя извън хладилник за един ден.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 01:03 от deivi

# 606
Значи са променяли нещо вкуса...преди си беше приятно резлив, като газирано "вкиснато" кисело мляко.🙂 Да оставям значи големите бутилки малко да ги напече Слънцето на балкона😁, мисля си го откакто опитах кефира от големите шишета...🙂

# 607
Благодаря за брошурата. От сиренето ще купя, мини шоколадите със солен карамел. Да питам за фолиото за печене от стр. 34. Черното е това, което може да се поставя и върху скара ли?

# 608
На сиренето железница цената вече горе долу двойна
Не знам как ще я караме

# 609
  • Велико Търново
Разбрах от коментар на skk май беше, че люлките от четвъртък са хубави и стават за два броя деца 😀. Интересува ме как се закрепват в горната част и самата материя на люлката каква е.
Дано не пропусна, и не ти е късно, но към обяд ще ти я снимам за да видиш.
Материята е като мрежа, а е закачена стандартно с окачвачи.

# 610
Възмутена съм от "промоционалните" цени в новата брошура. Пак ще кажа - навсякъде е скъпо, ама имам чувството, че в Лидл се оливат здраво. Другата седмица вероятно само за едно пиле ще отида петък.

Междувременно бях във Фантастико  - краставиците 1.99, тиквичките 1.79, яйца размер Л 2.49. На касата пък една баба беше взела друго мляко, не промоционално и касиерът й обърна внимание, че друго е по-евтиното мляко и жената отиде да си го смени. Та, да, навсякъде е скъпо, но в Лидл най.

# 611
Спрямо нашия квартален, също Лидл е по-скъп вече

# 612
Дано не пропусна, и не ти е късно, но към обяд ще ти я снимам за да видиш.
Материята е като мрежа, а е закачена стандартно с окачвачи.
Много благодаря. Точно към обяд ще ходя, когато водя детето на разходка 😀

# 613
Да не се излъжете за пицата Салами...която е Маргарита със...салам..и нищо друго. А цената е двойна за 5-6 резенки тънки саламчета. Това е и най неизгодната от всичките пици както и тази само с шунка.

# 614
  • Асеновград
Да питам за фолиото за печене от стр. 34. Черното е това, което може да се поставя и върху скара ли?
Не съм го ползвала директно на скара. Ползвам в тави и форми за печене вместо хартия. Ползвам и в Еарфраера, ще си взема допълнително, че моето е вече захабено и на места нарязано от нож.
Нищо друго не ме грабва.

Общи условия

Активация на акаунт