Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 860
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 660
Месо купуваме от Лидл само ако е неделя вечер и сме забравили да напазаруваме от месарницата. Плодове и зеленчуци също взимаме рядко от там, но се случва. Харесвам круши, чери домати, авокадо взех чудесно преди няколко дни, но диня, зелена салата, домати, моркови и много други не купувам от там. Пет години ядох лидълски зарзават в Германия и нямах търпение да престана. До вкъщи има два магазина за плодове и зеленчуци, дават ми да си избирам какво да взема, така че съм им клиент.
От следващата брошура ще си взема май само шамфъстък, че ще е на добра цена. Като гледам тенденцията, след промоцията като нищо ще му вдигнат редовната цена с 30 процента, та поне да хапна.

# 661
Направо се потресох от размера на морковите тази вечер. Почти като тиквички. На цена - също. Взех чудесни от Кауфланд на 32 стотинки за килограм.

# 662
Био Млечен шоколад, ако някой иска повече бройки, добра промоция.  До неделя. 1.79лв

Днес помогнах на жена да си избере шоколад,  добре се почувствах.

# 663
Подала съм 2 сигнала до Лидл , по които още нямам отговор.. много ми е интересно какво ще ми отговорят. Чудя се дали да им пратя и оная снимка със смачканите сокове, да видят качеството на продаваната от тях стока. Нещо напоследък не само, че ме разочароват Ами направо си ме ядосват.

# 664
  • София
На мен също не ми отговарят, което ме дразни още повече. Досега не им се бях ядосвала така.

# 665
През приложението отговарят, но ако отговорите на отговор, ми се е случвало един път да ме игнорират. Мисля че са ме блокирали за снимки, не дава да се качат от приложението вече половин година.

# 666
А на мен ми се е случвало през приложението изобщо да не мога да им пиша, камо ли да чакам отговор от тях...😶😶😶

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 08:01 от dolce miele

# 667
И двата сигнала са през имейла и имат входящи номера

# 668
  • София
От моите едното е отговор на техен отговор, другото е през приложението. Реакция няма и на двете.

# 669
  • София
Обикновени носни кърпички по 10 в стекче има в Била, тяхната марка - последно бяха 1,20.

# 670
  • Sofia
НЕ! на каймата от Лидл, има кости вътре и може да си счупиш зъбите. ... съдържанието е цялото под въпрос. ...
У нас положението е НЕ на готова кайма от където и да е и няма друг начин. Ако нямах удобен Фантастико, където ми мелят,  месомелачка бих си взела... от доста години не купувам готова кайма.

Направо се потресох от размера на морковите тази вечер. Почти като тиквички. ...
Ами то и те са разни сортове, та има и такъв,  с големи моркови. Аз взимам големи с цел - за рязане на жулиени/спагети.

# 671
През приложението отговарят, но ако отговорите на отговор, ми се е случвало един път да ме игнорират. Мисля че са ме блокирали за снимки, не дава да се качат от приложението вече половин година.
От няколко месеца щом се сетя пробвам да кача снимка в контактната форма на ориложемието, и при мен не става. Изписва едно червено поле.

# 672
  • София
Пилос е станало 6.49...
Някой може ли да сподели цената на био маслото, в момента. Ще видя колко е било преди месец и да се запася.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 08:38 от Starrydream

# 673
Подарявам купони

# 674
Мога да видя колко е било в началото на април биомаслото- 5.49 лв.
Чак сега забелязах тази чудесна опция на търсачката из дигиталните бележки ❤ (поне за iOS версия на Лидл +)

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 08:48 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт