🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #11 🤍

• 74 846
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
Вместо да става все по-интересно,  доста доскучава.
 Продукцията, вие си знаете вече,  сценаристите не стават.
Загледахме, коментирахме, но не можаха да ни задържат интереса. Кофти ви е сигурно, и има защо. Каста е въздух под налягане. Нали знаете, че и да кръстите някого " психолог " или
 " художник", балона се пука в някакъв момент,  и става ясно, че освен смотанички, безработни  стари моми, никой друг не ви се е вързал.
Рускинчето е попадение, ама трябваше поне още една такава, да има екшън. Сашка не е на това ниво.

Сашка не е на това ниво, обаче за Ергенчо става.
Шоуто си е ок, колко теми се изписаха за него?
Аз също бих искала да видя и обратния формат - Момата. Мисля, че ще е интересно и ще скандализира повече хора, защото Момата едва ли ще седне да се целува и опипва с много от мъжете, освен, ако не желае да й излезе име. Колкото и да се правим на съвременни, все още мисленето ни е, че ако един мъж е с много жени е "пич", а ако една жена е с много мъже е...

# 136
Със сигурност втори сезон не бих гледала. Реално и този бих спряла да го гледам преди месец още, но си ме гложди любопитство като съм го подхванала вече. То просто е все едно и също. Идеално би се вместило в 14-15 епизода.
Но да гледам как се кълват нови попълнения в кокошарника нямам желание.

# 137
  • София
Не разбирам... Дълъг бил сезон, много скучен, стари моми били вътре (?????), втори сезон - никога. Защо го гледате и коментирате? Според мен продукцията е успешна. Има рейтинг, има реклами, готвят втори сезон, коментира се онлайн, пише се във вестници (клюкарски) , в други телевизии (Нова) споменават Ергенът, рускинчето и останалите правят пари, въпреки ужасното си поведение.

# 138
И аз не разбирам, някои хора много емоции влагат в шоу, което не засяга личния им живот. Все едно някой насила ги кара да гледат, че и децата си да възпитават така.

# 139
Продукцията е “успешна” за критериите на българския медиен пазар, където “конкуренцията” е между две телевизии и два продуцентски екипа.
 Освен това, най-важното е, че форматът е напълно нов и значителна част от зрителите гледат от любопитство и поради набрана инерция. Вероятно ще задържи три сезона.

# 140
Ехеее, и конкурентната тв ли говори за шоуто? Капките или Гала?

# 141
Случвало ли ви се е да дочетете книга, която хич не ви допада и сте разочаровани от нея? Е, тук е същото - почнал си го, надяваш се, че нещо все пак може да се промени, особено като знаеш оригиналът какво представлява, може би ще има и някаква хубава част или поне хубав край.

На мен, а сигурна съм и на много други, им е писнало от тея биг брадър изпълнения. И ако това шоу отначало се беше промотирало като поредното ниска топка скандал предаване, далеч нямаше да има такъв рейтинг. Аз и сега мога да си обзаложа, че рейтингът им е доста под този от първите епизоди.

От друга страна пък, представям си какъв ‘хейт’ би се излял, ако показват само красиви рокли, романтични срещи, дълбоки разговори и сладки целувки. Сигурно навсякъде ще има ‘бе, тея в какъв измислен свят живеят и какво се опитват да ни го пробутат за истина?!’ Сигурно тогава подскачането, че всичко е сценарий, ще се скандира от всеки втори коментар.

Не разбирам... Дълъг бил сезон, много скучен, стари моми били вътре (?????), втори сезон - никога. Защо го гледате и коментирате? Според мен продукцията е успешна. Има рейтинг, има реклами, готвят втори сезон, коментира се онлайн, пише се във вестници (клюкарски) , в други телевизии (Нова) споменават Ергенът, рускинчето и останалите правят пари, въпреки ужасното си поведение.

# 142
Наистина предаването стана много популярно, бях мярнала в инстаграм в профил на някоя от участничките, че предаването било номер 1 по рейтинг в момента, най-коментираното шоу в България. Вероятно наистина е така, интересът е доста голям и ще продължи да е такъв поне още един сезон. Ето, БТВ паралелно пуснаха и Сървайвър, което беше много обичано и гледано реалити, обаче въобще не можа да се сравни с Ергенът и така си и свърши сезона там.

# 143
Как ли ще се почувстват участничките , ако сега вкарат  още една красива жена ?

# 144
Участничките не знам, но виктор сам ще си излезе сигурно.

# 145
Е, това вече би било топ интрига, ама няма кой да се сети. Петиция Тейла да подхваща втори сезон вместо сегашния пишман сценарист.

# 146
Добре, че е процентът на *негледащите*, които парадоксално най-много се възмущават от него и поддържат рейтинга му висок по всички социални мрежи - фейсбук, инстаграми и не зная какви още начини за изливане на недоволството и начукване канчетата на участничките...

Аз, гледащата го, се забавлявам от ден първи, защото съм наясно, че това си е социален експеримент с всички произтичащи причинно-следствени връзки, поднесен ни като режисирано зрелище. Извадка от мейнстрийма. Всички вътре са формирани зрели хора, на които  не бих опитвала да давам акъл в личните им профили къде се провалят и какво трябва да шлифоват в себе си.
Интересът ми се простира до последния кадър на епизода и разговора ни в темата тук.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 11:21 от проксима

# 147
Аз се чудя, защо виктор така рязко охладня към Блага. Нали уж си имаше нещо там, след свалените гащи и срещата... Сега даже за един разговор на пейката не иска да я повика. Аз, ако съм на мястото на Блага, бих попитала директно защо ме игнорира тенденциозно.  А Люса пък не се ли замисля, че Виктор грам, ама грам не се интересува от нея? Ама май не ѝ пука особено, та даже няма смисъл и да пита. Ама за Блажето ми е малко жал. Като че ли леко я подведе Викторчо.
Продължавам да не разбирам какво пък чак толкова красиво намирате в Марта. За мен е груба и с кофти кожа на лицето. Даже малко нечистоплътна ми изглежда, ама може да е за това, че с тези татуировки отдалеч изглежда като изцапана с нещо. Харесва ми само косата ѝ и това, че я носи небрежно разпусната без много, много стилизиране.

# 148
Аз си се кефя на предаването и на Биг Брадър си бях фен. Много ми е интересно как критиците на предавания от този тип са винаги добре запознати какво се случва вътре - значи ги гледат! Smile

За нагласите на Виктор - смятам, че той там не решава абсолютно сам - всяко действие на момичетата, всеки техен общ разговор се обсъжда със сценаристите, може би дори с психолог. Непрекъснато го питат - ама ти как се почувства, одобряваш ли, не одобряваш ли? Даже без да искат го и насочват - предполагам са го питали - не смяташ ли, че тези желания на Виктория за конкретни подаръци я правят меркантилна? Поведението на Блага пред камера притеснява ли те? и т.н и по този начин дори в първия момент да си реагирал по един начин на дадена постъпка, в последствие може и да си промениш мнението - защото едно е сам да си преживяваш срещите, друго е да ги обсъждаш с приятели и близки и вече съвсем различно някой да те заснеме/и то напълно чужд човек/ и после да анализирате всяка подробност.

# 149
Момичета някой знае ли кой си тръгва в следващия епизод? Така се надявам да е Блажка или Люска. Много са ми противни и двете.Марта има хубава коса, но до там - не може да свърже едно просто изречение.За баба Дени нямам какво да кажа, там работата е трагедия. Използва всевъзможни програми в инстаграм,залъгва себе си, че изглежда по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт