Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 445
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 635
  • 1st floor
Аз много се чудех дали изобщо да минавам, но реших, че може пък да ме изненадат с наличности на бри за 1,99 лв.😁 Ами, този път имаше и взех 5 броя. Намерих и кремообразна извара с оранжев етикет -30% по 4,54 лв и взех 2 кофи. Срок на годност до 06.06., но никога не се разваля толкова бързо. 🙂 Във фризерите беше пълно с намалено месо...
Точно вчера изхвърлих една цяла кофа, годна до 06,06. Никога не ми се е разваляла такава извара и останах доста изненадана. Беше се издуло алуминиевото фолио и вътре направо кипеше. Rolling Eyes

Надуваемият дюшек с мрежата хубав ли е? Метнала съм му око. Ако не е, казвайте да не взимам, че ще ходя чак след месец на море, а и не знам вече каква е политиката за връщане.

# 1 636
  • софия
Какви купони имате! Аз имам само за някакви 5-6 дребни неща.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 07:55 от zvаnchе

# 1 637
Засега изглеждат добре изварите...Ще ги "призная", ако и в горната част на хладилника- където е най-хладно- се издуят...
Добре, че от скреча ми се падна малката едромляна лютеница РС, с намаление...че да мога да я купя на предишната и' редовна цена...😆

# 1 638
И аз имам купони за помпа, басейн, отвертки-5 лв.,  и количка с педали-20 лв.
Ако иска някой да пише..🙂

# 1 639
Звънче, същите купони+ избрани за мен бутер сладки и италиански сладоледи...🙄

# 1 640
  • Асеновград

Надуваемият дюшек с мрежата хубав ли е? Метнала съм му око. Ако не е, казвайте да не взимам, че ще ходя чак след месец на море, а и не знам вече каква е политиката за връщане.
Разнищи се на първото ползване, по шевовете. Наложи се да го връщам. И така и не посмяхме да купим друг, въпреки че ММ настояваше.

# 1 641
  • софия

За всяка покупка в Lidl на стойност минимум 30 лв. в един касов бон в периода 01.06.2022 – 30.06.2022 получаваш възможност за участие в играта. Покупка на стойност 30 лв. дава право на 1 участие, покупка на стойност от 60 лв. – на 2 участия и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. А ето какви са стъпките:
- През целия юни пазарувай в Lidl
- Сканирай Lidl Plus на касата
- Регистрирай и потвърди участието си в приложението
- Toва е! Вече участваш 😊
- Повече продукти, повече участия. Всеки 30 лв. в един касов бон са нов шанс да спечелиш!

# 1 642
  • 1st floor
Засега изглеждат добре изварите...Ще ги "призная", ако и в горната част на хладилника- където е най-хладно- се издуят...
Добре, че от скреча ми се падна малката едромляна лютеница РС, с намаление...че да мога да я купя на предишната и' редовна цена...😆
Може моята нещо да не е била ОК. Просто съвпадение на датате на годност. Купувам много и често такава извара, голям фен съм й. Но много ме хвана яд, защото вече не е евтина, а имаше още пет дни срок на годност вчера.

# 1 643
Точно вчера изхвърлих една цяла кофа, годна до 06,06. Никога не ми се е разваляла такава извара и останах доста изненадана. Беше се издуло алуминиевото фолио и вътре направо кипеше. Rolling Eyes

Май и аз ще трябва да прежаля последната, но моята беше със срок до 27.05. та нямам право на оплакване.  Въпреки това мислех, че ще издържи малко повече и просто няма да е "най-добра" Stuck Out Tongue
Пуснах й въздуха и вътре изглежда окей, не мирише и видимо не кипи, та ще видя дали не мога да я "вложа" някъде, че много мразя да хвърлям.

# 1 644
Непокорна, да, това е неприятно предвид настоящата и' цена...Аз нарочно я държа горе, почти към леко замръзване клони температурата там и обикновено всичко издържа по повече време...Но, ако не е наред продуктът още от магазина, пак си е на късмет.
Аlllimei, случвало ми се е отгоре до ръба леко да мухлясва изварата (това доста време след отваряне и при изтекъл срок, но обрах малкото мухъл (много лесно става с лъжица, а и беше повърхностно само) и си беше ок другата част.

# 1 645
  • Пеликания
Долче и аз снощи търсих от кроасаните, но имаше само етикет. А преди целия рафт беше зает от тях. Надявам се да не са ги отлистили.

# 1 646
При мен същото като при звънче
Ако е от оборота, моите ленти се запълват за няколко дни ...тоест немалък оборот правя. Но честно казано напоследък нямам желание. Нищо изкушаващо.

# 1 647
Нямам лента и аз, април я изпълних, май също нямах. Едва ли ще се доредя и за томболата за барбекю 😎 вчера сметката ми беше 11 лв - 2 килограма розови домати намалени на 2.70 и няколко крема за ръце.

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 09:19 от Lemy

# 1 648
  • софия
Този месец нямам лента, миналия месец дори първата сума не стигнах.

# 1 649
Значи не е на оборот
Звънче, ние май сме в един район, но едва ли е толкова глупав критерия

Общи условия

Активация на акаунт