Pandora - Тема 7

• 43 824
  • 736
  •   2
Отговори
# 645
  • BG-DE
Ами всичко си е точно, аз само на адрес2 нищо не пиша но щом е с превозвач сигурно там се попълва. 🤔

# 646
  • Бургас
На държава Германия не може бг номер, трябва да изберете България и обратно

# 647
  • BG-DE
Може, и моят профил е с бг номер. Единствената разлика е, че при мен адресът, който е в профила веднага си излиза и тези полета всъщност ги няма, а веднага отива на пакетиране и т.н. Да не би нещо да е натиснала за корекция на адреса 🤔

# 648
Продължавате към опаковане на подаръци, там след това следва доставка,избирате стандартна и преминавате към плащане

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 18:54 от Nadia St

# 649
  • Някъде там
И аз чакам с нетърпение намаленията, харесала съм си този пръстен и се надявам да бъде намален и тук.
189259C03

# 650
  • Берлин
За много години! Аз днес намерих време да сменя коледните подаръци (от всичко само "отварачката" за гривни беше точен размер) 😂

# 651
Продължавате към опаковане на подаръци, там след това следва доставка,избирате стандартна и преминавате към плащане
Показала съм назад в скрийншот, че при мен опаковане на подаръци става неактивни, както и другите полета. Отказах се. Не ми се занимава.

# 652
  • София
Отказах се. Не ми се занимава.

*Сладкодъвка*, сега видях за трудностите, които имаш -
погледнах в моята регистрация за ГГБГ и ето така съм
въвела телефонния им номер - 01767336640. Съответно
не съм имала проблеми при регистрацията и при правене
на поръчка.
Ако искаш мога да ти поръчам нещата, които желаеш, няма
проблем. Ще се разберем да ми преведеш сумата за поръчката,
като я направя и всичко ще е точно. Знам какво е човек да желае
нещо пандорско и особено, когато е на супер изгодна цена,
то не спира да те чопли. Smile Flowers Hibiscus

# 653
  • Down south
Харесах сърце от новата колекция. Поръчах го и отивам да го взема след час Kissing Heart
Ще върна това от миналия месец, вече не ми харесва.
Това е новото Simple Smile

това ще върна, така и не можах да го харесам

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 19:33 от Daylily

# 654
  • София
Здравейте, аз пък имам проблем да си въведа ID номера за превозвача. Вие как процедирате?

# 655
Слагам го на втория ред за адреса, евентуално в коментар, и ако и това не свърши работа, просто пиша на превозвача мейл или в месинджър и им давам номер на поръчката и tracking номера на куриера, заедно с моето ID, за да асоциират ръчно поръчката, като я получат.

# 656
  • Бургас
Здравейте, аз пък имам проблем да си въведа ID номера за превозвача. Вие как процедирате?
Вмъквам го в адреса

# 657
  • София
Благодаря ви момичета за бързите отговори. От англ.Пандора поръчах и не ми позволи при адреса, защото има ограничение за брой символи. Дано няма проблем при доставката. Това ми е новата любов 😍

Ходих да го видя в магазина. Гривната не ми хареса, а и не съм чак толкова голям фен на Star wars, но човечето е сладурско 🤪

# 658
  • Down south
Дано това е краят на моята "драма" със странната гривна, която се опитвам да харесам.
Сърцето, което върнах не можа да ме грабне, новото май е с една идея по-добра опция?
Какво ще кажете?

# 659
Новото сърце ми харесва много, но просто гривната е странна. Продължавам да поддържам версията, че трябва или да се носи празна, или ако има талисмани, да не са точно на плетената верижка.

Общи условия

Активация на акаунт