Pandora - Тема 7

• 43 796
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, получих като подарък тази гривна Pandora, но имам проблем със закопчалката. Още на четвърто или пето слагане звездичката започна да се разглобява. Мога ли да нося гривната постоянно дори, когато се къпя? Всички ми казват да не я махам, но на в гаранцията пише да не се мокри и да не се спи с нея.

# 181
  • София
Аз лично си махам гривната, защото талисманчетата задържат вода из детайлите си и ме дразни.
Иначе за закопчалката - осигурителна верижка, за да си спокойна.

# 182
  • BG-DE
Имам няколко гривни и като си направя някаква комбинация не я махам докато не ми омръзне, къпя се и спя с нея. Тук в Германия гаранцията е касовата бележка и на нея специални предписания няма 😊 но по принцип на среброто нищо не му става от вода освен да се почисти, не напразно от него се изработват прибори за хранене 😊

# 183
  • Down south
Моята рутинна е, подобна на тазо на Maneva.
Гривни не свалям, докато не реша, че искам да наредя нова комбинация или да ги почистя.
Моите са Shine и 14К.

Видяхте ли бижутата с диаманти, по-евтини са отколкото очаквах, но вероятно това се дължи на "произхода" на диамантите.

# 184
  • Някъде там
Моята рутинна е, подобна на тазо на Maneva.
Гривни не свалям, докато не реша, че искам да наредя нова комбинация или да ги почистя.
Моите са Shine и 14К.

Видяхте ли бижутата с диаманти, по-евтини са отколкото очаквах, но вероятно това се дължи на "произхода" на диамантите.

На Shine бижутата пада ли им покритието?

# 185
  • Down south
Често дискутирана тема.
Аз не мисля, че пада, моите са  около/над 5 години. Нося непрекъснато. Само сменям комбинациите.

Ето снимки в момента, двете еднакви са Shine, за сравнение с другата.

Имам един dangle charm, един-единствен, чийто цвят някак си се промени и не е толкова лъскав. Ще направя снимка.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 16:54 от Daylily

# 186
Daylily, понеже съм на вълна осигурителни верижка - би ли показала верижката от снимката?

# 187
  • Down south
Daylily, понеже съм на вълна осигурителни верижка - би ли показала верижката от снимката?

Hearts Safety Chain Charm

# 188
  • гр.Пловдив
Дами,дали ще има в Silver court черен петък или изобщо някакво намаление до края на годината или да не чакам изобщо?

# 189

Усуква ли се? Имаше коментари, че този тип верижки се усукват по гривните, за това питам. Иначе от тези има по-голям избор и са по-евтини (говоря за сребърните). Както и да е, аз чакам да ми доставят моята верижка, дано да остана доволна. Благодаря ти, daylily!

# 190
  • София
Може ли да се извърши ремонт на гривна Пандора? Дъщеря ми  вчера изпадна в ужас след като установи  че гривната не е на ръката й.За щастие я открихме в колата, заедно с всички  талисмани, но  уви- скъсана.Как е станало- не е ясно.Не е усетила по никакъв начин.Не е упражнен и физически натиск, който да спомогне за щетата, но е факт.Сега търся решение- подлежат ли на ремонт или да купувам нова и да  свършва тая драма...

# 191
Какваце гривната и в гаранция ли е? Ремонтирали са ми кожена гривна, при която кожата се беше отлепила/извадила от закопчалката. Занесете я със сертификата гаранция в магазина, от който е купена. Приятелка е давала също пръстен с изгубени камъчета да му лепят нови, така че идете на място да направите рекламация.

# 192
Аз скоро писах за ремонт. Правят в София. Моята е със сърце катинар че и се беше счупила тази част, която влиза в катинарчето. Поправката ми струваше нещо от порядъка на 12-15лв.

# 193
  • Down south
Скрит текст:

Усуква ли се? Имаше коментари, че този тип верижки се усукват по гривните, за това питам. Иначе от тези има по-голям избор и са по-евтини (говоря за сребърните). Както и да е, аз чакам да ми доставят моята верижка, дано да остана доволна. Благодаря ти, daylily!
Не мисля, че се усуква.
Дано останеш доволна от твоята.
Сложи снимка, като дойде Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 18:04 от Daylily

# 194
Аз скоро писах за ремонт. Правят в София. Моята е със сърце катинар че и се беше счупила тази част, която влиза в катинарчето. Поправката ми струваше нещо от порядъка на 12-15лв.
А защо трябва да се плаща, ако гривната е в гаранция?

Общи условия

Активация на акаунт