Лидл 163 - Майска... на зелено

• 100 256
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Велико Търново
Еми то е било само тогава на 79ст, преди да дойде ред за плащане е вече с друга стойност. Сега е минало Simple Smile

# 1 111
Чакам чаршафи от сатениран памук повече от година! Други са пускали, но не ги харесвам.. и с ластик долни имаха за моя размер спалня.. Накупих доста, но искам пак. Simple Smile Много са хубави за цената си, даже и по-скъпи да се появят, пак ще ги харесвам повече напр. от подобни от IKEA и JYSK.
Чаршафите са хубави за цената си, но с голяма забележка - пускат сериозно и трябват цветоулавящи кърпички (повече от една), за да не боядисват нещо друго в пералнята.
Имам 5 комплекта чаршафи от сатениран памук от лидл и никога не са пускали.
И аз ги чакам
Категорично и при мен няма такова нещо!! Също имам точно 5 комплекта и 3 долни с ластик. Много рядко ползвам цветоулавящи кърпички.. Винаги минават и през сушилня.. Недоволна, сигурна ли си, че говориш за същите? Simple Smile

# 1 112
Здравейте. Днес имам проблем с Лидл плюс. Изписва актуализация, която не мога да инсталирам. Не мога да ползвам и старата версия. Някой друг има ли този проблем или е от телефона ми, Huawei.

Ами пробвайте да деинсталирате приложението и отново да го инсталирате и да видим дали няма да се получи. Thinking

# 1 113
  • Sofia
Ходихме на разходка и влязаохме  в Лидл за намалено авокадо евентуално, но при нас не беше.
Те губят, ще си дам парите за папая  и др. в К.

# 1 114
При нас вчера беше намалено авокадото. Ама е толкова твърдо, че не знам скоро ще узрее ли Simple Smile

# 1 115

Ами пробвайте да деинсталирате приложението и отново да го инсталирате и да видим дали няма да се получи. Thinking
[/quote]
И мъжът ми има същия проблем от вчера. Същият телефон, без гугъл, деинсталирахме, но никакъв резултат.

# 1 116
Кис.мляко не е ли от пон. В промоция, сигурно за това, иначе ако е за майтапа, посмях се

# 1 117
Добре де, тия техните етикети нали са някакви дигитални, не могат и да се оправдаят с това че отнема време някой да обиколи да ги смени с нови напечатани и не се случва в точния момент. А напоследък ден-през ден по нещо такова чета.

# 1 118
  • Sofia
Кис.мляко не е ли от пон. В промоция, сигурно за това, иначе ако е за майтапа, посмях се
Промоционалната му цена от утре е 0.89лв (страшна промоция), та демек  са му маркирали днес по промоционалната цената.  Смешно ли е, трагично ли ...

# 1 119

И мъжът ми има същия проблем от вчера. Същият телефон, без гугъл, деинсталирахме, но никакъв резултат.
[/quote]
Може би нямате достатъчно място? Имате ли поне 1gb свободно място?

# 1 120
Промоционалната му цена от утре е 0.89лв (страшна промоция), та демек  са му маркирали днес по промоционалната цената.  Смешно ли е, трагично ли ...
То на промоционална цена е по-скъпо, отколкото на редовна цена Simple Smile
Искам да видя отговора на Лидл по запитване за този случай.
И 100% ще се реваншират с купон за 1 лв

# 1 121
И аз съм с Huawei без гугъл плей. Вчера по същия начин ме насочва насила за актуализация, която не може да се случи и не можех да влезна в приложението. Накрая влезнах в аурора сторе и от там потърсих лидл+ и все едно наново го инсталирах, но без да деинсталирам старата версия и така той си го надгради до новата версия и дори не се наложи да се логвам.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 00:23 от dani-ela-80

# 1 122
Някой питаше за големия протеин за 39.99 лв на Fitspo. В магазина на ринг мол има голяма ягода:

Малката разфасовка е 1.59 на този рафт, на задния рафт има същите опаковки с етикет 2.49.

# 1 123
  • Sofia
То на промоционална цена е по-скъпо, отколкото на редовна цена Simple Smile ...
А де.

# 1 124
Идвам с прясна информация за цените от Лидъл...вече буквално и преносно започват да ме гонят от магазина...Не знам какво се случва!🙄 Малко преди 21,30 ч тъкмо се бях потресла от поредните увеличения на цени (не че не ги очаквах)...и в 21,33 ч се обърнах, за да отида до касите...Един служител се приближи към мен и ми каза да съм побързала, че днес щели по-рано да приключват касите. 🤔🤔 Погледнах часовника- 21,33 ч...Казах, че знам, че затварят след по-малко от половин час. И служителите уточни, че всъщност, щели да променят цените- щели да слагат нови етикети и можело, докато стигна до касите, цените на моите продукти да били вече други и да платя там по-високите им, нови цени...😬😵😵 А, да, всичките плодове и зеленчуци стояха с кашоните си на земята, само челно имаше няколко кашона с банани- един служител гордо беше стъпил точно върху бананите (а утре ще ги продават!!!!!) и оправяше нещо по високите етикети...Други може би двама служителя метяха и чистеха рафтовете за плод и зеленчук...Естествено, заради всичко това, нямаше достъп нито до печивата, нито до каничките със сметана и кафетата...В самия магазин при нехранителните промоции беше наполовина празно- даже видях заредени стоки за утре, отпред големи листове и на тях на ръка написано "НЕ ПИПАЙ!"...😆 Не че с паркирана огромна количка и кашони отпред клиентите могат особено да пипат...😅 А и бяха някакви градински продукти, неща, което не ми се сториха много интригуващи артикули за болшинството от клиентите...
Във фризерите с намалено месо, кайма, наденици трагедия- намалено с 30%, с 50%...и пак цените им по-високи от бившите им редовни цени...и не с малко...
Та въобще не е шега, че цените се променят в движение! Не знам доколко обаче е редно да се прави в работно време...🤔🤔🙄
А, да, сниманото по-горе кисело мляко беше 89 или 99 ст- не запомних...със сигурност не беше вече 79 ст при нас.😉

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 23:29 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт